​ZigeunerkaartenWanneer en wie Zigeunerkaarten ontworpen heeft weet niemand. Waren het de Roma of de Sinti? Zigeuners, zoals het nomadische vroeger genoemd werd, is een naam die gelukkig niet meer gebruikt wordt. Het is een discriminerende, neerbuigende en kleinerende benaming voor een nomadisch volk, de Roma en de Sinti. De herkomst van de Roma zijn de Balkan, de voormalige Sovjet -Unie en Noord-Afrika. In de 19e eeuw trokken de Roma naar Nederland. De Sinti wonen al eeuwen in West-Europa en stammen waarschijnlijk af uit Sindh, een provincie in Pakistan. De Roma en de Sinti verdienden onder ander de kost met het vermaken van het volk en het voorspellen van de toekomst. De Sinti zijn uitstekende muzikanten en de Roma zijn gespecialiseerd in het handlezen, waarzeggen en kaartleggen.
   

Betekenis Zigeunerkaarten?  

Zigeunerkaarten zijn waarzegkaarten die bijzonder geschikt zijn voor beginners. Elke Zigeunerkaart heeft een realistische duidelijke afbeelding e waaruit je kan opmaken wat de kaart betekent. Zigeunerkaarten lijken op Lenormandkaarten, een Zigeunerkaartendeck bevat zoals een Lenormandkaartendeck 36 waarzegkaarten en de kaartleggingen komen ook overeen. Als je begint met kaartleggen zijn Zigeunerkaarten makkelijker te begrijpen en te leggen dan Lenormandkaarten.


Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..

 

Kan iedereen Zigeunerkaarten leggen?

Iedereen die interesse heeft in kaartleggen kan het kaartlezen leren. Zigeunerkaarten zijn uitermate geschikt als je met kaartleggen begint. Hoe vaker je Zigeunerkaarten legt, voor jezelf, of voor anderen, hoe meer ervaring je krijgt. Door elke Zigeunerkaart vaak te bekijken, de betekenis te lezen en dagelijks te oefenen word je één met je waarzegkaarten. Trek bijvoorbeeld elke dag een Zigeunerdagkaart voor jezelf en zoek de betekenis van de door jou getrokken Zigeunerkaart op.

 

Wat moet je doen voordat je Zigeunerkaarten gaat leggen?

Voordat je je nieuw Zigeunerkaartendeck in gebruik neemt is het belangrijk dat je je Zigeunerkaartendeck reinigt. Waarzegkaarten zijn gevoelig, ze hebben veel energie opgenomen toen ze gemaakt werden in de fabriek en tijdens hun reis naar jou. Je Zigeunerkaartendeck heeft een lange weg afgelegd. Reinig daarom je Zigeunerkaartendeck voordat je je Zigeunerkaarten gebruik. Je reinigt je Zigeunerkaarten door het hele stapeltje Zigeunerkaarten in je hand vast te houden. Gebruik de hand waar je niet mee schrijft. Zeg hardop of in gedachten: ‘Mogen mijn Zigeunerkaarten gereinigd worden van alle energie die ze hebben opgezogen? Dank voor het reinigen van mijn Zigeunerkaartenkaarten.’

 

Wijd je Zigeunerkaarten na het reinigen altijd in

Houd je Zigeunerkaartendeck in je hand en raak elke Zigeunerkaart een paar seconden aan. Het is genoeg als je een hoekje van elke Zigeunerkaart aanraakt. Het is belangrijk dat je alle 36 Zigeunerkaarten voorziet van jouw vingerafdruk. Houd nu de Zigeunerkaarten aan de onderkant vast en spreid de Zigeunerkaarten uit als een waaier aan de bovenkant. De waaier leg je op je hart met de afbeeldingen naar je toe. Je Zigeunerkaarten nemen nu jouw energie en intenties op. Zeg hardop of in gedachten: ‘Bedankt Zigeunerkaarten dat jullie mij met alles willen helpen.’

 

Hoe gebruik je Zigeunerkaarten?

Bereid je altijd goed voor, voordat je je Zigeunerkaarten gebruikt. Soms hebben we zoveel vragen, of verdriet, dat we niet op de juiste manier te werk gaan. Vergeet nooit dat Zigeunerkaarten al je energie opvangen, wanneer je te veel vragen tegelijk stelt, of je vraag niet juist formuleert, krijg je een vaag antwoord. Stel altijd één vraag tegelijk en probeer je vraagstelling kort en bondig te houden. Adem een paar keer diep in en uit. Concentreer je op je vraag en laat je vraag dan los. Stel je voor dat je vraag zoals een ballon de lucht in zweeft.

 

Zigeunerkaarten die vallen tijdens het schudden

Wanneer er tijdens het schudden één of meerdere Zigeunerkaarten uit het stapeltje vallen leg je de gevallen Zigeunerkaart of kaarten opzij. Waarzegkaarten die tijdens het schudden vallen hebben een belangrijke boodschap. De boodschap of betekenis van gevallen waarzegkaarten is altijd: ‘Wat valt dat komt!’

 

Hoe leg je Zigeunerkaarten?

Het is belangrijk dat je voordat je je Zigeunerkaarten schudt de persoonskaart uit het stapeltje kaarten neemt. Leg de persoonskaart Geliefde, kaartnummer 21, wanneer de vraagsteller een vrouw is, of zich een vrouw voelt, en de persoonskaart de Minnaar, kaartnummer 1, wanneer de vraagsteller een man is, of zich een man voelt, op tafel. Schud de kaarten met je linkerhand en coupeer de kaarten. Couperen betekent twee stapeltjes neerleggen. Draai de twee stapeltjes Zigeunerkaarten nu om. De twee kaarten die je ziet geven je belangrijke informatie, namelijk waar de vraag over gaat. Voeg de twee stapeltjes Zigeunerkaarten weer samen, door het rechter stapeltje op het linker stapeltje kaarten te leggen. Waaier de kaarten met je linkerhand uit naar links en kies een kaart met je linkerhand. De plek waar je de eerst gekozen kaart neerlegt is bij een driekaarten legging links van de persoonskaart. De tweede kaart leg je rechts van de persoonskaart en derde kaart op de persoonskaart.

 

Zigeunerkaarten legging

Zigeunerkaarten kunnen op verschillende manieren gelegd worden. Je kunt één kaart trekken als je een ja/nee vraag stelt, of snel een antwoord wilt op vraag je. De driekaarten legging is een kaartlegmethode die geschikt is als je met kaartleggen begint. Je leert elke Zigeunerkaart goed kennen en de combinatie van de waarzegkaarten te interpreteren.

 

Zigeunerkaarten driekaarten legging

Kies eerst een persoonskaart, de Minnaar, kaartnummer 1, of Geliefde, kaartnummer 21. Schud je Zigeunerkaarten zorgvuldig, coupeer de kaarten met je linkerhand, couperen is twee stapeltjes maken. Draai de twee stapeltjes kaarten om. Deze twee Zigeunerkaarten geven je belangrijke informatie over je vraag. Voeg de twee stapeltjes Zigeunerkaarten weer samen, leg het rechter stapeltje op het linker stapeltje. Waaier alle Zigeunerkaarten uit met je linkerhand naar links. Kies nu zorgvuldig een Zigeunerkaart zonder een andere kaart aan te reken en leg de kaart op z’n kop links naast de persoonskaart. Kies een tweede Zigeunerkaart en leg de kaart rechts van de persoonskaart. De laatste kaart leg je op de persoonskaart. Draai nu de drie Zigeunerkaarten om. De linker kaart vertelt je iets uit het verleden over je vraag, de rechter kaart over wat er in de toekomst gaat gebeuren. De Zigeunerkaart die op de persoonskaart ligt is het antwoord op je vraag.


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Hoe lees Je Zigeunerkaarten?

Zigeunerkaarten kun je op verschillende manieren leggen. De driekaarten legging zoals hierboven beschreven is een populaire Zigeunerkaarten legging. Je krijgt snel en duidelijke antwoorden op je vragen. Wanneer je meer kaartleggingen wilt leren kun je een boek kopen waarin alle legmethoden duidelijk worden uitgelegd.

 

Waar koop je Zigeunerkaarten?

Zigeunerkaarten en handleidingen kun je kopen in spirituele winkels, maar er zijn ook boekenwinkels die Zigeunerkaarten verkopen. Online vind je websites waar je Zigeunerkaarten kunt bestellen. Hier kun je kiezen uit een ruim assortiment, maar ook hier kun je Zigeunerkaarten bestellen.

 

Geschiedenis Zigeunerkaarten

Sinds wanneer Zigeunerkaarten gebruikt worden en wie Zigeunerkaarten ontworpen heeft weet niemand. Zijn ze na de bekende Lenormandkaarten bedacht of juist voor de Lenomandkaarten. Waren het de Roma of de Sinti? De Zigeuners, zoals het nomadische vroeger genoemd werd. Zigeuners is een naam die gelukkig niet meer gebruikt wordt. Het is een discriminerende benaming voor een nomadisch volk, de Roma en de Sinti. De herkomst van de Roma zijn de Balkan, de voormalige Sovjet -Unie en Noord-Afrika. In de 19e eeuw trokken de Roma naar Nederland. De Sinti wonen al eeuwen in West-Europa en stammen waarschijnlijk af uit Sindh, een provincie in Pakistan. De Roma en de Sinti verdienden onder ander de kost met het voorspellen van de toekomst. Het zijn uitstekende muzikanten en gespecialiseerd in het handlezen, kaartleggen en waarzeggen.

 

Welke Zigeunerkaarten zijn de beste?

Wil jij een persoonlijk advies over welke Zigeunerkaarten voor jou de beste zijn? Onze Kaartleggers, Mediums en Paragnosten gebruiken Zigeunerkaarten regelmatig als hulpmiddel. Ze hebben veel ervaring met waarzegkaarten en kunnen je vertellen welke orakelkaarten je het beste bij je passen. Wanneer je een belangrijke vraag hebt waarop je snel een antwoord wilt mag je je vraag natuurlijk ook stellen. Start nu een gratis chat.
 

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]


Top