Inzichtkaarten

Wat inzichtkaarten zijn? Inzichtkaarten zijn orakelkaarten die je elke dag kunt gebruiken. Spirituele inzichtkaarten geven je troost, antwoorden op vragen en helpen je los te laten, zodat je dingen kunt accepteren zoals ze zijn. Je kunt inzichtkaarten gebruiken als je vastzit, of twijfelt. Inzichtkaarten helpen je de juiste beslissing te nemen. Inzichtkaarten zijn een bron van inspiratie. Inzichtkaarten kunnen je helpen negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Hoe positiever je denkt, hoe gelukkiger je bent. Trek elke dag een inzichtkaart en manifesteer het leven waarnaar jij verlangt!
   

Hoe gebruik je Inzichtkaarten, hoe werkt het?

Inzichtkaarten gebruiken is niet moeilijk. Inzichtkaarten zijn duidelijke orakelkaarten. Op elke inzichtkaart staat een tekst, de tekst kan een boodschap of opdracht zijn. Maar de tekst op de inzichtkaart kan ook verwijzen naar een situatie waarin je meer inzicht krijgt. Welk inzichtkaartendeck je ook koopt, het is belangrijk dat je je inzichtkaartendeck altijd eerst reinigt voordat je je inzichtkaarten gebruikt.

 

Reinig je Inzichtkaartendeck voordat je ze gebruikt

Voordat je een nieuw inzichtenkaartendeck in gebruik neemt is het belangrijk dat je je nieuwe inzichtkaartendeck reinigt. Inzichtkaarten zijn gevoelig, ze hebben veel energie opgenomen toen ze gemaakt werden in de fabriek en tijdens hun reis naar jou, als je ze besteld hebt, of in de winkel gekocht hebt. Je reinigt je inzichtenkaarten door het hele stapeltje inzichtenkaarten in je hand vast te houden. Gebruik de hand waar je niet mee schrijft. Zeg hardop of in gedachten: ‘Mogen mijn inzichtenkaarten gereinigd worden van alle energie die ze hebben opgezogen? Dank voor het reinigen van mijn inzichtenkaarten.’

 

Wijd je Inzichtenkaarten na het reinigen in

Houd je inzichtenkaartendeck in je hand en raak elke engelenkaart een paar seconden aan. Het is genoeg als je een hoekje van elke engelkaart aanraakt. Het is belangrijk dat je elke inzichtenkaart voorziet van jouw vingerafdruk. Houdt nu de inzichtenkaarten aan de onderkant vast en spreid de inzichtenkaarten uit als een waaier aan de bovenkant. De waaier leg je op je hart met de afbeeldingen naar je toe. Je inzichtenkaarten nemen nu jouw energie en intenties op. Zeg hardop of in gedachten: ‘Bedankt inzichtenkaarten dat jullie mij met alles willen helpen.’

 

Hoe gebruik je Inzichtkaarten?

Bereid je altijd goed voor, voordat je je inzichtkaarten gebruikt. Soms hebben we zoveel vragen, of verdriet, dat we niet op de juiste manier te werk gaan. Vergeet noot dat inzichtkaarten al je energie opvangen, wanneer je te veel vragen tegelijk stelt, of je vraag niet juist formuleert, krijg je een vaag antwoord. Stel altijd één vraag tegelijk en probeer je vraagstelling kort en bondig te houden. Adem een paar keer diep in en uit. Concentreer je op je vraag en laat je vraag dan los. Stel je voor dat je vraag zoals een ballon de lucht in zweeft.


Stel jouw vraag
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.


 

Een Inzichtkaart trekken doe je zo:

Houd je inzichtkaarten in je hand, concentreer je op je vraag en schud de inzichtkaarten Laat je vraag dan los, zoals hierboven beschreven. Richt je aandacht nu op de inzichtkaarten en schud zolang jij het nodig vindt. Trek zorgvuldig een inzichtkaart uit de stapel inzichkaarten die je in je hand hebt, of leg de inzichtkaarten in de vorm van een waaier op tafel en trek een inzichtkaart.

 

Welke Inzichtkaarten zijn er te koop?

Er is een uitgebreid assortiment inzichtkaarten te koop. Inzichtkaartendecks zijn ontworpen rond een bepaald thema. Inzichtkaarten zijn voorzien van een tekst, waardoor de inzichtkaarten makkelijk te gebruiken zijn.
 
De meest populaire inzichtkaarten zijn:
  • Spirituele inzichtkaarten - Het spirituele inzichtkaartendeck helpt je antwoorden te vinden voor al je levensvragen. Op de inzichtkaarten staat een duidelijke tekst.
  • Intuïtiekaarten voor elke dag - Dit vrolijke kaartendeck helpt je elke dag een intentie te zetten, of een antwoord op je vraag te krijgen.
  • Denk positief - Een prachtig kaartendeck, inzichtkaarten die je helpen de dag met positieve gedachten te beginnen.
  • Laat het los inzichtkaarten - De 52 toegankelijke inzichtkaarten met inspirerende gedachten helpen je situaties of gebeurtenissen te accepteren zoals ze zijn.
  • Mindfulness kaartjes - Een populair kaartendek. Door elke dag een inzichtkaart te trekken en de opdracht te doen die op de kaart staat, voel je je binnen 40 dagen bewuster. Ook weet je waarom je bepaalde dingen doet.
  • Psychologische Inzichtkaarten - De psychologische inzichtkaarten dagen je uit contact te maken met delen van jezelf die je ontkent. Door elke dag een inzichtkaart te trekken kun je beter omgaan met de uitdagingen in het leven.
 

Welke Inzichtkaarten zijn de beste?

Wil jij een persoonlijk advies over welke inzichtkaarten voor jou de beste zijn? Onze Kaartleggers, Mediums en Paragnosten gebruiken inzichtkaarten regelmatig als hulpmiddel. Ze hebben veel ervaring met orakelkaarten en kunnen je vertellen welke orakelkaarten je het beste kunt kopen. Start nu een gratis chat.
 
 

Waar koop je Inzichtkaarten?

Inzichtkaarten kun je kopen in spirituele winkels, maar er zijn ook boekenwinkels die inzichtkaarten verkopen. Online vind je websites waar je inzichtkaartenkaarten kunt bestellen. Hier kun je kiezen uit een ruim assortiment, maar ook hier kun je inzichtkaarten bestellen.
 

Inzichtkaarten online

Ook online kun je elke dag een inzichtkaart trekken. Als je liever geen inzichtkaarten koopt, het makkelijk vindt online een inzichtkaart te trekken, probeer dan niet meer dan één keer per dag een inzichtkaart te trekken. Laat het antwoord of de boodschap van de inzichtkaart altijd even bezinken, hoe onduidelijk of verwarrend de boodschap ook is. Door telkens weer een andere inzichtkaart te trekken neem je de inzichtkaarten niet serieus.

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]


Top