Helderziende

Wat is helderziendheid? Ben je als je de toekomst kunt voorspellen een helderziende? Wat kan en helderziende zien? Hoe word je een helderziende? Was Nostradamus een helderziende? Veel voorspellingen van Nostradamus zijn tenslotte uitgekomen. Hoe werkt een helderziende? Wil je weten of je helderziend bent? Bestaat helderziendheid echt? Welke toekomstvoorspellingen zijn uitgekomen? Lees nu alles over helderziendheid en oordeel zelf.
 


Wat is een helderziende?

Een helderziende heeft de gave de toekomst te kunnen voorspellen en een beschrijving te geven van mensen en gebeurtenissen die zich op afstand, in een andere dimensie, afspelen. Ook kan een helderziende zien wat er zich in het verleden heeft afgespeeld. Veel helderzienden zien beelden door hun derde oog. Het derde oog bevindt zich op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen. Er zijn ook helderzienden die beelden binnen in hun voorhoofd zien, of het gevoel hebben dat ze door een lange tunnel kijken en aan het einde van de tunnel beelden zien.

 

Helderziendheid en het derde oog

Het derde oog van helderzienden is open en sterk ontwikkelt, waardoor zij kunnen zien wat er in de zichtbare en onzichtbare wereld afspeelt. Bij de meeste mensen is het derde oog niet open omdat de pijnappelklier verkalkt en niet onderhouden is. Een verkalkte pijnappelklier sluit de energiestroom naar het derde oog. Goede voeding, yoga en meditatie kunnen het derde oog weer openen. Het derde oog bevindt zich op je voorhoofd, tussen je wenkbrauwen en is verbonden met de pijnappelklier. De pijnappelklier ligt diep in het midden van het brein, is zo groot als een doperwt en lijkt op een jonge dennenappel. Oude volkeren noemden de pijnappelklier ‘het derde oog’, omdat dingen kunnen worden gezien die niet met fysieke zintuigen kunnen worden waargenomen.

 

Wat kan een helderziende zien?

Een helderziende kan bij het zien van een foto, de afgebeelde persoon zien veranderen in een levend mens. Helderzienden kunnen beelden zien als een vraag wordt gesteld en gedachten, herinneringen of gevoelens van anderen opvangen. Een helderziende kan gezichten zien, symbolen, obs, licht, heldere kleuren of juist vage kleuren. Ook kan het zijn dat een helderziende is afgestemd op de astrale wereld en entiteiten en geesten, gidsen of engelen ziet. Waarnemingen van helderzienden zijn veelsoortig, waardoor het onmogelijk is alle ervaringen op te noemen.

 

Bekende helderzienden

Bekende helderzienden zijn onder andere Roger Bacon (1214-1294) en Michel de Nostradame (1503-1566) beter bekend onder de naam Nostradamus. Ook Charles Dickens (1812-1870) de beroemde schrijver was helderziende, hij schreef verhalen, verhalen die hij dacht verzonnen te hebben, maar later waar bleken te zijn. Nederlands bekendste helderziende is Gerard Croiset (1909-1980), die veel samenwerkte met de Nederlandse bijzondere hoogleraar parapsychologie Wilhelm Henrich Carl Tenhaeff (1894-1981). Tenhaeff was bijzondere hoogleraar parapsychologie die als eerste een leerstoel kreeg in de parapsychologie.
 
 

Uitgekomen Voorspellingen

Veel voorspellingen van helderzienden zijn uitgekomen, omdat de voorspellingen op schrift staan zijn ze te verifiëren en kunnen we ze niet negeren. De bekendste toekomstvoorspellingen zijn: 
 
 1. Helderziende voorspelde de komst van vliegtuigen in de 13e eeuw
 2. Roger Bacon (1214-1294) was een Engelse geleerde, sprak Grieks, Hebreeuws en Arabisch. Bacon gaf les aan universiteiten waaronder in Parijs en Oxford. Bacon was naast geleerde ook alchemist en bestudeerde de astrologie. Bacon werd een aantal keer gevangengezet, omdat hij werd beschuldigd van hekserij. Bacon bleef echter vertrouwen in het occulte en voorspelde in de 13e eeuw de komst van vliegtuigen. Hij zag zeevarende schepen met één man aan het stuur. Deze schepen zouden met grote snelheid door de lucht vliegen.
 3. Helderziende voorspelde ondergang van de Titanic. Journalist William Stead voorspelde in 1892 de ondergang van de Titanic. De voorspelling van Stead kwam uit, in de nacht op 11 april 1912. Het verhaal dat Stead in 1892 had geschreven over de ondergang van de Titanic klopte tot in het kleinste detail. De ironie wil dat ook Stead aan boord was tijdens deze ramp en één van de 1512 mensen was die stierven.
 4. Nostradamus voorspelde brand in Londen, de atoombom en Hitler
 5. Nostradamus heeft veel opvallende voorspellingen gedaan. Hij voorzag onder andere een grote brand in Londen. In 1666 ging dan ook een groot deel van Londen in vlammen op. Het was een enorme brand die van 2 tot 5 september woedde en 13.000 huizen verwoeste. Nostradamus voorspelde de atoombom, de komst van Adolf Hitler en in zijn in 1955 gepubliceerde boek ‘Vrayes Centuries et Propheties’ de moord op John F. Kennedy. Meer over Nostradamus en zijn voorspellingen lees je hier.
 6. Helderziende ziet dat Bettina levend begraven is
 7. In 1920 stierf Bettina Castelletto op haar kraambed. Haar familie was ontroostbaar en raadpleegden een helderziend medium om contact met haar te maken. De geest van Bettina kwam door, het was een boze geest. Het medium vertelde dat Bettina nog leefde toen zij begraven werd. De man van Bettina was radeloos en liep dag in dag uit dronken door het dorp. De pastoor en de burgemeester besloten Bettina op te graven. Het deksel van de doodskist was aan de binnenkant bedekt met gedroogd bloed en krassen van nagels. De man van Bettina pleegde een jaar later zelfmoord.

   

Hoe werkt een Helderziende?

Helderzienden hebben allen een eigen werkwijze. Er zijn helderzienden die meteen beelden zien wanneer iemand een vraag stelt. Ook zijn er helderzienden die een hulpmiddel gebruiken zoals een glazen bol, foto, sieraad of een ander voorwerp. Andere helderzienden stemmen zich af op degene die een vraag stelt, of waar de vraag over gaat, neemt door zich af te stemmen de gevoelens over en ziet daardoor beelden.


Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Wat is een goed en betrouwbare Helderziende?

Een goede helderziende neemt jouw vraag serieus, wat je vraag ook is. Iemand die de gave helderziendheid heeft is integer en praat niet met anderen over de vragen die gesteld zijn, of wat hij of zij gezien heeft. Helderzienden weten dat ze een bijzondere gave bezitten en houden zich aan de gedragscode, zoals het omgaan met vertrouwelijke informatie. Wil je graag dat je vraag wordt beantwoord door een helderziende?  Start dan nu een kennismakingschat. Je mag nu 3.30 min gratis chatten met een helderziende.

 

Welke vragen stel je aan een Helderziende?

Aan helderzienden kun je alles vragen, alles waar je een antwoord op wilt. Veel gestelde vragen aan helderzienden zijn:
 • Wanneer ontmoet ik de ware?
 • Vind ik een baan?
 • Komt mijn ex bij mij terug?
 • Wanneer zal ik verhuizen?
 • Wanneer doet mijn partner een huwelijksaanzoek?
 • Verbeterd mijn financiële situatie?
 • Wanneer word ik gelukkig?
 • Wat staat mij te wachten?
 • Gaat mijn partner vreemd?

   

Hoe kan je weten of je een Helderziende bent?

Wanneer je tijdens een gesprek met iemand beelden doorkrijgt, of de uitkomst van een probleem ziet, is de kans groot dat je de gave helderziendheid bezit. Diep van binnen weet je meestal wel of je paranormaal begaafd bent, maar wanneer je bevestiging nog hebt kun je gelijkgestemden opzoeken. Online vind je opleidingen, cursussen en lezingen die je kunnen helpen erachter te komen of je de gave helderziendheid bezit. Kijk maar eens op https://www.parapsy.nl. Het Parapsychologisch Instituut in Utrecht geeft cursussen en doet parapsychologisch onderzoek naar verschijnselen zoals onder ander helderziendheid. Ze stellen het zeer op prijs als je jouw helderziende ervaringen met hen deelt.

 

Hoe word je Helderziende?

Een helderziende kun je alleen worden wanneer je de gave helderziendheid bezit. Als je deze gave bezit is het belangrijk dat je weet hoe je om moet gaan met deze energie, de beelden en je helderziende waarneming. Als je veel waarneemt is het noodzakelijk dat je weet hoe los te laten. Bij het Parapsychologisch Instituut in Utrecht kun je het allemaal leren. https://www.parapsy.nl. Wanneer je weet hoe je je helderziendheid kunt gebruiken om anderen te helpen en als helderziende wilt werken, is werken als Online Helderziende misschien iets voor jou. Meld je dan aan op onze vacature pagina.

Helga

Profielfoto van Medium Helga
Samen met u kijk ik naar oplossingen en antwoorden ,
 • Familie en vrienden
 • Break-up / relatieproblemen
 • Carriere / Financieel

Lees meer over Helga6240 gesprekken | 198 beoordelingen
6240 gesprekken
198 beoordelingen

Annelou

Profielfoto van Medium Annelou
Zullen we samen kijken naar de inzichten in je đź’–?
 • Spirituele ontwikkeling
 • Familie en vrienden
 • Persoonlijke ontwikkeling

Lees meer over Annelou6658 gesprekken | 444 beoordelingen
6658 gesprekken
444 beoordelingen

José

Profielfoto van Medium José
Geeft antwoorden, advies, inzicht en begeleiding 🍀
 • Liefdes- en relatievragen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Toekomst/ algemeen

Lees meer over José4788 gesprekken | 142 beoordelingen
4788 gesprekken
142 beoordelingen

Dominique

Profielfoto van Medium Dominique
Spiritueel mentor | Zielsmissie vinden | Twinflame
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen
 • Algemeen

Lees meer over Dominique613 gesprekken | 18 beoordelingen
613 gesprekken
18 beoordelingen

Toon alle consulenten
Top