Wat zijn entiteiten?


Wat is een entiteit?

Entiteiten zijn energieën van overleden mensen, die niet zijn overgegaan, ze worden ook geesten genoemd.

Op aarde zijn we omringd, door engelen, gidsen en overleden dierbaren, hun kunnen op elk  tijdstip weer naar het licht, ze kunnen bij je komen kijken, je troosten en steunen, ze kunnen je een duwtje geven in de juiste richting, hun stralen liefde en rust uit.

Er zijn verschillende soorten entiteiten zoals wij ook van elkaar verschillen, er zijn aardige mensen en minder aardige mensen.  Je hebt entiteiten die negatief aan voelen, maar in werkelijkheid gewoon boos, of verdrietig zijn.

Mensen denken al snel dat iets negatief is, dit komt omdat het een hele hoop mensen bang maakt, dat komt vaak door films(Horrors) en omdat ze onwetend zijn,  ondanks entiteiten met de jaren steeds vaker worden benoemd, wordt de emotie angst vaak overheerst. En dat maakt het misleidend

ze kunnen hun aanwezigheid laten voelen in de kamer waar je bent, je ruikt een bepaalde geur, je kan geluiden horen, zoals bijvoorbeeld gebonk, geklop, of voetstappen. Maar het kan ook zo zijn dat je het plotseling op een bepaalde plek heel koud hebt.


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chatWelke verschillende entiteiten zijn er?

 • Je hebt de persoonsgebonden entiteiten:

Deze entiteiten zitten als het ware vast hier op aarde, ze kunnen of willen zelfs een persoon niet los laten,en soms is het wel eens het geval dat de entiteit niet door heeft dat hij/zijverbonden zijn met iemand.Maar ook zijn wij als mensen de verschuldigde, doordat wij onze overledene dierbare niet los kunnen laten, en diegene vast houden.

 • Je hebt ook de plaatsgebonden entiteiten:

Deze entiteiten zitten vaak vast aan een woning, of plek. Dit is vaak een locatie waar ze aan gehecht waren,. Maar het kan ook zo zijn dat op een bepaalde locatie, een ongeluk is geweest, of om welke reden dan ookiemand plotseling is overleden, dat ze vast zijn komen te zitten.

 • Entiteiten die vast zitten in een tijd

Het klinkt misschien raar, maar het is een veel voorkomende entiteit, deze entiteit zit vast, aan een tijdstip, ze herhalen constant het zelfde moment, het kan een verschrikkelijk moment zijn, maar ook een heel mooi moment. Ze zullen dan de locatie, en huis zien zoals het was voordat hun kwamen te overlijden,  ze hebben het niet door, en geen benul van dat ze overleden zijn.  Het vervelende is dat ze jou niet zien, maar in sommige gevallen hoor of zie jij hun wel door middel van geluiden, gelach, voetstappen, of schimmen.

 • Er zijn entiteiten met diepe onverwerkte emoties. (boosheid, verdriet, e.d.) die de overledene niet los kan of wil laten, waardoor de weg naar het licht niet wordt gezien

Soms komen er mensen met lichamelijke klachten, ze worden onverklaarbaar moe, ze voelen emoties die niet bij hun horen, ze krijgen angsten, voelen zich lusteloos. Of voelen op een bepaalde plek heel veel kou, Ze hebben het gevoel dat er iemand bij hen is, In zo’n geval kijk ik of de aura gescheurd is, als dat het geval is, dan kan er een entiteit bij hem of haar komen, maar het kan ook zo zijn dat deze onbekende naar jou toe is gekomen voor hulp. 

Er zijn ook mensen die onverklaarbaar, dingen horen, zoals krakende stoelen, voetstappen, knipperende lichten, bewegende voorwerpen,   een deur die open of dicht gaat,

 

Entiteiten in huis

Entiteiten die geen positieve bedoelingen hebben, zijn vaak in huizen waar een hoop negatieve dingen zijn gebeurd, of bij het oproepen (hier kom ik later op terug). Maar je kunt ze door je eigen gevoeligheid, onverwerkte emoties, angsten, depressie.  zelf aantrekken, en ongemerkt mee nemen.  Deze entiteiten voedt zich met emoties van andere, je kan daardoor rot voelen, gaan piekeren, gevoelens krijgen die niet eens van jou zijn, en doordat je voortdurend leeg getrokken wordt, kost het je enorm veel energie, vaak raak je ook oververmoeid. 

Het kan ook een stapje verder gaan waardoor je negatieve gedachtes krijgt, onverklaarbaar heel verdrietig word, nachtmerries krijgt,  of stemmen horen, aanrakingen voelt.

Het gebruik van verdovende middelen trekken het ook aan,  zo gebeurd ook vaak dat een energie van iemand die verslaafd was voordat hij overleed, gaat vaak naar een levende persoon die ook verslaafd is.

Onze aura beschermd ons gedeeltelijk, maar soms hebben we een opening in onze energieveld, en vaak via de zonnevlecht chakra, als dat het geval is, kunnen entiteiten toegang krijgen.

Toen ik jong was zag ik en voelde ik al veel, zo was ik aan het spelen, of lag ik in mijn bed en zag in mijn ooghoek een zwarte schaduw door de kamer gaan, of zat ik aan mijn bureau en zag ik iemand staan in de deuropening, ik was ervan overtuigd dat het een van mijn ouders waren, dus ik wou vragen wat er was, en op dat moment draaide ik mijn gezicht er naar toe, en was daar niemand, en bleken ze gewoon op de begane grond te zijn. En ik op zolder. Hoe verder ik ontwikkelde hoe meer dingen er gebeurde,


Voorbeelden hoe je einteteiten kunt herkennen:

 • er hangt een gespannen of bedrukte sfeer in huis of bepaalde ruimtes,  zo kan er een kamer heel zwaar aanvoelen,
 • je kan in een bepaald huis, of ruimte, een heel neerslachtig gevoel krijgen, of zelf bang zijn voor een kamer. Zonder er een reden voor te hebben
 • je kan het benauwt krijgen of een druk op de borst
 • je krijgt het op een bepaalde plek heel koud (of juist warm)
 • apparatuur stoort , kan aan en uit gaan, knipperen etc.
 • je kan schimmen zien
 • het zien van voorwerpen die bewegen
 • je ruikt een bepaalde geur. Kan een brandgeur zijn, of sigaar lucht noem het maar op.
 • je voelt emoties die zie niet van jou zijn
 • je bent veel moe, en prikkelbaar
 • je kan plotseling heel boos worden zonder een rede
 • je kan het gevoel hebben alsof je geduwd wordt, geknepen wordt. Etc. (Dit is echt alleen in zware gevallen en komt weinig voor)
 • je kan het gevoel hebben dat je word bekeken
 • je kan geklop, of voetstappen horen
 • je kan stemmen horen
 • je kan stemmingswisselingen krijgen
 • je kan depressief of angstig worden.
 • lichamelijke klachten

(LET OP, ALS U EEN AANTAL VAN DEZE ZAKEN HERKENT, BETEKEND NIET ALTIJD DAT HET OOK DAADWERKELIJK DOOR EEN ENTITEIT KOMT)


Negatieve entiteiten

Het is voor men erg moeilijk uit elkaar te houden of een entiteit hulp wilt, of dat de entiteit  zich ‘gewoon’ kenbaar wilt maken, of echt als doel heeft om aandacht te trekken en een persoon bang te maken, en wilt ‘pesten’. Negatieve entiteiten kunnen ontzettend angstaanjagend zijn, ze kunnen heel sterk en heftig zijn. Wat je vele slapeloze nachten kan bezorgen. 

Ga nooit en ten nimmer met ze in contact als je niet weet wat je doet!

Mijn ervaringen: Ik zag toen ik heel jong was een poort op mijn slaapkamer, die af en toe open ging, en ik voelde, en zag dingen, waarvan ik het niet kon plaatsen, ik ontwikkelde me, en wist niet hoe ik me ervoor kon  afsluiten, er kwam een hele hoop negatieve entiteiten op me af, het waren er zo veel, ik werd zo snel weer moe, en er waren periodes dat ik heel slecht durfde te slapen, en was ik er bang voor, ik kreeg negatieve gedachtes, en gevoelens, en vooral de beelden vond ik angstig. en ik wist ook niet hoe ik ermee om moest gaan, ik voelde verdriet, radeloosheid, angst, maar ook woede, en daar was ik het meest bang voor, ze lieten me dingen zien die ik niet wou zien, ze vielen me lastig, me lamp knipperde, dingen leken zich te verplaatsen, me stoel voor de bureau kraakte, of bewoog, ik hoorde voetstappen, geklop, e.d. ik ben me er toen in gaan verdiepen, en ik merkte zodra ik ermee bezig was, zoals het lezen van informatie, dat ik me meer er voor gingen open stellen, waardoor ik er op dat moment nog meer zag.  Toen ik ouder werd, bleef ik overtuigd over de poort,  ik wist precies waar hij zat, ik nam contact op met mediums en niemand kon mij vertellen wat die poort was, het heeft jaren geduurd voordat ik wist wat het betekende,  maar toen kreeg ik het te horen, en bleek het een energetische poort te zijn.


Wat is een energetische poort

Dat zijn poorten die gaan op bepaalde tijden open en dicht. En als ze eenmaal open gaan komen daar entiteiten doorheen.

sommige zijn ook snel weer weg, maar een hele hoop willen contact met jou, of willen ze je hulp, je kan ze laten weghalen, maar als de energetische poort niet wordt gesloten, dan heb je grote kans dat er morgen weer nieuwe zijn. 

Je kan jezelf ook niet altijd 100% beschermen tegen entiteiten, het gebeurt nu eenmaal.


Wat kan je doen om jezelf te beschermen tegen entiteiten?

Visualiseer jezelf, in een witte koepel (ballon) deze koepel is wit en doorzicht,

Heb je last van de entiteit, vraag het vriendelijk om weg te gaan en bedank ze. Wat je ook kan doen is om aartsengel Michaël  vragen. Lukt het niet? Vraag dan om hulp bij een professionele medium die je hierbij kan helpen.


Oproepen van entiteiten

Je komt het steeds vaker tegen op het internet, mensen en ook jonge kinderen met de vraag hoe ze moeten oproepen. Terwijl ze niet weten hoe gevaarlijk het is .Ik wil heel graag uitleggen waarom het gevaarlijk is . ik ga daarom ook niet uitleggen hoe je moet oproepen. Haast iedereen is wel bekend met (glaasje draaien) ook wel eens een oujja bord genoemd (of wieja bord).

Mensen willen entiteiten oproepen,  uit nieuwsgierigheid. Spanning, voor de lol, of om hun overleden dierbaren op te roepen, Wanneer je graag contact wilt met een overleden dierbare dan zijn er ook andere manieren om daar contact mee te krijgen,

vaak wanneer je gaat glaasje draaien krijg je geen positieve entiteiten die laten zich niet oproepen .

Door het oproepen open je een poort waar negatieve entiteiten door heen kunnen komen.

De negatieve entiteiten kunnen zich zelfs voordoen als jou overleden dierbare, je kan hier hier heel erg last van krijgen, ze kunnen aan je vast kleven (ook een klever genoemd) en de negatieve entiteiten kunnen bezit nemen van je lichaam, en geest, en de controle over jezelf laten verliezen, ze zullen van jou onwetendheid misbruik kunnen maken,

Als je toch contact wilt met een dierbare overledenen zoek dan contact met een zuiver medium deze kan je verder helpen in contact te komen met je overleden dierbare.

Er zijn al veel mensen geweest die na het glaasje draaien, last hebben gekregen van 'plaaggeesten' en jij zal dus dan ook niet de eerste zijn.


Charlie Charlie Challenge

Ja het schijnt een echte hype te zijn,  maar het kan net zo gevaarlijk zijn als het oproepen met een oujjabord. Of je Charlie Charlie op zal roepen, nee dat geloof ik niet maar op aarde zijn er ontelbaar entiteiten uit lagere sferen, die niet naar het licht kunnen. Door zulk soort spelletjes te spelen, trek je negatieve entiteiten aan. Of krijg je entiteiten die gehoord willen worden, of hulp willen. Want ja jij maakt toch contact met ze? maar je kan dat niet.. en wat gebeurd er, ze kunnen net zo lang rond dwalen tot ze gehoord worden..

Is er niks gebeurd? Mooi! Is het wel gebeurd, ja dan kunnen er flinke consequenties aan zitten.  Je kan een entiteit met je mee nemen, en erger ze kunnen je ook flink  lastig gaan vallen,

Zo zijn er zoveel manieren om geesten op te roepen, het is gevaarlijk en onverantwoordelijk.

Denk je last te hebben van entiteiten, laat dit onderzoeken door een medium die je hierbij kan helpen


Wat ik doe bij entiteiten

Mijn ervaring: Als eerst kijk ik of de desbetreffende persoon echt last heeft van een entiteit of dat er iets anders speelt, ik kijk naar de oorzaak, waarom is die entiteit daar?  heb je het onbewust aan getrokken? zat het er al? welke aspecten heeft het doen verergeren? Ik vraag hierbij vooraf foto’s te maken van uw huis, (van elke kamer een foto, en de huisgenoten, voor het geval iemand hoog sensitief is. Zo kan ik het huis doorlopen, en kan ik kijken wat ik er aan kan doen.

Ik maak contact met de entiteit, en begeleid deze naar het ‘licht’ samen met mijn gidsen. Daarna vul ik de bewoners, en het huis met wit licht.  In mijn ervaring is dit genoeg om de rust weer terug in huis te krijgen, wanneer er een hoog sensitief persoon in huis is, kan er advies worden gegeven, zodat diegene niet alle entiteiten en negatieve energieën met zich mee neemt. Er kan dan geleerd worden om te aarden en te gronden, of als iemand een gat in zijn aura heeft, zal ik deze weer dicht maken.