Engelenkaart en Aartsengelen


Wat zijn Aartsengelen?

Er zijn veel paranormale en bovennatuurlijke fenomenen waar veel mensen weinig vanaf weten: astrologie, paragnosten, mediums, helderzienden etc. In dit artikel wordt er meer uitleg gegeven over Engelen en Aartsengel

Engelen en Aartsengelen zijn liefdevolle en spirituele fenomenen. Ze zijn dienaren van god. Ze hebben alle goede bedoelingen om dichter naar je levensdoel te helpen. Het woord ‘engel’ is afkomstig van het woord ‘angelos’ wat boodschappen betekent in het Grieks. Engelen fungeren als brug tussen hemel aan aarde, als kanaal tussen God en de fysieke, materiele wereld. De overeenkomst is dat ze beiden mensen helpen. Daarnaast hebben aartsengelen ook nog andere taken. Eigenlijk bestaat er geen hiërarchie onder de Engelen maar voor de mens hebben we dit gedaan zodat zij de allesomvattende energie kunnen omvatten. Engelen en aartsengelen verschijnen regelmatig aan mensen in een of andere vorm. Een vorm die voor de persoon en de situatie passend is. Deze persoonlijke waarneming kan per mens kan verschillen.
 

Vraag om hulp

Het is belangrijk dat je om hulp vraagt wanneer je hulp wilt van de Engelen. Ze willen je graag helpen, maar alleen als jij toont dat jij dit graag wil. Ze kunnen je bescherming, begeleiding, kracht en energie vragen. Dit kan hardop maar ook in je gedachten. Engelen zijn multidimensionaal en om deze reden kunnen ze op verschillende plekken en mensen tegelijk zijn. Aarzel niet.


 

Aartsengelen hebben een eigen taakAartsengel

Er zijn een aantal bekende Aartsengelen die bekend zijn onder een breder publiek. Hieronder een kleine greep: 

  • Aartsengel Ariël, haar specialiteit is om contact te komen met de natuurlijk, dieren en natuurwezens. Zelfvertrouwen, manifesteren en moed zijn ook sleutelwoorden als je naar Ariël kijkt.
  • Aartsengel Gabriël, ondersteunt schrijvers en journalisten om helende boodschappen te maken. Ze helpt om schrijven en het plezier daarvan te ervaren. Gabriël brengt nieuwe energie en komt met creatieve oplosisngen.
  • Aartsengel Jeremiël, hij helpt bij het ontwikkelen (maar ook begrijpen) van helderziendheid. Wanneer je om hulp vraagt, kan hij je helpen bij het in balans brengen van je leven en relaties. Jeremiël helpt bij het opmaken van een overzicht van je leven tot nu toe.


Er zijn nog veel meer Aartsengelen, zoals Aartsengel Michael en het is zeker de moeite waard om ze even op te zoeken. Op Mediumchat.nl kun je in contact komen met verschillende consulenten met een paranormale gave. Op mediumchat vind je zuivere astrologen, paragnosten, helderzienden en mediums die je graag meer willen vertellen over dit onderwerp en alles wat met engelenkaarten en met spirituele- en paranormale zaken te maken hebben.