Dolfijn healing

Dolfijnen worden de Engelen van de oceanen genoemd en zij leven vanuit onvoorwaardelijke liefde en in eenheid. Dolfijnen zijn geweldige healers en beschermers van het licht op de planeet aarde. Het zijn hoog geëvolueerde wezens die zich in verschillende dimensies kunnen begeven. Ze zijn hier om over ons te waken, om ons te helpen en te ondersteunen. Om ons te herinneren aan onze schitterende heelheid. Hun liefde voor de mensheid gaat zeer diep.


Waar kunnen ze je mee helpen en hoe?

Lichamelijke klachten; Klachten verdwijnen of worden minder. ( Hierbij is het natuurlijk wel nodig om de onderliggende oorzaak te behandelen ).

Emotionele klachten; Ik geloof dat lichamelijke klachten ontstaan vanuit de emoties. Na een healing voel je jezelf absoluut rustiger en ontspannen. De healing heeft dus invloed op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid, omdat het één geheel is. Blokkades die ontstaan door bijvoorbeeld: Angsten; Stress; Hoog-gevoeligheid; Onzekerheid; Vertrouwen; Lichamelijk ongemak; Verdriet; Migraine.

Vooral voor kinderen van deze tijd en met name de hoogsensitieve kinderen is een dolfijnhealing ook uitermate geschikt en bevrijdend. De speelsheid en zachtheid van de dolfijnen stelt hen gerust en leert deze kinderen dat ze er mogen zijn zoals ze zijn. De dolfijnen weten precies wat jij nodig hebt en dat mag en zul je ontvangen tijdens een liefdevolle, krachtige healing.

Ik heb me altijd sterk verbonden gevoeld met de dolfijnen en de walvissen. Tijdens de dolfijn-opleiding bij Linda Shay en Dolphinheartworld, is deze mooie verbinding weer helemaal opnieuw geactiveerd en versterkt. Een groot geschenk is dat ik ook regelmatig met wilde dolfijnen mag zwemmen en de energie nog meer geïntegreerd mag worden.

Het enige wat ik voor je hoef te doen tijdens een healing is energetisch en telepatisch contact maken met de dolfijnen en ze uitnodigen om jou een healing te geven. Daar ik een zeer sterke connectie met hen heb, gebeurt het vaak ook al als ik met iemand in gesprek ben, omdat zij het dan al oppakken. Ik nodig hun energie altijd uit als ik opsta en aan het werk ga. Afstands-healing is hierbij even krachtig als dat je naast me zit. Al met al is het een zeer hoge energie die helemaal bij deze tijd met al zijn veranderingen hoort.