Talen :
Nederlandse relatie-coach

Paragnost Willem, heeft duidelijke antwoorden en neemt een kijkje in de toekomst!

Hallo,
Mijn naam is Wilem. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend paragnost. Tevens intuïtiefgesprekspartner en luisterend oor. Ook ben ik life-en relatiecoach en kan ik u op afstand een healing geven als daar behoefte aan is. Ik werk met mijn gidsen en de lenormandkaarten.
Door de samenwerking van antwoorden van mijn gidsen en de kaarten zie ik duidelijk de antwoorden op uw vragen en kan ik een kijkje werpen in de toekomst.

Specialisatie
Mijn specialisatie zijn vragen over de liefde; komt er een nieuwe liefde, wanneer, komt mijn ex nog terug of moet ik loslaten, financiën, werk en echtscheiding.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?
Voor de meeste vragen kunt u bij mij terecht en zal ik u van zo goed mogelijk advies voorzien en de juiste inzichten geven die u nodig heeft om weer verder te gaan op uw levenspad.

Wat heb ik van u nodig?
Om uw vragen te beantwoorden heb ik een naam en geboortedatum nodig. Door daarop in te voelen maak ik contact met uw energie en krijg ik de antwoorden van mijn gidsen over de door u gestelde vragen. Ik help u graag vanuit liefde en compassie u weer in uw kracht te zetten en u naar een hoger niveau te helpen. In rust en harmonie verder te leven en de gebeurtenissen in uw leven een plekje te geven.

Vriendelijke groet,
Willem


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Willem

Live Chat

Via e-mail kunt u Willem bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ik ben uit ons gesprek wijzer en rustiger geworden!


Hilde - 3 Februari 2018

Eerlijke en inzichtelijke antwoorden gegeven:)!


Susanne - 31 Januari 2018

Dit consult heeft mij geholpen omdat het bepaalde onzekerheden bij mij weghaalden. Zonder ernaar te vragen kreeg ik antwoord op vragen waar ik in mijn hoofd over piekerde, maar nog niet had uitgesproken. Willem was erg vriendelijk, open en benaderbaar. Zijn woorden hebben mij een hart onder de riem gestoken.


Naomi - 28 Januari 2018

Vond het een fijn en helder gesprek!


Greta - 26 Januari 2018

Helemaal top!


Monique - 24 Januari 2018
Top