José

  Heldervoelend  
  Helderwetend  
  Lenormand  

Paragnost José, helpt je het leven terug in eigen handen te nemen!


Hallo!
Mijn naam is José en ik ben heldervoelend, helderwetend en hooggevoelig. Om mee te kijken in de situatie waar jij vragen over hebt gebruik ik de Lenormandkaarten. Mijn passie is mensen helpen, daar waar zij het even niet meer weten. Inzicht geven is waar ik goed in ben en ik geef je graag adviezen waarmee jij je leven weer in eigen handen kan nemen. Graag tot chats!

Specialisatie
In een consult werk ik graag met de Lenormandkaarten vanwege hun inzichtelijke karakter. Ze geven helderheid en inzicht in jouw situatie en/of eigen ontwikkeling. Ook kan je een kijkje krijgen in het verleden, heden en mogelijk verloop op een vraag die jij gesteld hebt. De kaarten bieden adviezen en tips waar jijzelf mee verder kan. Naast dat ik mijn helderweten en heldervoelen ook gebruik, hou ik ervan het alternatieve te combineren met het aardse. Daarvoor gebruik ik mijn kennis en eigen ervaring over spiritualiteit, hooggevoeligheid, communicatie en gedrag van de mens (NLP), mindfulness en psychologie. Natuurlijk werk ik samen met mijn lieve gidsen. Mede hierdoor weet ik je vragen vaak te beantwoorden en kan ik je weer op weg helpen daar waar jij het even niet meer weet.

Ik noem mijzelf een spiritueel cognitieve coach. Waar nodig kijk ik samen met jou naar wat gemaakt heeft dat het nu gaat zoals het gaat. Iets heeft ervoor gezorgd dat je verwijderd bent geraakt van je gevoel, van wie je werkelijk bent. Daar hebben jouw hersens het over genomen en deze houden vaak meer controle dan nodig is. Dit is een onbewuste reactie geweest op een vaak nare ervaring en hoe meer bewustwording je hier in krijgt, hoe meer jij weer in contact kan komen met je echte zelf. Ook hierbij help ik je graag! Hoe? De kaarten en ik helpen je bewust te worden van en inzicht te krijgen in hoe jouw hoofd op de loop is gegaan met je eerdere ervaringen. Daardoor ga je begrijpen waarom je denkt en doet zoals dat nu is en waarom je hier vast loopt. Door dit stukje bewustwording krijg je helderheid in oorzaak en gevolg. Verandering daarin aanbrengen gaat dan makkelijker. Je gaat ervaren dat jijzelf weer de controle over je leven kan krijgen. Je beslissingen zijn niet meer afhankelijk van jouw ervaringen en omgeving!

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Waar jij ook maar graag duidelijkheid in verlangt, geen enkele vraag of onderwerp is mij vreemd. Loop je ergens steeds in vast? Overkomt jou regelmatig hetzelfde? Weet je niet meer welke richting je op moet of wilt? Begrijp je het ergens allemaal wel maar weet je gewoon niet hoe? Vragen kun je hebben over verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld studie, werk, relaties, de liefde, financiën en natuurlijk jouw eigen (spirituele) ontwikkeling. Je bent ook welkom voor een chatgesprek als je nieuwsgierig bent naar wat de kaarten je op dit moment te vertellen hebben. Tot snel!

Wat heb ik van je nodig?
Geef zo duidelijk mogelijk aan waar je graag informatie over zou willen ontvangen. Weet je niet precies wat je vraag is, dan komen wij hier samen wel uit. Een foto van jou is altijd welkom, maar alleen als jij dat zelf ook prettig vindt. Probeer met een zo open mogelijk gevoel de chat in te gaan en laat je als het ware verrassen door het consult dat je gaat krijgen.

Warme groet,
José
 

Offline

Status van José : Hoihoi! Welkom op mijn profiel.🍀 Naast het werken bij Mediumchat heb ik nog een andere baan. Ik hou zo goed mogelijk bij welke dag ik aanwezig zal zijn. Heel soms kan dit op het laatste moment toch nog veranderen. Mijn excuses voor het ongemak. Mocht je mij echt graag willen spreken en ben ik niet aanwezig, laat dan gerust een sms alert achter. Ik zal dan mijn best doen toch nog online te komen. Vriendelijke groeten en tot snel op de chat! 🙋 Liefs, José 🌷

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Variabele momenten online
Dinsdag : Helaas niet aanwezig
Woensdag : Variabele momenten online
Donderdag : Ochtend en/of Middag
Vrijdag : Mogelijk de avond
Zaterdag : Helaas niet aanwezig
Zondag : Variabele momenten online


Gaven* Direct contact met José

Live Chat

Via e-mail kunt u José bereiken.

Offline

Klantervaringen

Helder, heel erg raak!! Punt voor punt.


Diana - 4 November 2018

Een hele goede chat gehad met jose. Een aanrader!


Monique - 10 Oktober 2018

Wijze vrouw , heeft goede raad gegeven , inzicht in de situatie !


Nathalie - 1 Oktober 2018

Fijn gesprek, heel verhelderend!


Leonie - 2 September 2018

Mooi gesprek gehad met José, bevestiging gekregen en herkenning. Ook to the point met de aandachtspunten.


Nicole - 26 Augustus 2018

Super fijn ! Heel goed!


Alisa - 21 Mei 2018

Heel fijn gesprek!


Leonie - 17 Mei 2018
Top