Nancy

Have faith, samen vinden we de antwoorden!

Mijn specialismen:


  • Algemeen
  • Liefdes- en relatievragen
  • Carriere / Financieel
Offline

128 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Iedereen verdient een buitengewoon leven!! Gevuld met liefde, geluk, energie en wijsheid. En ook jij kan dit verwezelijken. Stel je vragen, kom op met die twijfels, samen gaan we hieraan werken. Heb je gewoon even een luisterend oor nodig, ook geen probleem. Met een foto komt er vaak al een energie of gevoel door. Dit kan verder aangevuld worden met tarot kaarten of kleuren kaarten. De pendel kan verder uitsluitsel geven. En stap voor stap gaan we antwoorden proberen te vinden op je vragen en twijfels, en je terug op je levenspad brengen. Ben je er klaar voor?

Gaven en methodes:

  • Heldervoelend
  • Tarotkaarten
  • Kaartlegger

Communicatie:

  • Warm en hartelijk
  • Voor een goed gesprek
  • Ik geef adviezen

Over mij

Dank je voor je interesse in mij. Wie ben ik? Ik ben superenthousiast om bij Mediumchat aan de slag te kunnen en op deze manier echt mensen te kunnen helpen. Al van jongs af voel ik mensen en situaties heel goed aan en heb ik paranormale gaven. Na jaren in zaken gezeten te hebben, ben ik blij dat ik nu eindelijk mijn dromen kan gaan volgen en me kan gaan toeleggen op de gaven die me gegeven zijn. Heel erg dankbaar dat ik dit bij Mediumchat kan gaan verwezelijken.

Mijn werkwijze

Geen vraag is te gek, en je kan altijd rekenen op discretie en vertrouwen. Ik probeer me in te leven in je vraag/probleem, zal hiervoor misschien wat extra vragen stellen om de situatie beter te begrijpen. En zo, stap voor stap zullen de gevoelens boven komen. Een foto van jou, en eventueel van de persoon waar je vraag betrekking op heeft is altijd handig. Zorg dat je die op het voorhand al klaar hebt, zodat je niet te lang moet zoeken, Je kan de fotos makkelijk uploaden via het Mediumchat systeem. Als het nodig is gebruiken we een van de kaarten sets of de pendel die ik altijd voor je heb klaarliggen. Ik kijk ernaar uit snel met je te Mediumchatten, jij ook?

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : offline
Dinsdag : avond variabel online / Email consult
Woensdag : avond variable online / Email Consult
Donderdag : ochtend en avond variable online / Email Consult
Vrijdag : hele dag variabel online / Email Consult
Zaterdag : avond variable online / Email Consult
Zondag : avond variabel online / Email Consult

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL Mediums online Beglie English speaking psychic

Direct contact met Nancy

1 beoordelingen

Hi Nancy, dankjewel voor je Reading. Je had mijn soort baan en de energie op mijn werkvloer heel goed aangevoeld. Ik heb er nu meer vertrouwen in gekregen. Ik zal ook proberen niet teveel verantwoordelijkheden op mij nemenšŸ¤—


Sher - 8 Oktober 2021


Top