Rune

Helpt je doorheen de moeilijke momenten in je leven

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Break-up / relatieproblemen
 • Toekomst/ algemeen
Offline

1328 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Waar ik je allemaal mee kan helpen terwijl je je levens pad bewandeld. Ik kan van afstand invoelen welke blokkades op je chakra’s zitten. Door deze informatie kan ik je verder helpen met je aanwijzingen door te geven. De blokkades op je chakra’s die kan ik weg halen door je een intense healing te geven.

Gaven en methodes:

 • Contact met kinderen
 • Contact met dieren
 • Coaching
 • Aura healer
 • Bachbloesem/ Aromatherapie

Communicatie:

 • Ik typ snel
 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Via engelen / gidsen

Over mij

Hallo, Mijn naam is Rune en ik woon in de puszta van Hongarije. Ik ben een heel vrij denkende persoon en ik wandel van maart tot en met oktober lekker op blote voeten, zelfs in de grote steden. Zo creëer ik een energie met moeder aarde. Mijn dreadlocks zijn mijn hogere zelf tentakels. Ik ben altijd een heel vreugdevol persoon, mijn blijdschap straalt uit.

Mijn werkwijze

Ik gebruik mijn kennis over Bach bloesems om je verder te helpen in moeilijke periodes in je leven, emotionele blokkades. Als je je depressief voelt, ongelukkig, over prikkelt etc. De kennis van Lenormand kaarten gebruik ik om je toekomst te voorspellen, simpele maar ook moeilijke vragen beantwoord te hebben. Ik gebruik ze ook als guide lijn in jou leven. Mijn kennis over psychologie gebruik ik vooral in mijn vlotte gesprekken, deze manier gebruik ik om op jou emotionele blokkades dieper in te gaan.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 22.00u - 02.00u Tijdens de dag variable.
Dinsdag : 22.00u - 02.00u Tijdens de dag variable.
Woensdag : 22.00u - 02.00u Tijdens de dag variable.
Donderdag : 22.00u - 02.00u Tijdens de dag variable.
Vrijdag : 22.00u - 02.00u Tijdens de dag variable.
Zaterdag : 22.00u - 02.00u Tijdens de dag variable.
Zondag : 22.00u - 00.00u Tijdens de dag variable.

Talen

Mediumchat NL Mediums online Beglie English speaking psychic

Direct contact met Rune

15 beoordelingen

Rune heeft mij gerust gesteld en de dingen goed aangevoeld. Ze typt snel, duidelijk en heeft al mijn vragen beantwoord. Ik kon daarna eindelijk goed in slaap vallen :)


Marloes - 23 Augustus 2020

Ze zag precies in hoe het is. Wel opnieuw weer een tijdsbestek. Er kwam meer bij. Rune is duidelijk en doet het super. Nogmaals bedankt Rune.


Bianca - 5 Juni 2020

Dankjewel Rune voor privé berichtje...Voor alles...heb even zelf geen andere woorden nu...zoveel zit er nog diep vanbinnen. Het angstig meisje van 8; triestig vanbinnen, maar lachend naar de buitenwereld...zoveel...Verborgen...Dierenrechten activist stuurde me ooit dit "They are scared of woman like you, women with hearts big enough to house suitcases full of pain. Women with laughs so therapeutic they can heal wounds, woman with passion fierce enough to start wildfires. They are scared of what they can't tame or understand." - Billy Chapata


Annelies - 30 Mei 2020

Rune kon goed meekijken en vertellen wat je te wachten staat. Ik ben zeer tevreden!


Danny - 26 Mei 2020

Ze voelde wel degelijk connectie tussen mij en een vriendin dat op meer aantrekking duidt in de relationele sfeer. Ben benieuwd wat de toekomst brengt.


Wouter - 15 Mei 2020

Snel eerlijk en straight to the point. Geeft zelfs tijdsbestek aan en komt vol vertrouwen over. Most important is toch dat ze de situatie goed inziet. Thnx babe en tot snel.


Hanane - 13 Mei 2020

Rune gaf heel duidelijke antwoorden. Ze zag alles heel goed. En gaf me ook een tijdsbestek. Erg fijn.


Bianca - 3 Mei 2020

Goeie vibe en speelt goed in op de situatie. Zonder voorkennis weet ze precies te zeggen wat alle tekenen al voorspelde ❤


Silvana - 28 April 2020

Hoewel ze het verzenden van berichten in de gratis credits niet toestaat, is ze uitstekend, en erg liefdevol en geduldig.


Sara Liliana Medina - 7 April 2020

Vanaf het moment dat mijn consult inging, kreeg ik al een goed gevoel. Ze is erg vriendelijk en zei precies wat ik wilde weten. Daarnaast doet ze haar werk goed, en geeft ze ook goede voorspellingen Tis nu alleen kwestie van afwachten haha! Ze is zeker een aanrader, het is het echt waard. Heel erg bedankt Rune. ❤️


M - 5 April 2020

Ik heb een fjne gesprek gehad met Rune. Goede inzichten opgedaan. Heel erg bedankt daarvoor


Don - 29 Maart 2020

Rune is een topper! Mijn vriendin had haar eerst gekozen en nadien ik. Rune heeft wel vaker gelijk gehad zonder dat we het direct beseften want er moest eerst tijd doorheen bijvoorbeeld. We zitten meestal op dezelfde lijn van wat we denken of doorkrijgen. Rune komt ook met juiste en verassende inzichten. Bij ons beide zat ze juist qua tijd. Gezellige, vrolijke meid ook. Ze is de moeite waard!


Maria - 26 Maart 2020

Heel fijn gesprek heel blij mee.


Inge - 21 Februari 2020

Rune is een leuke, lieve dame. Ze heeft me een goede tip gegeven i.v.m. werk. Ik kom zeker nog een keer terug bij haar.


Jenique - 24 Januari 2020

I had a very honest and heart to heart conversation with Rune. She gave me very deep and useful insight to all my questions. I will contact her again.


Jinan - 22 Januari 2020

Direct contact met RuneTop