Medium Leomiek
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Leomiek, gekend van het programma "Zesde zintuig" !


Een goedendag en welkom!
Ik ben Leomiek, wellicht ken je mij al als het no nonsense medium van het programma ‘Zesde Zintuig’ RTL4, en NPO1. De woorden die het beste bij mij passen zijn kwaliteit, kern, essentie , en eerlijkheid zonder omwegen.

Specialisaties
Ik ben een zeer sterk transmedium, paragnost, magnetiseur en masseuse. Daarnaast ben ik gespecialiseerd therapeut. Er is regelmatig contact met overleden, energieën die spontaan in mijn huid stappen om mij te begeleiden naar de juiste antwoorden voor jou.

De Lenormand kaarten
Als mijn gidsen aangeven dat ik de kaarten moet leggen, maak ik gebruik van Lenormandkaarten.

Wat is een transmedium precies?
Vanaf jong meisje van 4 jaar oud,  bleek ik anders dan anderen en al sterk paranormaal begaafd te zijn. Ik begon dingen te zien en te beschrijven etc. Na mijn doodervaringen  en deelname aan het ‘Zesde Zintuig’, is een en ander versterkt. De meeste input word mij doorgegeven middels het bevoelen, ruiken en kijken. Teksten, objecten en foto’s lezen (Psychometrie) (zie filmpje). Na je toestemming, stap ik in je energie. Mijn gaven zijn soms bizar sterk wat werkelijk inhoud dat ik alles van tevoren voel aankomen en met name het IN mijn lichaam aanvoel. Denk hierbij aan pijnklachten, benauwdheden, kortom ik voel op dat moment wat de ander voelt.

Contact met Overledenen:
Als de overledene nog niet klaar is, zoals we dat noemen, zal hij/zich ZELF bij mij manifesteren(aanbieden). Dat gebeurt als mijn huid gaat opzwellen en mijn haren overeind blijven staan. Daarna volgen /rollen er woorden uit mijn mond/vingertoppen waardoor mijn cliënt direct weet wie het is. Dit geldt ook voor mensen die comateus zijn of mensen met autisme. LET OP het is absoluut niet mogelijk een energie op te roepen, deze komen spontaan.

Naast het mediumschap ben ik meervoudig gediplomeerd psychologisch therapeut, vertrouwenspersoon, trainer/docent en bestaat mijn praktijk inmiddels 14 jaar. (psychologisch, massagepraktijk en Helderziend medium) Ik sta op beurzen, geef groep/zaal consulten en lezingen en training in Helderziend mediumschap binnen Psychologische Hulpverlening. Deze combinatie blijkt uniek en zeer effectief te zijn binnen alle disciplines. U kunt bij mij dan ook terecht voor al uw vragen, healing, magnetiseren op afstand of Mental coaching/psychologische hulpverlening .
Achter de schermen werk ik regelmatig mee aan vermissing en moordzaken.

Wat heb ik van je nodig?
Het zou fijn zijn als je meteen een foto upload en een duidelijke (hulp)vraag stelt. Ik heb dan ook altijd uw energie/focus op uw hulpvraag nodig om alles toe te kunnen laten via de benodigde doorgifte lijn.

Tot snel
Leomiek


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Leomiek

Live Chat

Via e-mail kunt u Leomiek bereiken.

Offline

Klantervaringen

Wauw echt een heel bijzonder gesprek met leomiek. Ze bevestigde eigenlijk alles wat ik zelf al voelde. En kwam ook met info die ze niet kon weten. Dankjewel leomiek.


Laura - 15 Augustus 2018

Ze is echt een geweldig mens! Ze is lief, ze voelt en kijkt met je mee. En helpt je ook echt! Ik vond het een geweldige ervaring. En ben vanplan om weet te komen na haar!


Yasmine - 7 Augustus 2018

Vond fijn om haar even te spreken! Heb er wel wat aan!


Eileen - 7 Augustus 2018

Heel fijn gesprek gehad!


Annemieke - 7 Augustus 2018

Fijne vrouw, ze weet echt waar ze hetover heeft. Het voeltgoed aan, tnx!


Marina - 3 Augustus 2018

Ik vond het een topconsult. Ze heeft belangrijke dingen benoemd en het klopte allemaal. Ze typt ook snel dus dat is ook fijn!


Cigdem - 2 Augustus 2018
Top