Iris Nova

Van wishfull thinking naar blissfull thinking

Mijn specialismen:


 • Toekomst/ algemeen
 • Contact met overledenen
 • Spirituele ontwikkeling
Offline

7695 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Ben jij die zoekende ziel? Voel jij je anders? Wil je weten wat je zieletaak is? Wil je meer weten over het leven na de dood? Wil je weten of je vorige levens je nog in de weg zitten? Wil je weten of je een nieuwetijdskind bent? Heb je ervaringen met het spirituele maar kan je nergens terecht voor inzicht? Geen vraag is me te complex! Wil jij aan de slag met je Godinnenkracht dan reik ik je graag de eerste principes van de witte magie aan. Gedaan met machteloos toekijken in je leven :-)

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Heldervoelend
 • Paragnost
 • Bewustzijns-coach
 • Bachbloesem/ Aromatherapie

Communicatie:

 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Ik voel jouw energie
 • Via engelen / gidsen

Over mij

Al 20 jaar is dit mijn levenspad, ik kan je een indrukwekkend curriculum tonen maar in werkelijkheid kan je daar niets mee. In mijn dagelijks leven ben ik een paranormaal kunstenaar. Ik wordt veel geconfronteerd met twinflames en twinserviversyndroom maar ook energetisch werk zoals afstandscleansing, blokkeren van negatieve energie en aura herstel. Ook als collega van me ben je van harte welkom en help ik je graag in betere resultaten online of kan ik je gaven vorm geven!

Mijn werkwijze

Als hulpmiddel gebruik ik de Lenormand kaarten, de verbintenis met mijn 13 gidsen en Engelen en jou foto als dit kan! Als paragnost ben ik gespecialiseerd in relatietherapie en toekomst voorspelling maar waar ik echt heel goed in ben, is het herinneren van vorige levens. Hierdoor kan ik je leven helen van trauma's en onbewuste blokkades. Als coach ben ik gespecialiseerd in nieuwentijdskinderen, unschooling, gave herkenning, free-birthing, gezondheid coaching, twinflames...

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel doorheen de dag - 20.30-23.30
Dinsdag : variabel doorheen de dag - 23.30-02.00
Woensdag : variabel doorheen de dag - 20.30-23.30
Donderdag : variabel doorheen de dag - 20.30-23.30
Vrijdag : variabel doorheen de dag - 20.30-23.30
Zaterdag : variabel doorheen de dag - 20.30-23.30
Zondag : variabel doorheen de dag - 20.30-23.30

Talen

Mediumchat NL Mediums online Beglie English speaking psychic

Direct contact met Iris Nova

126 beoordelingen

Duidelijke antwoorden


Christel - 29 Juli 2020

Iris nova , Jij bent toch altijd wel de persoon wat mij erdoorheen helpt ! Je kan situaties zo goed beschrijven dat brengt rust ! Dankjewel lieverd xx samantha


Samantha - 27 Juli 2020

Zoals altijd fijn om met Iris te praten..een lieve nuchtere bron in een tijd van chaos


Martine - 22 Juli 2020

Lieve Iris Nova, Je bent een fijne en eerlijke gesprekspartner! Je weet veel informatie te geven. Dank voor het zuivere gesprek. Lieve groetjes:-).


Susanne - 11 Juli 2020

Ik had er een heel goed gevoel bij en zij was heel snel en duidelijk. Ze heeft mij direct gerust gesteld. Nu weet ik hoe mijn leven verder moet.


Lieve - 10 Juli 2020

Fantastisch gewoon!!! Deze vrouw begrijpt je en legt de ontbrekende puzzelstukjes waar ze moeten liggen. Vlug,concreet en oprecht. Ze leest je als een open boek terwijl ik mezelf zag als morse ๐Ÿ˜œ Bedankt Iris


Veerle - 4 Juli 2020

Was super het gesprek met Iris nova ze heeft mijn zeker voor uit geholpen ik zou wel vaker een gesprek met haar willen aangaat echt een aan raden ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š


Gina - 30 Juni 2020

Iris Nova is mijn reddende Engel ๐Ÿ‘ผ in mijn zware tijd geweest! Wij ontmoeten mensen niet zonder reden! En haar te ontmoeten is een zeggen!๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ€๐Ÿค—


Seny - 13 Juni 2020

Het was fijn om eens meer concrete zaken en details te horen. Hoopvol gesprek. Ik ben nieuwsgierig naar de uitkomst. Dankjewel Iris!


Christel - 11 Juni 2020

Het gesprek met Iris was prettig. Eigenlijk hield ze mij een spiegel voor en ookal wil ik er zelf nog niet helemaal aan.. diep van binnen weet ik wat ik moet doen nu. Bedankt Iris, voor jouw tijd en bemoedigende woorden!


Kelly - 10 Juni 2020

Super gesprek! Iris is eerlijk en zegt waar het op staat. Ik heb mijn favoriete medium gevonden โค


Sandra - 7 Juni 2020

Verhelderend!


Vera - 5 Juni 2020

Ze heeft mij zeer geholpen, Was een fijn gesprek. Ik werd op de een of andere manier naar haar toegetrokken dat ik speciaal haar moest hebben. Heeft even geduurd (2 dagen) maar uiteindelijk gelukt en daar ben ik blij om. Ik kom zeker nog terug bij haar ๐Ÿ˜€


Linda - 22 Mei 2020

Ik wou een derde legging/mening/zicht hebben en ze heeft hetzelfde bevestigd als 2 andere hier. Ze zegt ook dingen die een keerzijde er aan hebben. Komt goed. Maar moet geduld hebben en zal voor mij nog wel ff pijnlijk zijn tot het zover is. Maar zal daar door moeten. Kan de persoon waar het over gaat niet forceren.. niet leuk om te horen dat ik dan nog ff pijn zal hebben zo. Maar moet aan de uitkomst denken..


Tanja - 19 Mei 2020

Talentvol medium. Ze weet het... stelt geen vragen om antwoorden van jou te horen... Ze weet echt waarover dat ze het heeft Dank je wel voor deze mooie reading! ๐Ÿ’ž


Ellen - 15 Mei 2020

het klopt allemaal precies


Jeanine - 13 Mei 2020

Heel erg onder de indruk geweest van dit gesprek Ik hoefde niets te vertellen ze wist alles zelf al en gaf me alle juiste antwoorden kwa mijn gevoel zelfs dingen doe ik diep van binnen wist maar niet wil de accepteren zeker 1 aanrader โค


Johanna - 12 Mei 2020

Iris komt goed over, vertrouwend dat voel je gewoon.


Helgo - 5 Mei 2020

Helder advies en maakt vermoedens helder.


Anne - 27 April 2020

Lieve Iris, tot nu toe all je voorspelling zijn uitgekomen en ik weet deze keer gaat ook uitkomen. Je bent een Topper โค๏ธ๐ŸŒนโค๏ธ


Leila - 25 April 2020

Dit was mijn beste gesprek ever.... En heb al heel wat mediums gesproken.


Monique - 24 April 2020

Ik heb een tijdje geleden Iris gesproken. Ze komt gelijk met informatie. Typt snel. Leuk gesprek. Een voorspelling is nu uitgekomen, iets later, maar tijd is moeilijk om te voorspellen โ˜บ๏ธ Afwachten hoe het met de andere voorspellingen gaat!


Danielle - 20 April 2020

Met Iris Nova heb ik steeds ern goed gesprek. Geeft me een gied geviel,nu ook met mij emigratie die korter bij komt. Weet nu dat het gied gaat komen. Dank u.


Ann - 18 April 2020

Een heel mooi inzicht gekregen, om mijn situatie van een hele andere invalshoek te bekijken. Dat wat al sluimerde in mijn bewustzijn, maar nog niet de oppervlakte had bereikt. Ik ga het avontuur aan!


Debby - 11 April 2020

โค bedankt je hebt mij gelukkig gemaakt in deze moeilijke periode xx


Jessica - 11 April 2020

Iris heeft mij de antwoorden kunnen geven die ik zocht. Hierdoor wist ik zeker dat de persoon die ik zo mis bij mij is. Ook dingen die zij niet kon weten zijn benoemt. Ben Iris heel dankbaar.


Shanna - 8 April 2020

Zeer duidelijk en goed advies, ben er dankbaar voor want heb weer wat inzichten gekregen.


Aile - 6 April 2020

Iris helpt me keer op keer en geeft duidelijke adviezen. Voorspellingen komen uit. Steeds eerlijke duidelijke antwoorden! Iris je bent echt top!


Hannelore - 3 April 2020

Iris heeft mij een goed beeld gegeven van mijn huidige liefdessituatie. En tot nieuwe inzichten gebracht. Heel erg bedankt daarvoor! Gr, Saffira


Saffira - 1 April 2020

Dank je voor je tijd en wijze woorden! Je bent echt goed Nova!


Denise - 1 April 2020

Duidelijke en heldere en vlot getikte antwoorden! Zeer inspirerend!


Nisha - 31 Maart 2020

Iris Nova was zo lief, helpend en deskundig.. ze heeft me nieuwe inzichten gegeven maar ook bevestigd wat ik al dacht te weten. Ik ben blij en ga haar zeker vaker benaderen!


Jacqueline - 31 Maart 2020

Typt snel en laat veel weten wat ze eigenlijk niet kan weten dus klopt wat ze zegt


Petra - 29 Maart 2020

Open en eerlijke communicatie! Bedankt!


Eveline - 28 Maart 2020

Iris is een topper van super klasse


Brita - 27 Maart 2020

Typt heel snel en zegt echt hoe het er voor staat. De dingen die ze zegt kloppen precies. Nu afwachten of de rest ook gaat uitkomen.


Petra - 24 Maart 2020

Ik wil bij deze graag een groot compliment geven aan Iris Nova!! Niet alleen haar voorspellingen komen uit, ze kan het ook allemaal heeel mooi omschrijven!!! Ik ben je heel dankbaar Iris, je voorspellingen zijn voor mij zo'n houvast!!!


H. - 24 Maart 2020

Iris is heel fijn om mee te praten. Ze kan de situatie goed aanvoelen en geeft hele fijne handvaten waar je verder mee kunt!


Myrna - 20 Maart 2020

Ik hoop goed.


Gunther - 18 Maart 2020

Mij weer dichter gebracht bij het vervolledigen van de puzzel in mijn zoektocht naar mijn vermiste hond en beste vriend Gringo. Ga haar 1 van de dagen zeker terug contacteren om zo hopelijk nieuwe tips of puzzelstukjes te ontrafelen.


Jimmy - 16 Maart 2020

To the point en zeer prettig om mee te praten. Zegt eerlijk hoe het ervoor staat en welke weg je kan nemen. Heerlijk om mee van gedachten te wisselen. Voelt als een ‘oude’ vriendin.


Joke - 14 Maart 2020

Wist het probleem goed te benoemen. Bedankt voor het fijne gesprek. Hoop op een goede uitkomst!


Selma - 9 Maart 2020

Zojuist een consult gehad bij Iris Nova. Zeer verhelderend wat ze verteld heeft die ze door haar gidsen mee gekregen heeft. Ik was telkens weer verbaasd dat ze zoveel kan vertellen over hoe het allemaal loopt en tot nu toe heeft ze altijd gelijk. Zeer indrukwekkend๐Ÿ‘๐Ÿป


O. - 8 Maart 2020

Fijn gesprek met Iris gehad. Ze leeft erg mee en heeft mij erop gewezen hoe de toekomst eruit kan zien.


Shres - 8 Maart 2020

Eerlijk en oprecht gesproken.


Cristof - 2 Maart 2020

Was de eerste keer , ze heeft de vragen die ik heb gesteld, beantwoord, het kwam vrijwel overeen met hetgeen de andere collega had meegedeeld. Nee, ik heb er wel een goed gevoel bij.


Reinder - 29 Februari 2020

Zeer goede uitleg en raad over de zaak die me bezig houdt. Bedankt!


Debbie - 23 Februari 2020

Ze zei precies, waar ik op dit moment mee zit, en wat het antwoord hiervoor is... Bedankt


Natascha - 21 Februari 2020

Iris na een tijdje weer gesproken. :) Het was nog steeds vertrouwd en steengoed! Ze denkt echt met je mee en geeft mooie inzichten door.


Danny - 19 Februari 2020

Het consult verliep erg fijn antwoorden werden met liefde gebracht en waren duidelijk... Ik heb er erg veel aan gehad... Ben met zuiverheid en liefde behandeld... Ik zou iris nova zeker nog een keer opzoeken.


Claudia - 17 Februari 2020

Ze geeft veel informatie met heel goede raad. Ik vond dit echt een aangenaam gesprek en dit heeft me erg deugd gedaan!


Sarah - 13 Februari 2020

Ik hoop het. Het antwoord was positief. Aardige mevrouw volgens mij.


Tom - 12 Februari 2020

Zeer verhelderend Nogmaals bedankt. Ik heb nu duidelijk wie de boel verziekt, maar wacht af.


Mavis - 7 Februari 2020

Bevestiging van wat ik zelf al dacht


Petra - 4 Februari 2020

Ik heb Iris nova al twee keer gesproken en beide keren heeft ze mij de zekerheid gegeven en een gerustelling. Ze weet precies te vertellen hoe het gaat. Zeer tevreden!


Orelia - 25 Januari 2020

Fijn gesprek,. Na 1 vraag kreeg ik vlot en duidelijk antwoord en meer info over de situatie. Het klopte wat er gezegd werd en fijne woorden over de toekomst. Erg blij met de inzichten en antwoorden. Ik kan nu met een gerust hart verder en ik weet dat ik op de goede weg zit en ga.


Marianne - 15 Januari 2020

Iris nova hartelijk bedankt voor je antwoord.wat je zei, klopt helemaal.je hebt mijn vermoedens bevestigd.het is iets om samen aan te gaan werken. Dank je wel.


N. - 4 Januari 2020

Fijn gesprek en ze heeft dingen duidelijker gemaakt voor me qua relatie.


Pamela - 3 Januari 2020

Vlotte dame. Tikte snel en gaf veel informatie


Joyce - 31 December 2019

Was een fijn verhelderend gesprek. Duidelijk. Bedankt Iris!


Susan - 25 December 2019

Straight to the point heerlijk


Hilde - 23 December 2019

Ik was even sceptisch omdat ik meestal naar Sabine of Dave ga. Maar ik dacht laatste chat voor 2019 wellicht goed om te kiezen voor een ander medium om te kijken wat zij voelt en ziet. Ik heb gekozen voor Iris Nova na alle goede recensies te hebben gelezen. Start was even langzaam maar opeens schreef ze zo specifiek over mij en de persoon waar ik vragen van had dat ik dacht waauw. Dank je wel lieve Iris ik neem jouw adviezen mee. Marina


Marina - 21 December 2019

Was een fijn gesprek!


Claudia - 8 December 2019

Ze typte heel snel, dat vond ik erg prettig en ze heeft me een aantal bruikbare tips en adviezen gegeven waar ik mee verder kan. Ben blij met het gesprek en de tips die ze me gegeven heeft.


Denise - 8 December 2019

Lieve vrouw, geeft snel antwoord en is duidelijk en eerlijk in haar antwoorden. Ik kom zeker nog een keer bij haar terug. Dank je Iris Nova, x


Connie - 1 December 2019

In 1 woord wauw.... kippenvel, shock, en helderheid in 1. Iris Nova geeft jou precies wat jij nodig hebt. Zo ontving ik duidelijkheid mbt mijn vorige leven. En dat heeft mij rust gegeven. Het is goed. Lieve Iris, dankjewel!! En ik raad Iris zeker aan. Gun iedereen deze rust en duidelijkheid over vraagstukken


Evelien - 28 November 2019

Super leuke dame, gaf inzicht en healing. Hoop dat alles in de goeie richting nu mag gaan. Dank u wel en tot binnenkort! ๐Ÿ€


Nathalie - 20 November 2019

Heel fijn gesprek gehad jammer dat m’n tijd voorbij was maar ik ga zeker nog es met Iris in gesprek


Jannie - 15 November 2019

Ze heeft me een heldere kijk erop gegeven en eerlijk verteld wat ze zag.


Haydee - 11 November 2019

Zij wist exact waar het knelde en kon mij "geruststellen"


Greta - 11 November 2019

Heel fijn om met Iris Nova te praten. Ze weet telkens weer de situatie voor mij helder te krijgen. Geeft rust! Erg blij mee ๐Ÿ€


Yasmine - 10 November 2019

Iris Nova is erg open en duidelijk. Ze geeft je nieuwe inzichten en geen vraag is te gek voor haar.


Kimberley - 4 November 2019

NOVA!! Je bent geweldig. Mooie gesprekken keer op keer. We zullen zie wat er gaat gebeuren. Over sommige dingen was al direct duidelijkheid. En de rest zal de toekomst vader tijd ons laten zien.


Sanne - 31 Oktober 2019

Helder consult. Wordt erg snel getypt dit haar en goede uitleg wat ik kan doen. Super fijn gesprek. Thx


Marielle - 30 Oktober 2019

Iris is heel duidelijk, geeft eerlijke antwoorden, verifieert wanneer het nodig is. Echt een aanrader


Daniella - 30 Oktober 2019

Was een open en goed gesprek


Yvonne - 29 Oktober 2019

Mooi, duidelijk consult, Iris voelt er sterk in, heel waardevol!


Ilse - 28 Oktober 2019

Iris wat je zei was helemaal raak, helaas mijn credit was op maar jou gesprek was zo waardevoll , ik zou in de toekomst weer jou benaderen, bedanktโค๏ธ๐ŸŒน๐ŸŒน


Leila - 27 Oktober 2019

Blij met de antwoorden en duidelijkheid goed uitgelegd. Bedankt voor deze reading weet nu wat me te doen staat.


Chantal - 23 Oktober 2019

Meer duidelijkheid over aanwezigheid van entiteiten


Stephanie - 18 Oktober 2019

Dat zie ik pas als het uitkomt. Ik heb al één keer een goed gesprek gehad met iris en dat kwam allemaal uit in tegenstelling tot andere consultanten. dus als dit uitkomt wat ze nu heeft voorspeld ben ik heel gelukkig en geef ik haar een 10.. nog ff afwachten....


Mario - 13 Oktober 2019

Ze slaat de spijker op de kop! Hoe ze zoveel wist zonder dat ik er iets over zei! Ik was aangenaam verrast! Zelfs al ben ik dit gewend van jullie consulenten, maar toch! Ze zegt waar het op staat, ook al is het niet leuk....En een heleboel tips waar we mee verder kunnen.... Dank je wel, topper!


Kelly - 4 Oktober 2019

Heel veel dank Iris Nova! Ik had hiet in de gaten dat de credits al op waren! xxxxx


K. - 1 Oktober 2019

Ik heb diverse consulten gehad met Iris Nova. Super fijn contacten. Heldere , kloppende antwoorden.


Judit - 17 September 2019

Ze heeft mij antwoorden gegeven die duidelijk waren al wilde ik ze liever niet horen.


Sjef - 8 September 2019

Heel fijn gesprek. Duidelijke en snelle antwoorden. Ik kijk uit naar wat de toekomst te brengen heeft.


Vanessa - 6 September 2019

Het was een fijn gesprek, ze vertelde mij dingen waar ik verbaasd van stond te kijken dat ze er iets over wist. Ook vertelde ze precies wat ik mij afvroeg. Ik zou graag nog een keer met haar willen chatten!


Frederique - 5 September 2019

Ik ben volkomen verrast doordat Iris veel over mij weet te vertellen. Heel veel bewondering voor haar. Geweldig!


Orelia - 31 Augustus 2019

Bevestigt wat ik al dacht. Ze wist dingen die ze normaal niet kon weten. Bedankt.


Marleen - 28 Augustus 2019

Het was goed uitgelegd!


Hanan - 15 Augustus 2019

Duidelijk en kloppend meer heb je niet nodig


Priscilla - 12 Augustus 2019

Iris Nova is zeer acuraat en helder met heel veel goede adviezen!


Rachel - 6 Augustus 2019

Zeer goed geholpen er wist perfect waar ze het over had top


Marina - 5 Augustus 2019

Iris Nova heeft mij enorm geholpen in zeer korte tijd. Zij sloeg de spijker precies op zijn kop. Ze gaf bevestiging maar ook toekomstvoorspellingen met wortels in het verleden. Dankjewel Iris Nova๐Ÿ˜ƒ


Nicolette - 5 Augustus 2019

Zij zat er helemaal op. Het was een verhelderend gesprek. Dank u daarvoor. Weet wat ik moet doen nu.


Ann - 4 Augustus 2019

Iris heeft me een zeer gedatieerde toekomst voorspelt . Met hele herkenbare kenmerken. Het voelt vertrouwt aan. En ga de toekomst met vol vertrouwen tegemoet. De engelen staan mij bij. Dank je wel Iris


Mehmet - 30 Juli 2019

Duidelijk en to the point!


Lindsey - 29 Juli 2019

Vanuit haar zelf had ze het precies bij het goede eind! Het gaf mij veel vertrouwen! Prachtig!


Elles - 19 Juli 2019

Hallo Iris Nova. Dankuwel, voor het gesprek . Het heeft me meer rust gegeven en zekerheid. En ik hoop u snel weer te spreken!! Veel liefs Tamara๐Ÿ’‹


Tamara - 16 Juli 2019

Ze heeft mij inzichten gegeven in een relatie waar niemand ooit wat in kon begrijpen. Echt heel fijn gesprek!


Nathalie - 12 Juli 2019

Een tijdje geleden een gesprek gehad met Iris Nova. Hele lieve dame die je gerust weet te stellen. Ze geeft precies aan wat ze voelt en ziet. Ze kan de gevoelige plekken aanwijzen en helpt je echt met nieuwe inzichten. Dank je Iris Nova.


N. - 11 Juli 2019

Vriendelijk, duidelijk en ik kan er zeker iets mee!


Gwenn - 9 Juli 2019

Heel fijn, een luisterend oor en met gevoel. Ik ben blij met deze reading.


Kim - 1 Juli 2019

Een hartelijke dame die mij veel wijsheid en kracht heeft gegeven. Ik kom zeker nog een x terug bij haar.


Jerney - 1 Juli 2019

Ze heeft me een heel zuiver gevoel en beeld gegeven over mijn persoon en waar ik op vertrouwen moet,mijn innerlijk kind. Hier begon ik me al eerder bewust van te worden,maar ik heb dat gevoel nog niet helemaal door om daar op te vertrouwen,te meer omdat dit door de jaren heen en vooral in mijn jeugd is murw gestamp door mijn 'vader' en 'moeder' door geen vertrouwen te hebben in dat wat ik doe goed is. Alles was slecht aan me volgens hun en daardoor moet ik nu door een dicht bos. Maarrr......, er komt verandering in,doordat ik doe en draag waar ik van houdt en mij positief aankleed in de breedste zin van het woord. Dank Iris-Nova voor het duidelijke signaal.


Mark - 26 Juni 2019

Bedankt lieve Iris Nova voor je steun en begrip. Je readings springen eruit en je boodschappen zijn eerlijk, juist en betrouwbaar ๐ŸŒป Gr An


A. - 23 Juni 2019

Een paar verhelderende chats met Iris gehad, veel stof om over na te denken.


Dick - 22 Juni 2019

Fijn scherp consult... confronterend, maar to the point. Iris leidt je direct naar waar het echt om gaat.


Ilse - 21 Juni 2019

Heel fijn gesprek gehad, zeer verhelderend! Ik kom graag bij je terug Iris.


Liliane - 18 Juni 2019

Iris Nova had meteen door wat de oorzaak was. De herkenning maakte mij emotioneel. Ze vertelde in het kort het verloop en gaf mij zeer bruikbare adviezen. Ga haar vaker raadplegen.


Edu - 17 Juni 2019

Lieve Iris-Nova, Je bent een hartelijke en eerlijke vrouw! Al mijn vragen heb je zuiver beantwoord. Bedankt voor de bevestiging rondom mijn huidige situatie:-). Warme groet, Susanne


Susanne - 17 Juni 2019

Heeft me rust gebracht in mijn hoofd!


Mieke - 13 Juni 2019

Echt zo een lieve vrouw, had niet genoeg aan een half uur dus kocht nog een half uur bij. Ze wist wat er speelde en ik was zelf ook super nieuwsgierig naar alles wat ze te vertellen had. Wil je een goed consult dan moet je echt bij Iris Nova zijn.


Frieda - 11 Juni 2019

Ik heb gisteren een consult gehad met Iris Nova ik vind het een hele aardige vrouw zij is een luisterend oor en komt met tips en adviezen. Echt een aanrader! 


K. - 6 Juni 2019

Heb goed advies gekregen wat ik zeker ga gebruiken!


Daphne - 3 Juni 2019

Wat een fijn gesprek! Fijne vrouw . Ze wist het precies te vertellen. Helemaal raak! Nu afwachten.


Marion - 31 Mei 2019

Mooie Chat met waardevolle tips!


Diana - 28 Mei 2019

Zeer tevreden, duidelijke verwoording!


Laetitia - 22 Mei 2019

Super geholpen,alles klopt!


Kylie - 5 Mei 2019

Ze is zeer duidelijk , een toppertje!


Ilse - 3 Mei 2019

Was duidelijk en goed, heb er veel aan gehad!


Brigitte - 13 April 2019

Ik vondt het een fijn gesprek! Voelde echt vertrouwd! Ik kom zeker nog een keer terug!


Noelle - 29 Maart 2019

Ik vond Iris Nova echt top in haar beantwoording op mijn vragen. Heel fijngevoelig en toch to the point. Hier kan ik wat mee. Voor mij heel goed en duidelijk geweest.


Carla - 28 Maart 2019

Wat is Iris goed! Kreeg dingen door die al eens eerder bij mij voorspelt waren, en wist veel over mij te vertellen! Ik kom zeker nog eens terug bij haar. :)


Danny - 25 Maart 2019

Geweldig ze zit ieder keer goed met haar informatie! Ik zou zeggen probeer het! Super vriendelijk en lief:)


V - 23 Maart 2019

Iris is een GEWELDIG consulent. Was een super fijn gesprek heb er heel veel aan gehad en heeft mij veel geholpen ,een echte aanrader. Dankje wel!!!!


Withney - 22 Maart 2019
Direct contact met Iris NovaTop