Grace

Helpt en geeft moed om verder te gaan met jouw leven

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Algemeen

455 gesprekken

Over mij

Mijn naam is Grace. Al vanaf kleins af heb ik als passie om daar voor mensen te zijn die te kampen hebben met diverse problemen en niet weten aan wie ze die kunnen toevertrouwen. Ik help graag om samen de probleemsituatie te bekijken en geef jou tips hoe sterk te staan in jouw schoenen.Je krijgt dan frisse moed en kracht om de situatie te confronteren en op te lossen.Ook geef ik jou net die nodige duw om verder te gaan met jouw leven. Mediumchat biedt mij dus deze mogelijkheid aan.

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Kaartlegger
 • Relatie coach
 • Bewustzijns-coach
 • Meditatie

Communicatie:

 • Luisterend oor
 • Warm en hartelijk
 • Geven van praktische tips

Wat kan ik voor jou betekenen

Zit jij met je handen in het haar, weet jij geen raad meer hoe verder in het leven en heb jij te kampen met problemen zoals relatie, familie, verwerkingsproblemen, traumatische ervaringen, onzekerheid, eenzaamheid of wat jou nog meer dwars kan zitten? Hier ben ik dan als een groot luisterend oor, een beste vriendin, een schouder op om te leunen, een arm om je heen en iemand die in voelt op jouw situatie. Bij mij ben je niet alleen. Wees vrij om jouw hart te luchten.

Mijn werkwijze

Wij zullen samen met behulp van inzichten en spirituele kaarten zoals de Lenormand, orakel en tarot kaarten of adviezen van Engelen en Gidsen aan een oplossing zien te komen. Het belangrijkste is om jezelf weer tot rust te brengen, zodat jij de baas kan zijn over jouw situatie i.p.v dat de situatie baas is over jou. In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Meestal komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt.

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 24/7, email advies mogelijk indien offline
Dinsdag : 24/7, email advies mogelijk indien offline
Woensdag : 24/7, email advies mogelijk indien offline
Donderdag : 24/7, email advies mogelijk indien offline
Vrijdag : 24/7, email advies mogelijk indien offline
Zaterdag : 24/7, email advies mogelijk indien offline
Zondag : 24/7, email advies mogelijk indien offline

Talen

Mediumchat NL Surinaams medium

Direct contact met Grace

Live Chat

Start nu een chat met Grace.

Start Chat

3 beoordelingen

Ze was heel erg betrokken en ze gaf me gelijk een liefdevolle gevoel en waardering ! Ze begon echt mij te begeleiden en een visie te geven naar de toekomst! Ben erg tevreden☺️


Sherief - 9 Juni 2019

Ten eerste wil ik Grace van harte bedanken voor haar luisterend oor en haar bijdragen. Het heeft mij verschillende inspiratie's gegeven waarvan ik mogelijk in vooruit kan komen.


Rob - 1 Juni 2019

Een fijn gesprek waarin ik duidelijk antwoord kreeg op mijn vragen. Doordat de situatie werd belicht van meerdere kanten zette het mij ook aan het denken!


Inez - 24 Mei 2019


Top