Talen :
Nederlandse Helderziend

Medium Anita, biedt inzicht in je leven en levensvragen!


Hallo lief mens,
Mijn naam is Anita, ik ben helderziend, heldervoelend en daarnaast ben ik spiritueel coach en reikimaster. Ik help je in je zoektocht naar jezelf door inzichten te geven waardoor het dagelijkse functioneren makkelijker zal worden en je weer verder kunt.

Specialisatie
Mijn specialisatie is mediamiek, reiki, spiritueel coach en HSP. Ieder mens heeft recht op geluk maar geluk is ook iets wat je moet creëren voor jezelf. Vaak blijven we hangen in een emotie die niet goed voor je is. Je komt in een neerwaartse spiraal en ziet alles negatief. Ik wil je helpen dit te doorzien en om te draaien. Al meer dan 20 jaar ben ik hiermee bezig en heb dit naast mijn werk altijd gedaan en zo vele mensen kunnen helpen van kinderen tot volwassenen. Vaak begint het al bij het kindzijn door je believes, het geloof in je zelf maar zeker ook in de maatschappij die je zo vreselijk kan teleurstellen. Je hebt de kracht om dit te draaien en je eigen keuzes in het leven te maken.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
In een chat met mij vertel ik je veel over jezelf en de emoties die daarbij komen kijken. Met de inzichten die je krijgt kan je weer verder. Natuurlijk veranderd niet alles van de een op de andere dag, we moeten er allemaal aan werken maar met de juiste tools komen we heel ver.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens het chatgesprek heb ik je naam en je leeftijd nodig. Een foto sturen kan en mag uiteraard ook. Met de foto kan ik me afstemmen op de energie. Aan de hand van de informatie die ik doorkrijg kan ik je verder helpen. Tot snel!

Lieve groet,
Anita


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Anita

Live Chat

Via e-mail kunt u Anita bereiken.

Offline

Klantervaringen

Goed gesprek gehad met Anita ze voelde de dingen juist aan! Ook goed advies


Nicole - 29 Januari 2018

Ze luisterde en begreep me!


Connie - 27 Januari 2018

Anita heeft mij heel goed geholpen. Had gelijk door waar het over ging en heeft mij daarin advies gegeven. Echt een aanrader!


Diana - 10 Januari 2018

De spijker op zijn kop!


Robby - 9 Januari 2018

Ziet het goed, duidelijke punten en goed verwoord!


L. - 10 December 2017

Het heeft verheldering gebracht in een situatie die onduidelijk was voor me.


Manuela - 22 September 2017

Het gesprek gaf me een goed gevoel maar vooral veel rust ! Ik kon er zeker verder mee en ik lees het nog regelmatig terug!


Maaike - 2 September 2017

Anita, hartelijk dank voor jouw lieve en ondersteunde mail! Je voelde duidelijk aan waar ik mee zit. Je nam de tijd om me advies te geven daar waar ik vast zit. Bedankt voor de healing en energie die je me er gratis hebt bij gegeven. Liefs


N - 25 Augustus 2017

Goed gesprek, duidelijk en fijn.


Paulisca - 14 Augustus 2017

Ik heb een heel fijn gesprek met Anita gehad, en antwoorden gekregen waar ik meer rust bij vind. Ik beveel haar echt aan want zij is echt goed in haar werk. Dank jewel Anita, ik kom zeker nog een x bij je terug.


Annita - 6 Juni 2017

Het heeft mij inzicht over mezelf gegeven, wat ik op dit moment erg nodig had


Kelly - 6 Juni 2017

Top klopt helemaal wat ze zei!


Nora - 6 Juni 2017

Goed en verhelderend gesprek!


Karin - 17 Mei 2017

heel veel aan dit gesprek gehad.


Ellen - 6 Mei 2017
Top