Talen :
Nederlandse Medium

Medium Allard, bied je meer dan 30 jaar ervaring in de paranormale wereld!


Hallo,
Ik ben medium Allard, 72 jaar en meer dan 30 jaar geef ik paranormale consulten. ?Als medium gebruik ik eventueel ook systemen als astrologie en kaartlezen en de I'tjing Astrologie gebruik ik als extra instrument voor de bepaling van mogelijke tijden en kaarten eventueel als controle om de helderziende beelden wellicht te verduidelijken dan wel te bevestigen. De I'tjing kan mogelijk inzicht geven in wat de beste handelwijze is in een gegeven situatie. 

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Ik beantwoord vragen over het verleden, heden en toekomst. Of het nu gaat om de liefde, werk, geld of zakelijk advies, je kunt met al jouw vragen bij mij terecht.

Waarom een paranormaal consult?
Veel mensen waarderen een paranormaal consult, omdat dit hen rust en uitzicht geeft en hun vaak de diepere zin van dingen duidelijker aangeeft. Het werpt een nieuw licht op aangelegenheden, dat je op andere wijze niet zou verkrijgen. Het kan bijvoorbeeld over de partner gaan, of over familieleden, dan wel zakenrelaties, maar ook over dierbaren van wie u alleen nog maar een aandenken over heeft. Dit laatste beschouwen velen als een troost en zijn dankbaar dat het contact middels het mediumschap mogelijk wordt gemaakt.

Wat heb ik van je nodig? 
Een open mind en vertrouwen in de geestelijke wereld. Hoe opener je bent hoe gemakkelijker het is voor de andere kant ook bij jou de dingen een plaats te geven. Tot snel op de chat!  Ik ben je graag van dienst.

Groet
Allard


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Allard

Live Chat

Via e-mail kunt u Allard bereiken.

Offline

Klantervaringen

De allerliefste Medium!


Ester - 16 April 2018

Goed en duidelijk gesprek met Allard, niets op aan te merken. Staat je netjes en snel te woord en wat betreft de antwoorden die ik kreeg is het nog even afwachten of het klopt. Dank!


Nicole - 5 April 2018

Heel veel diepgang en helemaal to-the-point. Helemaal de moeite waard.


Don - 4 April 2018

De Chat van Allard was zeer goed en zeer raak !


Mirjam - 25 Maart 2018

Allard is een van de beste op de chat! Hij geeft dingen mee vanuit zichzelf, wat hij doorkrijgt en hoe het voelt voor hem. Hij geeft inzichten waarmee je daadwerkelijk wat kan. Altijd spot on als je antwoorden wilt, en dus extra informatie waar je zelf niet om hoeft te vragen. Dat werkt erg prettig en geeft jou het gevoel alsof je meer uit het gesprek haalt dan je eigenlijk wilde of had gedacht! Helemaal top.


Tessa - 16 Maart 2018

Allart vond ik echt de beste van allemaal! Hij zei echt dingen die hij niet kon weten.


Chantal - 11 Maart 2018

Ik wilde jou bedanken dat je me zoveel steun geeft en er altijd voor me bent! Heb weer vertrouwen gekregen en rust. Tot snel!


Meet - 7 Maart 2018

Vriendelijke, eerlijke man, oprecht medium. Krachtige, gedetailleerde antwoorden op al mijn vragen, geven mij rust in mijn hoofd en ook bevestiging van hetgeen ik voel en denk. Hij heeft niet veel informatie nodig en voelt alles perfect aan! Dankjewel, Allard!


Karolien - 5 Maart 2018

Super! Allard wist onmiddellijk waarover het ging en gaf mij goede raad!


Sigrid - 25 Februari 2018

Allard maakt je echt rustig en zit meteen raak met de energie. Heel veel aan gehad! Super.


Monique - 20 Februari 2018

Heb wel duidelijkheid gekregen, dank je wel!


Barbara - 19 Februari 2018

Super geholpen! Heel mooi en helder.


Ingrid - 15 Februari 2018

Het gesprek met Allard is mij zeer positief bevallen. Hij geeft snel en duidelijk antwoord. Daarnaast is hij vriendelijk en respectvol. Heel erg bedankt, Allard!


Vanessa - 15 Februari 2018

Je sloeg echt de nagel op de kop, ik krijg veel zaken te horen maar wat jij me zei kon je niet weten. Super, echt bedankt!


Brenda - 5 Februari 2018

Hij voelt je perfect aan en alles klopt gewoon waardoor je terug hoop krijgt!


Pascale - 25 Januari 2018

Allard weet snel 'de zere plek' te vinden.


Mariella - 20 Januari 2018

De chat met Allard was ontzettend prettig en open, een warm bad. Allard voelde mijn situatie snel aan en gaf mij antwoorden waar ik nu al heel veel aan heb en waarmee ik ook verder kan. Nogmaals Allard, bedankt voor deze bijzondere chat.


Irene - 17 Januari 2018

Hij weet echt heel goed waar het overgaat! Echt kippenvel...wauw!


Marina - 16 Januari 2018

Snel, to the point, zelfs details gekregen, erg fijn!


M-J - 16 Januari 2018

Allard voelt heel goed aan en krijgt veel door. Zalig om de bevestiging te krijgen van hem. Dank u wel!


Sophie - 14 Januari 2018

Het was raak!


Caroline - 12 Januari 2018
Top