Mariet

Samen op zoek naar balans en inzichten 💕

Mijn specialismen:


  • Liefdes- en relatievragen
  • Toekomst/ algemeen
  • Algemeen
Offline

94 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Je kunt bij mij terecht met al je levens- of liefdesvragen! Ik gebruik al mijn ervaringen om samen met jou de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen. Samen kunnen we bekijken wat voor jou de beste uitkomsten geeft en hoe we dit kunnen realiseren. Dit doen we natuurlijk op een manier wat het fijnst voor jou voelt en precies bij jou past. Ik maak gebruik van de Lenormand kaarten en eventueel mijn pendel. Hiermee kunnen we snel tot de kern van jouw vragen komen.

Gaven en methodes:

Communicatie:


Over mij

Leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben al een heel aantal jaren bezig met het helpen en begeleiden van mensen bij hun levens- en liefdespad. Mijn passie is het helpen van mensen en jou in je eigen potentie te laten stralen. Kortom, in jouw eigen kracht te kunnen gaan staan. Ik ben opgegroeid met spiritualiteit en heb hier altijd mee in verbinding gestaan, waardoor ik een hele mooie connectie met mijn intuïtie en helderziend- en heldervoelendheid heb mogen opbouwen.

Mijn werkwijze

Wanneer jij mij een foto stuurt, kan ik invoelen op jouw energie. Mocht het om een andere persoon gaan, ontvang ik graag van jullie beiden een foto. Zo kan ik mij het beste een beeld vormen bij jullie situatie en jou voorzien van duidelijke antwoorden. Een geboortedatum ontvang ik ook altijd graag, zodat ik duidelijk kan zien wie er naar voren komt in jouw kaarten. Bij uitgebreide vragen gebruik ik graag de kaarten, anders gebruik ik de pendel. Daarbij gebruik ik uiteraard altijd mijn heldervoelendheid en intuïtie.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Mariet

2 beoordelingen

Geweldige vrouw , typt snel en is heel aangenaam en aardig ,dankjewel


Marleen - 2 December 2021

Tijd geleden dat ik een chat heb ZONDER gevoel alles voor te kauwen of dat conselent lieverd of in drama gaat zitten en mijn credits te hebben verspeeld!. ECHT SUPER FIJN!! DUIDELIJK EN SNEL ANTW OP DE VRAAG Heerlijk! DANK Mariet!!


Gerda - 2 December 2021


Top