Magda

Helpt jou in welke situatie je ook mag zijn.

Mijn specialismen:


 • Carriere / Financieel
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen
Offline

5644 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen of wil je meer weten over jouw liefdesleven, werk, familie problemen of andere situaties, dan kan ik jou door mijn spirituele ingevingen en energie jouw vragen beantwoorden en richtlijnen en inzicht geven hoe met de situatie om te gaan. Weet dat ik er voor jou ben en wil zijn!

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Helderwetend
 • Heldervoelend
 • Paragnost
 • Spiritueel coach

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Warm en hartelijk
 • Aan de hand van een foto krijg ik info

Over mij

Dankjewel voor je interesse in mij. Ik ben met paranormale gave geboren, en help anderen voor meer dan 30 jaar met mijn gave, door naar ze te luisteren, advies te geven, troosten en laten weten dat ze niet alleen staan. Ik ben helderziend, helderhorend en heldervoelend. De talen die ik spreek, schrijf en begrijp zijn: Spaans, Nederlands, Engels, Papiamento

Mijn werkwijze

Geen vraag is mij teveel of te gek. Via Tarotkaarten kan ik jou duidelijk antwoordt geven op jouw vragen. Ik type snel, zodat je niet lang op een antwoordt moet wachten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Ochtend/middag/avond chat consult
Dinsdag : Ochtend/middag/avond chat consult
Woensdag : Ochtend/middag/avond chat consult
Donderdag : Ochtend/middag/avond chat consult
Vrijdag : Ochtend/middag/avond chat consult
Zaterdag : Ochtend/middag/avond chat consult
Zondag : Ochtend/middag/avond chat consult

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic Mediumchat Spanish Medium uit curacoa

Direct contact met Magda

208 beoordelingen

lieve vrouw ,eerlijk


Rita - 13 Oktober 2021

Het is een warme vrouw! Heel fijn gesprek gehad!Ik kan weer verder!Dank u wel!


Sandra - 26 September 2021

Zoals ik al eerder heb geschreven , ongelooflijk hoeveel goede raad Magda geeft zij kan je echt uit het slop halen ik raad de mensen toch aan Magda niet in de wind teslaan en haar proberen te pakken krijgen voor een chat . Geweldige vrouw naar mijn inziens zij gebruikt haar gave om ons goede raad te geven en te helpen , wie zou dat nu kunnen weigeren ? πŸ‘πŸ‘πŸ‘


Manuel - 11 September 2021

Dank je Magda Voor je lieve woorden Hele mooie reading


Jessica - 10 September 2021

Magda is een zeer lieve vrouw. Ze helpt je door je situatie goed in te voelen en in mijn geval was haar voorspelling uitgekomen en ben wel dankbaar hiervoor. Er is dus meer tussen hemel en aarde!


Orelia - 10 September 2021

Eén van de liefste vrouwen die ik ken in mijn leven. Bij Magda kun je over alles terecht, zij zal naar je luisteren en eerlijk en oprecht advies geven en zeggen wat ze doorkrijgt. Je bent zelf in controle over je leven, maar soms is het even fijn om te kijken of je op de juiste weg zit en gewoon wat advies en inzichten te krijgen. Magda weer duizendmaal dank voor de afgelopen dagen. Veel liefs en knuffel, Stefanie β™‘


Stefanie - 9 September 2021

Zeer vlugge antwoorden en ook wel grappig. Zelfs eigen ervaringen gedeeld..Hoop dat het uitkomt! Lieve vrouw trouwens!❀❀


Tania - 8 September 2021

❀


Monique - 6 September 2021

Bedankt Magda van de goede antwoorden die ik kreeg op mijn vragen.


Jaak - 5 September 2021

Moest ik Magda kunnen adopteren zou ik het met plezier doen en dan nog liever gisteren als morgen , beste mensen doe een chat met lieve Magda en je zal zien dat ik gelijk heb , altijd eerlijk ,rechtuit en zeker snel in typen. Ik wacht al op een volgend gesprek ,/ chat met lieve Magda πŸŒ·πŸŒ·πŸŒ·πŸ˜‡


Manuel - 5 September 2021

Het was een prettig en prachtig consult. Ze voelt heel goed aan. Ik kom gauw terug. Had nu geen credits meer, vandaar. Dank je Magda.


Patricia - 29 Augustus 2021

dit is een zeer lieve vrouw en nu nog afw8 voor het resultaat


Liana - 27 Augustus 2021

volgens mij zijn mijn twijfels bevestigd


Kris - 27 Augustus 2021

Magda ? , het zou zomaar even mijn beste vriendin kunnen zijn , rechtuit , eerlijk , en zoals ik kan aanvoelen ook een lieve dame. Ik zou iedereen aanraden met Magda te chatten ze kan je echt staande houden.


Manuel - 23 Augustus 2021

Magda is een een zeer lieve dame en helpt je


Edwina - 20 Augustus 2021

Ik vond het antwoord heel goed. Dit is zeker wat ik voel tussen ons beide. Dank U Magda.


Ann - 19 Augustus 2021

Ze was erg scherp. Weinig woorden nodig voor bevestiging voor wat ik nodig had


Kitty - 10 Augustus 2021

Magda heeft mijn gevoel bevestigd. Typt snel en duidelijke antwoorden. Ben er tevreden mee want mijn situatie is nogal complex.


Rinia - 4 Augustus 2021

Dank lieve Magda voor je mooie woorden. Op een goede afloopπŸ₯°


Petula - 3 Augustus 2021

Een heel fijn consult gehad een Magda. Heerlijk vertrouwd. Magda is er echt voor je en weet je ook mee te geven wat speelt. Magda is zeker om voor terug te komen voor een consult


Priscilla - 31 Juli 2021

Dank u wel weer lieve Magda u hebt me weer gerust gesteld!!! Ik weet dat het zeker niet makkelijk zal zijn maar ik ga ervoor!!! Heel veel liefs❀😘


Anoniem - 27 Juli 2021

Magda is een hele aardige vrouw en geeft goede adviezen. Je merkt meteen dat ze weet waar ze het over heeft en ze werkt iets anders dan andere mediums hier. Ik kom zeker nog eens bij haar terug :)


Francoise - 17 Juli 2021

Typt snel en is duidelijk. Afwachten of de dingen uit komen die ze heeft gezegd. Bepaalde dingen klopte met wat ze zei. Jammer dat ik het laatste niet kon lezen omdat m’n credits op waren.


Petra - 16 Juli 2021

Lieve Magda, Een tijdje geleden vertelde je mij zonder dat ik er iets over zei dat je een verandering in het werk zag bij mij. Vandaag is het inderdaad uitgekomen en zal ik binnenkort beginnen bij een ander bedrijf. ❀️❀️❀️


Carola - 14 Juli 2021

fijn met je gesproken magda, tijd vliegt voorbij en wilde nog wat zeggen maar de kern was duidelijk. ik hoop dat het echt zo is, maar vond het fijn om even met je te spuien. dankjewel


Priscilla - 5 Juli 2021

Mijn lieve Magda 😘!! Ik heb altijd zoveel aan mijn fijne gesprekken met jou. Eerlijk en recht door zee ben je. We spreken elkaar snel weer. Heel veel liefs. Dikke knuffel!


Stefanie - 3 Juli 2021

alles is uitgekomen wat ze enkele maanden geleden voorspeld had nu hopen op de toekomst dikke merci


Ilse - 25 Juni 2021

Ik heb het gesprek met Magda als fijn ervaren ik weet wat de toekomst mij te wachten staat en waar ik aan moet werken. Ik ben rustiger.


Christianne - 20 Juni 2021

Wat een schat van een vrouw. Brengt ie tot rust en luistert goed naar je. Ik hou je op de hoogte lieve Magda 😘


Ilona - 20 Juni 2021

Superlieve dame. Zegt zoals het is zonder veel poespas maar op een aangename manier. Heel goed medium !


Vicky - 10 Juni 2021

Magda voelt alles heel goed aan en zegt dingen waar ik zelf nog helemaal niet aan gedacht had. Echt een topper!!


Carolina - 7 Juni 2021

Veel inzichten, hulp, uitleg, ect. Kan hierxoveel mee.


Daniella - 3 Juni 2021

Snelle en eerlijke antwoorden zonder doekjes errond te winden


N - 3 Juni 2021

Zeer goede ervaring, lief, vriendelijk, begripvol,luisterend oor, eerlijk en goede raad. Magda voelde me direct goed aan begon over mijn jeugd en vertelde me dat ik met blokkades zat uit het verleden en rade me aan om eerst te mediteren en heeft dit goed uitgelegd, van hoe het moest. Mocht dit niet helpen om naar een hypnotherapie te doen. Het mediteren hielp, maar niet genoeg, waarop ik de raad om dan hypnotherapie te doen, gevolgd heb. Dit heeft mij enorm geholpen, heb meer zelfrespect,...,innerlijk rust gekregen, innerlijk veranderde er veel. Zonder haar raad en ondersteuning was ik nooit naar hypnotherapeut geweest. Ook bij mijn worsteling met mijn bi-kant, heeft ze me met raad doorgeholpen. Je kan bij Magda echt alles kwijt.


JΓΌrgen - 2 Juni 2021

Ik had gisteren een gesprek met Magda. Ik had alleen vermoedens over een ander, maar kon ook komen door wat er in het verleden gebeurd was. Magda draait er niet om heen en zei dat ik met mijn gevoel goed zat, eigenlijk was ik flabbergasted maar confronteerde hem ermee. Hij heeft het uiteindelijk toegegeven. Magda zei dat ik altijd mijn intuïtie moet volgen. Dank je wel Magda!


Carolina - 30 Mei 2021

Magda zegd duidelijk op de antwoord


Mariela - 30 Mei 2021

Lieve Magda, via dit berichtje wil ik je bedanken voor alles. Ik ben zo dankbaar voor onze gesprekken, die overal over gaan. Het voelt zo vertrouwd om met jou te praten. Het zijn een heftige 2 maanden geweest, maar het ziet er positief uit. Ook op het gebied van de liefde. Jij weet als geen ander hoe diep mijn liefde voor hem is. Je bent vanaf het begin eerlijk geweest wat er speelde. Hij gaf net aan dat hij er alles aan wil doen om uiteindelijk samen te zijn. Ik ben erg hoopvol en positief over onze toekomst samen. En dat heb jij ook altijd gezegd. Ik raad iedereen ook aan om contact met jou te zoeken voor een eerlijk en liefdevol advies. Dikke knuffel!!


Stefanie - 27 Mei 2021

Fijn gesprek heeft me geholpen een aanrader


Simone - 24 Mei 2021

Wow, zeer fijne chat met Magda. In de eerste zin voelde ik al dat zij precies begreep waar het om ging. Zij typt razendsnel. En is bijna sneller dan jouw volgende vraag. En voorvoelt veel... Ik heb veel aan haar inzicht en advies gehad. Sorry dat ik per ongeluk de chat te snel afbrak Magda en dank vh gesprek! :)


Nicolette - 22 Mei 2021

Magda heeft speciefiek aangegeven welke richting ik op ga qua werk. Dankjewel lieve Magda. Ik kom zeker een keer terug.


Diana - 21 Mei 2021

Superfijn gesprek gehad.


Tamara - 11 Mei 2021

Super goed zag meer dan ik dacht ,dank u Magda


Ann - 9 Mei 2021

Magda voelt alles heel goed aan ni te geloven wat deze vrouw kan πŸ˜€ Een echte aanrader , top!!!


Christian - 1 Mei 2021

Zij is een waardige vervangingen voor mijn vaste mediums. Haar adviezen voor een probleem waarmee ik zat waren duidelijk en helder. Geen woord Chinees zat er tussen. Ik weet wat mij te doen staat


Robert - 30 April 2021

Lieve Magda, bedankt weer voor je advies en lieve woorden. Ik viel weg en kon geen gedag zeggen. Heel veel liefs en dikke knuffem voor jou πŸ€—


Stefanie - 21 April 2021

Het heeft me inzichten gegeven waar ik verder mee kan . Het voelde goed nog hartelijk dank


Jannie - 15 April 2021

Heel snel met typen had het precies goed kippen vel bedankt kom zeker bij je terug


Monique - 13 April 2021

Magda voelt de dingen goed aan zonder dat je iets moet zeggen. Geeft je de nodige inzichten en tips mee.Bovendien typt ze zeer snel! Een echte topper! Dank je wel! β€πŸ€


Elke - 13 April 2021

Lieve Magda Het was een drempel om met mijn situatie tot bij jou te komen. Dit omdat ik wist dat ik van jou een eerlijk antwoord zal ontvangen. Toch ben ik blij dat ik het wel gedaan heb. De reading met jou heeft me antwoorden gegeven. Mijn angst was onterecht. Maar je begreep helemaal mijn gevoel. Je kan de situatie zo onfeilbaar juist plaatsen. Je bent een zeer waardevol medium. Zodat ik het zonlicht over de situatie kan behoudenπŸ™ Weet ik dat ik vertrouwen moet vasthouden. Dat ga ik ook doen. Ik ben je dankbaar lief medium. Tot snel πŸ’—


Ellen - 12 April 2021

Zij heeft mij goed geholpen, lieve vrouw en duidelijke antwoorden!!!!


Barbara - 9 April 2021

Kreeg de antwoorden waar ik naar opzoek was


Jeanette - 31 Maart 2021

Magda is een lieve vrouw die zuiver aanvoelt wat de situatie is. Ik stond versteld en ben enorm blij haar gesproken te hebben. Zij is echt een topper! Bedankt Magda.


Vanessa - 30 Maart 2021

Lieve dame, weet uitstekend de pijnpunten te benoemen. Typt snel en is duidelijk.


Patricia - 30 Maart 2021

Super vriendelijke en bekwame dame. Steeds goed geholpen geweest door haar


Anne - 28 Maart 2021

Lieve Magda, bedankt voor de reading. Je was duidelijk en eerlijk. Jij en 2 andere mediums vertellen hetzelfde. Hopelijk komt het uit. Ik hou je op de hoogte ❀️


Laila - 27 Maart 2021

Heerlijke positieve energie!


Tine - 26 Maart 2021

Wat ben jij een grote steun voor mij. Heel veel liefs!!


Stefanie - 24 Maart 2021

In een woord geweldig! Weet precies wat er speelt en is hierin eerlijk naar je toe. Heeft me ook hele mooie tips mee gegeven! Super bedankt!


Jeanette - 24 Maart 2021

Zoals ik eerder zei. Zij gaf mij het gevoel dat wat zij zei echt en gemeen is. Ook waren er veel overeenkomst. Ik voelde me geruststellend. Sindsdien gaat het beter met mij. Ben super blij met het gesprek. Prachtig en rust gevend.


Nadege - 23 Maart 2021

Ik had een goed gevoel bij Magda. Ook kwam ze lief en begripvol over. Het was kort. Maar had daarna toch weer toch geprobeerd te nemen.


Nadege - 23 Maart 2021

Heel lieve dame, je krijgt veel info. Eerlijk. Jammer genoeg minder goed nieuws gekregen. Deed pijn om te horen. Heeft goede raad en advies. Ik kom zeker nog terug. Heel erg bedankt :-)


Annelies - 20 Maart 2021

Super lieve vrouw! Typt snel en voorziet je van goed advies waardoor je verder kunt. Ik zit momenteel in een lastige situatie op het gebied van liefde en gewoon privé. Na een gesprek met Magda voelde ik me zoveel beter. Ik stond er weer positief in, wat ik zelf ook belangrijk vind, en ik had hoop dat het goed komt! Nogmaals dank voor alles lieve Magda.


Stefanie - 20 Maart 2021

Ik voelde me gehoord en gerustgesteld dankje


Claudia - 14 Maart 2021

Dank je wel lieve Magda.


Carola - 6 Maart 2021

Goed gesprek over wat ik vroeg


Pieter - 5 Maart 2021

Door Magda, heb ik mooie inzichten gekregen. Hierover ga ik nadenken om een keuze voor mezelf te maken. Dank je wel Magda.


Nancy - 4 Maart 2021

Complimenten voor deze lieve vrouw!! Bepaalde dingen vertelde ze die ze echt niet kon weten,dus super!! Zeker n aanrader!! Super bedankt lieve schat


Lysette - 28 Februari 2021

Ontzettend fijn gesprek! Magda vertelde mij dingen die ze niet kon weten en ik vertrouw op haar waarnemingen over wat er momenteel speelt. Ik ga je zeker nog een keer contacten. Liefs, Stefanie


Stefanie - 27 Februari 2021

Magda was lief zei veel wat klopte


Laila - 26 Februari 2021

Ze geeft rust in het hoofd


Vicky - 26 Februari 2021

Magda heeft veel vragen bij mij weggenomen en wist dingen precies te zeggen die niemand wist. Nogmaals bedankt Magda!


Wesley - 19 Februari 2021

Magda stelt zich vriendelijk en open op. Is to the point en geeft heldere feedback.


Jeroen - 19 Februari 2021

Hoi lieve Magda Bedankt weer voor jouw opbeurende energie En medium gaven want waar ik twijfelde en Vandaag verdrietig over was heb jij weer Met jouw helderziend heid mij weer helemaal 90 graden laten draaien... Nu weet ik zeker als ik met jou praat dat t ECHT GOED KOMT.. Dat ik ooit met hem of miss binn korte termijn Samen gelukkig zal worden... Xxx tot gauw op MC Knuffel xxxJenny


Jenny - 9 Februari 2021

Voelde me echt gehoord en gezien door de antwoorden van Magda. Ik weet dat ik zelf mijn keuzes dien te maken maar ik kreeg moed/kracht door haar hulp! πŸ™πŸ½


Marja - 9 Februari 2021

Fijn gesprek met mooie inzichten. Ik voel me innerlijk rustiger en terug in mijn kracht . Dank je wel voor je lieve aandacht Magda


Nance - 9 Februari 2021

hele fijne chat


Ary - 6 Februari 2021

Heel fijn gesprek met Magda. Goede inzichten en adviezen door haar genoemd. Daarnaast heel warm en lief wat fijn is! Ga haar gauw weer opzoeken!


Paulien - 6 Februari 2021

Aardige dame


Eef - 5 Februari 2021

Vanmiddag een Reading gekregen van magda, wat een fijne vrouw is dit! Ze typt ontzettend snel en weet waarover ze het heeft! Magda is razend snel en duidelijk in de antwoorden die zij geeft op je vraag. Lekker to the point en een lieve vrouw, die je een fijn gevoel geeft tijdens haar consult! Ik kom zeker nog is terug bij magda!


Laura - 4 Februari 2021

Duidelijk


Jacqueline - 1 Februari 2021

Kort maar krachtig en duidelijk


Coby - 1 Februari 2021

Bedankt voor het fijne gesprek magda. Ik hoefde u niks te vertellen. Ik hoop dat u voorspellingen uit komen.En ga zeker aan de slag met wat u zei.


Charissa - 1 Februari 2021

Fijn gesprek


Sarika - 28 Januari 2021

Fijn gesprek gehad!! Verhelderend en goede handvaten gekregen.


Patricia - 28 Januari 2021

Top vrouw super lief en voelde alles goed aan


Annie - 28 Januari 2021

Wat een lieve vrouw. Ze is heel fijn in het gesprek en heeft een mooie reading gegeven. πŸ™


Brenda - 25 Januari 2021

Deze reading voelde heel fijn. Magda antwoordt snel en is to the point en duidelijk maar ook warm en voelt goed aan. Heel blij en kan weer verder.


Karina - 22 Januari 2021

Lieve magda , Je helpt me nu al enige tijd om van mijn narcistische partner af te komen ! Eerlijk is eerlijk jij voelt alles zo goed en verteld me precies waar ik voorzichtig mee moet zijn dit waardeer ik echt! Stukje bij beetje wordt ik sterker en straks alleen door jou hulp ! Ik ben verliefd geworden op een andere man en jij weet dat hij op mij wacht !ik schaamde me eerst . Dikke knuffel s ben je dankbaar


Samantha - 21 Januari 2021

Magda voelt als een erg fijne hulp, ben blij met haar gesproken te hebben. Ik ben weer gerust gesteld voor nu. Ik raadpleeg haar graag een volgende keer.


Irma - 17 Januari 2021

mooie reading van Magda, altijd weer motiverend en helder. zo kan je weer positief verder. kom zeker vaker bij Magda terug xx


Monique - 17 Januari 2021

Hey Magda.!! Je hoef je om mij geen zorgen meer te maken!! Mijn zoontje Was slim en belde na zijn winkel om n computer op te halen bij iemand v Markplaats..Daar was ie gevoelig voor En vana komt ie met auto na mijn stad en ga we met zoontje erbij die computer ophalen.. Ben zoo opgelucht en blij.!! Ik zei tegen hem.. Sorry dat ik geblokt had was mijn moeders schuld...hij zei : is oké..... Dus er is weer open communicatie !! Tot gauw F ijjn wekend en ga jij lekker ef met n vriend in Wat leuks doen !! Tot gauw xx jennyxxx


Jenny - 8 Januari 2021

Een lieve vrouw je kan haar van alles vragen. Ik hoop dat deze voorspellingen uitkomen. Der zijn voor mij een hoop dingen duidelijk en ik kom zeker bij haar terug. Jammer dat mijn credits op waren want ik had zooo veel vragen. Magda hartstikke bedankt ❀️


Heleen - 5 Januari 2021

Heb vaker gesprekjes met magda. Wat een lieve vrouw en wat kan ze je goed begrijpen en bijstaan. Ze heeft altijd goede adviezen en kan me vaak tot rust brengen. Erg fijn om mee te praten


Priscilla - 4 Januari 2021

Magda is erg goed. Voelt alles goed aan en haar eerste voorspelling is inmiddels uitgekomen. Een topper, bij wie ik zeker nog eens terugkom.


Ferdy - 3 Januari 2021

top madam had het bij het rechte eind


Ilse - 2 Januari 2021

fijne chat, dame antwoordt snel en geeft het gevoel zeker te zijn van wat ze ziet en zegt.... nogmaals danjewel!!!


Danielle - 27 December 2020

Heyy Magda lieverd...ik wou nog even e n laten weten..hij belde de 24e en komt 1 januari na mij om ook dingen duid te maken en ben blij..hoop dat jij in 2021 ook t geluk in alles zult vinden. Ik wens je vast f i jn Kerst een n gezegend Nieuwjaar ..!! Ciao Magda !!XX tot gauw !! Jenny...πŸ’«πŸ’«πŸ’«πŸŒ²πŸŒ²πŸŒ²πŸ€πŸ€πŸ€πŸ¦šπŸ¦šπŸ¦šπŸΎπŸΎ


Jenny - 26 December 2020

Ja heeft me geholpen dingen los te laten wat ik moeilijk kan


Leo - 26 December 2020

Altijd een lieve vrouw ! En vertrouw erop dat ze gelijk heeft


Claudia - 22 December 2020

Dat is pas bovennatuurlijk wat Magda doet ... weet haarfijn wat en hoe 😊


Pascale - 11 December 2020

Magda gaf me een hartverwarmende Reading.Ik ben blij dat ik haar hier gevonden heb om mee te kijken in mijn leven .Geeft gewoon een super gevoel


Niki - 8 December 2020
Magda heeft mij vertrouwen gegeven en mijn gevoel bevestigd. Hopen dat haar voorspelling uitkomt
Annemarie - 7 December 2020

Een mooi consult, duidelijke antwoorden, helaas kreeg ik problemen met mijn internet en de chat was weg, jammer dat ik het niet terug kon halen. Maar Magda is een lieverd, altijd leeft ze met je mee. Kom graag bij haar terug. Dank je wel Magda 😘


Monique - 2 December 2020

Dankuwel Magda!! Jij hebt mijn zorgen en angst om t te kunnen vertrouwen weggenomen..! Wat n ontzettend grote opluchting is dat!! Nu weet ik dat veilig is om mn hart te gaan kunnen volgen!! πŸ™πŸ½πŸ€πŸ’—πŸ˜˜


Sophie - 2 December 2020

Wat ik zelf voel klopt wel.....Magda was lief voor me


Monique - 28 November 2020

Lieve en directe vrouw


Renate - 21 November 2020

Ik had een heel goed gesprek met Magda, ze zat op heel veel vlakken er los op! Ze heeft echt een gave ! Blij dat ik haar aangesproken heb!


Stephanie - 20 November 2020

Magda is echt keigoed, heeft het bij het rechte eind en is lief maar eerlijk! Dikke aanrader!


Chantal - 19 November 2020

Naast het praktische komt Magda ook snel door via het emotionele. Een heel fijn en gerustellend consult!


Janneke - 19 November 2020

Ze heeft mij kordaat aan het denken gezet en mijn ogen geopend ik weet dat ze 100% gelijk heeft dank je wel


Liliane - 16 November 2020

Magda was erg betrokken en gaf mij goed advies.


Lily - 13 November 2020

Dankjewel voor je informatie en je woorden. Ik ben je dankbaar en wou graag nog met je verder praten.. Ik hoop je snel nog te kunnen spreken.


Stefanie - 12 November 2020

Was n tijd geleden dat ik Magda sprak masr ik had zoveel onrust dat ze werr precies kon vertellen wat dasr thuis afspeelde en kreeg dus bevestiging wat ik al vermoedde..Maar ze zei ook t k o mt weer goed tussen jullie !! En ik ben nu weer n stuk opgeluchte en blij !! Ik zou zegg mensen ..zoek je n Medium die alles en dan ook echt alles ziet voelt en waarneemt kies voor MAGDA !! GEWOON THE BEST EN ALLE VOORSPELLINGEN KOMEN UIT EN ZE GEEFT OOK NOG EENS GOEDE TIPS EN ADVIEZEN !! MAGNIFIEK WEER MAGDA JE bent echt n vriendin geworden !!.. i n goede en slechte tijden 😍😍😍😍😘😘😘πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³tot gauw weer!!❀


Jenny - 10 November 2020

Dank u magda voor het mooie gesprek dank je xxx


Kelly - 10 November 2020

Schatte de situatie goed in en erg vriendelijk.


Carola - 7 November 2020
Schatte de situatie goed in en erg vriendelijk.
Carola - 7 November 2020
Top.heel lief ❀️❀️
Bouchra - 6 November 2020

Een lieve vrouw die mij goed aanvoelt. En mij op mijn onzekerheden heeft laten zien dat dat helemaal niet nodig is! Dank je wel lieve Magda!


Petra - 6 November 2020

Ik vond haar heel goed aardig en zegt pressies wat er in je leven speelt .πŸ‘πŸΎ


Ginies - 6 November 2020
Fijn, ondersteunend en bemoedigend chat-gesprek gehad met consulent Magda. Dankjewel!
Carla - 5 November 2020

Zij kon direct de probleem zien en gaf een goede advies.


Mili - 4 November 2020

Ik hoop goed


Alie - 1 November 2020

Snel en duidelijk antwoord! Waar ik al maanden over twijfel, werd met 2 minuten duidelijkheid. Draait er niet omheen en zegt waar het op staat! Heel fijn


Kaiya - 1 November 2020
Heel fijn gesprek. Ze ziet alles scherp. Ik denk nu wel na wat er speelt bij hem. Dankjewel, ik heb je niet kunnen bedanken. Tijd vloog om. Maar top.
Caroline - 31 Oktober 2020
Dankjewel voor de fijne chat, was helder en idd bevestiging van wat je de vorige keer ook zei. Ik ga ervoor hoor.
Nicole - 31 Oktober 2020
Ze vertelde mij iets dat ik eigenlijk wel wist maar nu naar boven komt.
Thea - 30 Oktober 2020
een bijzonder consult gehad bij magda , iets wat al heel lang aan het sluimeren was eindelijk mogen afsluiten .zo dankbaar voor β€οΈπŸ™πŸ»
Nicolette - 25 Oktober 2020

U was duidelijk dank u wel, maar alleen jammer dat ik de tip niet heb mee gekregen ❀


Johanna - 23 Oktober 2020
Magda is een aanrader, goed gesprek gehad. Ze weet wat er speelt en wat je nodig hebt. Tot snel weer.
Sunita - 23 Oktober 2020

Magda is een heel fijn lief en begripvol mens en neem je vragen serieus en geeft gelijk het gevoel van acceptatie. Zij is eerlijk, fijn om mee te praten en geeft je weer moed. En empathisch en gevoelig. Heel mooi mens ;-)


Angelique - 22 Oktober 2020

Net iets te weinig tijd, maar een heel goed gesprek. Dank je wel lieve Magda ❀


Carola - 21 Oktober 2020

Fijn gesprek gehad met Magda, een lieve vrouw met goede inzichten. Kom zeker nog eens terug.


Petra - 18 Oktober 2020

Lieve Magda. Heb gisteren gesprek gehad en ze heeft me toegezegd wanneer het plaats vind de terugplaatsing naar oude plek. Van die ander nog niks gehoord tot gauw. Hoe doe je dat toch zoveel dingen die he zegt en voelt klopt zo goed.


Monique - 14 Oktober 2020

Super lieve vrouw en ze had meteen de vinger op de juiste plaats. Dankjewel Magna.😘


Noortje - 14 Oktober 2020

Prima geruststellend en ook precies to the point ..waar de schoen wringt ...vertrouwen.


Annoniem - 12 Oktober 2020

Dit is de eerste keer dat ik contact opneem met een medium. Ik ben erg tevreden en verbaasd over het antwoord dat ik van Magda kreeg. Ik wil Magda heel erg bedanken voor de inzichtelijke en snelle mail terug!


Maartje - 11 Oktober 2020

Magda wees me even duidelijk op mijn eigen proces. Mooi, want dat geeft me houvast om er weer mee aan de slag te gaan.


Patricia - 11 Oktober 2020

Mijn consult met Magda was zeer goed. Magda is ontzettend lief en weet veel te vertellen wat er op je pad komt zonder vooraf informatie te krijgen. Ik vind haar geweldig. Echt een aanrader!


Orelia - 11 Oktober 2020

Magda, heeft tot twee keer toe mijn toekomst weten te voorspellen. Een warme, sterke vrouw dat heel helder je vragen beantwoordt. Begripvol maar eerlijk. Ik schrijf niet graag reviews, maar ik moest en zou dit beoordelen. Magda is mijn favoriet en ik zal zeker nog eens voor een derde keer terugkomen. Magda, alsnog hartelijk bedankt en dat nog meer mensen jou gave mogen ontdekken!


Gina - 9 Oktober 2020
Biedt steeds een luisterend oor en geeft steeds goede raad.
Cathy - 5 Oktober 2020

Heel lief , helaas ben hem niet tegengekomen jammer zeg ! ❀️Je ziet alles helder


Samantha - 5 Oktober 2020

top ! heel snel antwoord en zo geruststellend


Peggy - 1 Oktober 2020

Zeer goed duidelijk antw


Senia - 1 Oktober 2020

Magda voelt en ziet heel goed aan wat er speelt en heeft gespeeld . Zij kan alles heel mooi en betekenisvol verwoorden . Ze is heel begripvol en vol respect in het gesprek . Door haar gave in combinatie met haar inlevingsvermogen kan en geeft zij gerichte adviezen en ondersteunt je in je eigen proces naar zelfvertrouwen en eigenwaarde en het zien van je valkuilen en pijnlijke plekken . Dank je wel magda voor je liefdevolle ondersteuning ❀️


Nicolette - 29 September 2020

Lieve vrouw, die jou goed aanvoelt. Was een zeer prettig consult.


Monique - 29 September 2020

Voelde alsof er echt gekeken werd


Irmegard - 29 September 2020

Lieve Magda, wat bent u goed! Alles klopt gewoon. U ziet alles, bijzondere lieve vrouw 🌸


Lydia - 28 September 2020

Lieve Magda je weet zoveel te vertellen zonder enige info steeds verbaasd hoe je dingen weet te vertellen. sommige zijn al uitgekomen nu de rest nog, keer op keer trek je me erdoorheen en haal je me twijfel weg. thx lieverd ben gewoon van je gaan houden kan ik je adopteren als moeder je bent een superwomen


Monique - 28 September 2020

Lief zuiver en weet wat Ze zegt . Ze zegt hele rake dingen waar ik nog niet eens naar vroeg wen topper! Ik blijf er in geloven dat alles goed komt ❀️ Liefs samantha


Samantha - 21 September 2020

Een toppertje!πŸ₯°


Rabab - 20 September 2020
Zeer behulpzaamπŸ˜€
Sandy - 20 September 2020

Voor t eerst met Magda gesproken. Wat een warme vrouw. ❀️ Fijne energie. Super. Flot en duidelijk Kom ik zeker nog een keer terug.


Marina - 19 September 2020
Just by speaking to u my heart finds ✌🏼 peace!!’

Lieve Magda ik dank u nogmaals!!!

Mega aanrader om te spreken!!! Snel vlot met antwoorden ... super
V - 19 September 2020

mooi direct antwoord op mijn vraag, nu kan ik weer verder. dank je wel Magda


Monique - 18 September 2020

Magda is top! Ze is een hele lieve vrouw die de situatie enorm goed aanvoelt! Ze heeft mijn enorm veel tips gegeven en ik ga mijn best doen om deze op te volgen. Dankuwel voor deze mooie reading en ik kom zeker nog terug bij haar!!


Sarah - 18 September 2020

Antwoorden op mijn vragen gekregen. Nu meer gerustgesteld :).


MariΓ«lle - 15 September 2020

Het gaf aan wat ik al dacht


Hedwigjansen@hotmail.com - 14 September 2020

Super! Magda is een lieve vrouw die zonder veel informatie haarscherp aanvoelt. Ik ben onder de indruk. Bedankt lieve Magda!


Vanessa - 10 September 2020

Erg fijn gesprek! Alleen een beetje kort om echt goed te kunnen beoordelen. Ik kom zeker nog terug bij Magda.


Ramona - 10 September 2020

Wat een lieve vrouw zeg. Hoop dat het uitkomt wat ze heb gezegd.


Teunie - 6 September 2020

Wat een lieve vrouw zeg. Hoop dat het uitkomt wat ze heb gezegd.


Teunie - 6 September 2020

Heb al meerdere keren heel fijn gesproken met magda. Ze is heel lief en begripvol.


Priscilla - 6 September 2020
Magda is een heel fijne vrouw die mij telkens terug tot rust kan brengen.
Ze is eerlijk in wat ze vertelt en praat je niet naar de mond. Ze geeft tips mee om je angst onder controle te krijgen en je terug rust te geven.
Ilse - 6 September 2020

Een echte aanrader


Adelheid - 5 September 2020

wauw.ongelooflijk wat ze wist te vertellen over bepaalde dingen die spelen of hebben gespeeld zonder info of foto. ongelooflijk. dank je wel lieve magda


Monique - 4 September 2020

Lieve vrouw had alles goed


Nel - 4 September 2020

Magda weet je situatie heel goed in te voelen. Ze stelt vragen ter bevestiging. Hetgeen Magda je mee geeft, komt in het ware ook echt uit! Heel bizaar! Ze is zeer begaafd, aardig, een topper en een aanrader!! Fijn gesprek. Dank u Magda


Nicky - 4 September 2020

Directe antwoorden


Lindsey - 1 September 2020

Als ik zeg dat de bel ging snap jij het. Dankjewel weer ❀️


Chantal - 30 Augustus 2020

Wederom...chapeau voor Magda! Ik zat met twijfels of die persoon die in me hart zit wel voor mij wil gaan..en doordat Magda feilloos aanvoelde wat er speelde en in heel fijne details kon vertellen wat er thuis met hem aan dd hand is en ik dat ook herkende heeft ze me sterker en gelukkiger gemaakt met de voorspelling die ze maakt dat t goed komt. Dus ik moet nog even geduld hebben maar weet door Magda dat ik op de goede weg zit en dag t allemaal uit gaat komen wat ik hoop. Uitzonderlijke gaven heeft ze ..alle details vd personen weet ze je te vertellen..zodat je exact weet dat t klopt..Fenomenale talentvolle paragnoste...ze zou eigenlijk op tv n eigen show moeten hebben. Ze is de beste van allemaal! Jenny


Jenny - 30 Augustus 2020

Ik heb deze eerste keer lang met Magda gechat. Ik had heel veel (vage) vragen, maar zij had toch een antwoord. Door samen op zoek te gaan, heeft zij mij uiteindelijk heel concrete tips en adviezen kunnen geven. Ik ben blij en opgelucht nadat ik met haar gesproken heb. Ze is eerlijk, oprecht en meelevend. Ik heb een berg werk te verrichten, maar nu met meer vertrouwen (en overtuigd van de noodzaak) dan voorheen.


DaniΓ«lle - 30 Augustus 2020

Begrip, steun en hopelijk antwoorden op mijn vragen


Angela - 29 Augustus 2020
Een zeer warme eerlijke openhartige vrouw.
Is heel goed met haar gave en aanvoelen.
Een warme vrouw
Pascale - 29 Augustus 2020

Eerste kennismaking met Magda was een positieve. To the point, snel qua antwoord en verbazingwekkend hoe haar inzicht/gevoel was zonder al te veel info te hebbe ontvangen. Gaf gewoon haar advies. Heerlijk dit.


Joke - 29 Augustus 2020
Korte maar duidelijke reading! Ze is eerlijk en oprecht ❣️ Hoop dat uw voorspelling mag uitkomen πŸ€πŸ™πŸ½πŸ₯°
Sophie - 26 Augustus 2020

Lieve vrouw, voelt erg goed aan, kom zeker terug.


Anita - 16 Augustus 2020

Heel fijn consult!


Tine - 11 Augustus 2020

Het was weer zo’n fijn gesprek met deze lieve vrouw. Zo warm zo lief. En wat ze voorspelt komt ook werkelijk uit. Wonderlijk hoe ze dingen echt zeer nauwkeurig kan zeggen!!! Dankjewel voor dit fijne gesprek Magda. Tot laters!πŸ’‹


Ingrid - 28 Juli 2020

Was erg tevreden met mijn sessie


Denise - 28 Juli 2020

Ongelofelijk wat een inzicht


Pascale - 26 Juli 2020

Wauw magda , jij wist zoveel te vertellen ! En zo recht door zee daar hou ik van dankjewel voor alles . Liefs


Samantha - 26 Juli 2020

Magda luisterde naar mijn vragen en probeerde mij gerust te stellen. Ze antwoordt heel eerlijk. Ze gaf ook goede raad. Zij is mijn favoriet.


Francine - 23 Juli 2020

hallo Magda, het was een goed gesprek vorige week, wel vind ik het nog moeilijk om dan die rust te nemen, zonder na te denken. ik wens dat wel graag. hoop je nog eens te chatten, dankjewel, groet


Alexandra - 21 Juli 2020

Wat een super lieve vrouw en wat heb ik een fijn gesprek gehad Ik kijk naar een hele positieve toekomst dankzij magda Dank je wel dankzij jou ben ik weer positief en blijf ik vooruit kijken 😘


Dianne - 20 Juli 2020

Magda heeft n soort oertalent van ouders of grootouders net die Franse madame Lucretia of iem vd middeleeuwen die alles meteen ziet bijkomen terwijl ik praat en nog geen foto geef wert ze in details alles te vertell over diegene waar ik gek op ben en mijn vermoedens werden bevestigd dat hij idd ovrr n tijd voor mij gaat kiezen en wat er thuis bij hem afspeelde wist ze feilloos te vertell en die dingen wist alleen ik..dus kortom...tot nu toe vind ik deze fenomenale vrouw de beste hier op Mediumchat!! Echte aanwinst !! Weet veel en typt snel je krijgt veel info voor die 10 min.!! Heel goed en getalenteerd Medium!! Jenny


Jenny - 19 Juli 2020

ik voer hier gesprekken om een bevestiging van mijn eigen intuïtie, daarom is magda zo prettig. voor zwart/wit advies ga ik wel naar vriendinnen, en stukje dieper vind ik hier. dankjewelπŸ™ŒπŸΌ


Chantal - 17 Juli 2020

Duidelijk. Geduldig en vriendelijk πŸ€— Heeft me geholpen


Gien - 17 Juli 2020

Magda is een van de beste van mediumchat hier. Haar voorspellingen komen steeds uit .Ze heeft heel veel empathie en kijkt en voelt met je mee.Je bent top hier op mediumchat.


M - 14 Juli 2020

Ok!


Carla - 11 Juli 2020

Ze heeft het hart op de juiste plaats en ze zegt de waarheid over wat je wilt praten en het heeft heel goed gedaan om dat te weten en het gaat me heel goed verder helpen


Brenda - 11 Juli 2020

Zeeeeeer goed. Eindelijk iemand die me de waarheid vertelde. Bedankt!


Debbie - 10 Juli 2020

Heel fijn gesprek. Begreep mijn situatie goed. Was duidelijk en geruststellend. Dankjewel!


Caroline - 9 Juli 2020

Magda is een schat van een mens! Ze kon direct zeggen hoe ik ben als persoon! Klopte helemaal! Ik vond het een fijn gesprek en raad haar zeker aan! Bedankt lieve Magda!


Sharon - 8 Juli 2020

Wat een super toffe madam. Echt een topvrouw. Heeft echt interesse in jou en helpt je verder waar ze kan. Je merkt dat ze haar werk met passie doet ! Tot binnenkort Magda 😘


Natasja - 7 Juli 2020

Wauw! Wat een lieve vrouw en zo knap dat ze alles weet! πŸ™


Cynthia - 5 Juli 2020

Heel helder en vertrouwd gevoel . Duidelijk in ieder antwoord en een steun in de rug voor de toekomst !


Jamie - 3 Juli 2020

Magda eerst kort gesproken en haar voorspelling kwam volledig uit. Ze denkt met je mee en stelt ook vragen. het lijkt soms alsof ze veel meer doorkrijgt dan ze laat merken omdat ze je graag in je eigen kracht wilt zetten en je op je eigen gevoel wil laten vertrouwen....ik heb het niet aan gevraagd dus weet niet of het zo is! fijne dame


Bregje - 2 Juli 2020

Lieve Magda, dankjewel voor de babbel en mooie lieve woorden! Magda zei best heel rake dingen! Warme groetjes


Nele - 2 Juli 2020

Fijne, snelle en directe antwoorden. En dingen die zo raak waren. Prettig contact met Magda.


Carmen - 1 Juli 2020

Magda gaf snel, duidelijke inzichten en kon goed het grote geheel beschrijven. Dankjewel!


Maria - 28 Juni 2020

Ik heb een zeer prettig chat gesprek gehad met Magda. Ze gaf dingen aan die zij helemaal niet kon weten. Ik vind haar echt een topper. Dank je wel voor alles.


Els - 25 Juni 2020

Het heeft me geholpen om stappen te nemen en na te denken over de toekomst wat ik belangrijk vind en het heeft me geholpen om keuzes te maken


Sandra - 24 Juni 2020

Alles klopte wat ze zei. Een geweldig medium en consulente. Ze zal nog wel af en toe van mij horen. Veel dank nog en liefs, Anne


Anne - 24 Juni 2020

Weet denk wel wat er speelt


Marloes Jonas Linders - 18 Juni 2020

Muchísimas gracias Magda por tu consulta tan sumamente buena eres una señora muy amable y te haré caso!!! Jesus me dejo un recado diciendo que llego bien a su casa y que el coctel en su cerebro le está dando muchas vueltas.. espero que esta vez si tendré suerte con un hombre y que no se alejara de mi... Un beso muy fuerte desde Murcia y gracias de nuevo


Francis - 18 Juni 2020

Magda voelde onmiddellijk wat er aan de hand was, heeft eerlijke antwoorden gegeven en mij zo goed mogelijk geholpen, ik heb daar heel veel aan gehad, bedankt, voor wie zou twijfelen, niet doen πŸ˜‰


Serge - 14 Juni 2020

Magda kon goed in de toekomst kijken en gaf praktische tips mee over de valkuilen daarbij. Heel handig om te weten, ze is mega goed!


Danny - 13 Juni 2020

Dit consult met Magda, heeft mij voorbereid op wat komen gaat. Ik ben niet echt blij te noemen maar ik begrijp mijn eigen aandeel in het probleem wat ik voor legde. Heeft zij zeer liefdevol ondersteund. Veel dank aan Magda.


Carla - 12 Juni 2020
Direct contact met MagdaTop