Linda

Graag help ik jou bij alle vragen en problemen.

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

218 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over jouw pad, jouw bewustwording, jouw liefdesleven of relatie. Ik kan haarfijn invoelen en het liefst via een fotolezing. Ik werk met orakelkaarten van de helende kracht van Universele liefde als extra ondersteuning om zo tot een helder inzicht te komen waarmee jij verder kunt.

Gaven en methodes:

 • Helderwetend
 • Fotoreading
 • Lichtwerker
 • Liefdes coach
 • Spiritueel coach

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Dank je wel voor je interesse in mij. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Al op jonge leeftijd kwam ik erachter dat ik meer zag en voelde en de afgelopen jaren heb ik mezelf mogen ontwikkelen. Ik voel mensen en energieën haarfijn aan en ik help jou graag om je inzicht te geven op jouw pad. Ik geef zuiver en eerlijk antwoord op al jouw vragen. Mediumchat is voor mij een ideale site omdat ik zo mensen kan en mag helpen. Daar ben ik dankbaar voor.

Mijn werkwijze

Ik voel in op energie en werk het liefst door middel van fotolezing. Foto’s kun je eenvoudig uploaden in het Mediumchat systeem die ik direct kan invoelen. Zo komen er zuivere inzichten en antwoorden op jouw vragen. Ik typ vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : ochtend en e-mail
Dinsdag : ochtend en e-mail
Woensdag : , e-mail
Donderdag : ochtend , e-mail
Vrijdag : ochtend e-mail
Zaterdag : ochtend, email
Zondag : e-mail

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Linda

5 beoordelingen

Voelt het allemaal heel goed aan! Draait niet rond de pot


Carine - 22 Juni 2022

To the point!


Wendy - 19 Mei 2022

Linda is een lieve vrouw! Ze neemt de tijd, geeft duidelijke en overzichtelijke antwoorden en stuurt goed bedoelde adviezen met zich mee. Ik heb het gesprek als zeer fijn ervaren en zou zeker nog eens bij haar terug komen. Ik ben benieuwd wat de tijd gaat brengen en houdt je zeker op de hoogte hiervan. Nogmaals dank voor het fijne en begripvolle gesprek! ❤️


Jasmijn - 2 Mei 2022

Een heel erg goed consult en Linda besteedt extra aandacht aan je. Hele lieve vrouw


ELLEN - 2 Mei 2022

Bedankt voor je emailconsult terug.. En klopt dat Robin moeite heeft met praten over gevoelens e.d, maar het ging juist goed tussen ons en ivm corona van mijn dochter toen tijdne terug moest hij tijdelijk naar zijn ouders toe, waar die pas sinds hele lange tijd weer contact mee had.. Toen na kleine woirdenwisseling had die dus zijn spullen plots opgehaald en zowel hij als zijn moeder hadden mij geblokkeerd terwijl ik niets raars heb gezegd, uberhaubt iets heb gezegd tegen ze.. Vandaar dat het moeilijk te snappen is voor me.. Maar super bedankt voor je email ik ben dr blij mee met je uitleg hierover.. Liefs simone


Simone - 26 December 2021
Direct contact met LindaTop