Armando

Helpt je meer inzicht te krijgen in je leven

Mijn specialismen:


 • Break-up / relatieproblemen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen
Offline

3618 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je levensvragen of vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie of andere belangrijke keuzes in het leven? Ik voel in op jouw situatie, het liefst via foto of geboorte datum en daarna komen er vanzelf boodschappen door. Om deze boodschappen te ondersteunen gebruik ik tarotkaarten, droominterpretaties en/of handlezing. Samen vinden wij inzichten en oplossingen waarmee jij stap voor stap jouw levenspad leert ontdekken zodat je de beste keuzes kunt maken.

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Reader
 • Kaartlegger
 • Verslavingsproblematiek
 • Energetische therapie

Communicatie:

 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Ik voel jouw energie
 • Met humor waar mogelijk

Over mij

Mijn naam is Armando. Al vele jaren help ik mensen van over de hele wereld met mijn helderziende gave. Ik ben eerlijk, gemotiveerd en ik heb alle spirituele kennis in huis om jou te helpen inzicht te geven in jouw leven.

Mijn werkwijze

Je kunt mij echt alles vragen. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik het liefst met jouw geboortedatum en jouw foto of, wanneer van toepassing, een foto van iemand die bij de vraag betrokken is. Een foto van jouw handpalm kan ook verheldering bieden. In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik direct kan interpreteren. Meestal komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Armando

82 beoordelingen

Lieve Armando, ik heb vaak consultants met je gehad en je neemt echt de tijd. Je bent heel direct in wat je voelt. Ik adviseer je alle mensen te counselen. Je bent sterk in wat je voelt.


S. - 23 April 2021

topper kan niks anders zeggen


Karin - 21 April 2021

een van de beste hier op mediumchat. zou een gesprek met Armondo iedereen aanraden. πŸ‘πŸ™


Karin - 21 April 2021

je bent altijd erg duidelijk in je antwoorden. nu maar hopen dat alles zo gaat lopen zoals je beschrijft. πŸ™πŸ™


Karin - 20 April 2021

Bedankt voor je berichtje Armando! Ik neem dit zeker mee! ❀️


Victoria - 11 Maart 2021

danke weer πŸ€πŸ€


Karin - 6 Maart 2021

Dank je wel lieverd 😘helaas credits op maar kom snel weer.dank je voor je kracht en energie die je me geeft..en je mooie uitleg en tijd neemt je legt het ook precies uit zoals het isπŸ€—dede uitkomst is nu afwachten.suoer bedankt veel liefst πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜


Saskia - 4 Maart 2021

Armando kan goed op situaties/mensen invoelen, op een fijne manier legt hij dingen uit! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘πŸ»


Eef - 24 Februari 2021

De omschrijving van wat hij ziet/voelt getuigd van goed inzicht en dat geeft mij vertrouwen. De overgang vervolgens naar de praktische tips en plan van aanpak maakt de input van Armando zeer waardevol. Het helpt mij vanuit nieuwe perspectieven te kijken die echt heel waardevol zijn en effectief blijken. Ik volg de adviezen zeker op! Veel dank hiervoor. :)


Geertje - 23 Februari 2021

Armando dankjewel om het me zo duidelijk te maken. Hier kan ik wat mee. Top! N


Nadine - 18 Februari 2021

Armando voelt snel aan wat je bedoeld. Is snel met reageren wat ik zelf altijd prettig vind persoonlijk. En tijdens de Reading voelde ik ook energie bij me die zeer positief voelde. Ik voelde een licht energie tintelen. Dat was voor mij een teken dat hij echt goed kan invoelen. Ik heb inzichten verkregen die inderdaad antwoord gaven op mijn vraag.


Iris - 18 Februari 2021

Hij heeft me gerust gesteld , dingen die hij zegt kloppen nu al mijn dank is groot


Soeminie - 17 Februari 2021

Het was een heel fijn gesprek. Armando is aardig, heeft een fijne manier van communiceren. Hij begrijpt de vragen goed, en heeft diepgang in zijn uitleg. Daarnaast geeft hij goede tips. Het is een hele goede consulent en weet waar hij het over heeft. Dank je wel!!


T - 11 Februari 2021

Heel fijn, dank je wel Armando! Ik weet nu hoe ik een en ander kan aanpakken en mij geen zorgen meer hoef te maken! Nu kan ik weer gerust slapen :) En dat is heel veel waard!


Geertje - 9 Februari 2021

Armando weet waar hij het over heeft en weet de kern precies te benoemen. Goede handvaten en advies gekregen en hij voelt erg fijn aan qua energie.


Susanna - 4 Februari 2021

Lieve Armando , Jij hebt mij zo gerust gesteld!! dat kon ik helaas niet helemaal meer melden, maar nu snap ik dat contact gedoe ook meer en dat stelt me enorm gerust!! dankjewell ♥️


Susan - 30 Januari 2021

danke voor de inzichten hoop dat alles snel uitkomt.


Karin - 30 Januari 2021

Weer heel goed gesprek met Armando met goede adviezen. hij is een topper!. De verbinding werd helaas weer verbroken door een storing. Ik heb daarom het laatste antwoord niet mee gekregen, wat ik heel jammer vind.


Jacqueline - 24 Januari 2021

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Armando. Hij voelt zaken heel goed aan en stelt je echt op je gemak. Ik vond het ook heel prettig dat hij me echt hielp met het zoeken naar een oplossing en me waardevolle tips gaf, die me ook echt geholpen hebben. Dank !


Jacqueline - 19 Januari 2021

Dankjewel, met de handgrepen die je mij gegeven hebt kan ik weer ff verder. En het komt zeker allemaal goed. :)


Wouter - 16 Januari 2021

Hoi lieverd dank je wel voor jou steun en kracht πŸ₯°je voorspellingen zijn sommige al uitgekomen de rest wacht ik met smart afπŸ€—πŸ€—πŸ€— .ook de adviezen raad die je erbij toevoegt en de handelingen wat ik zou kunnen doen nouuuu superrrr πŸ‘πŸ€— in 1 woord geweldig..zoals nog paar andere zit jij ook in mij lijst ..zeker je moeite je credits waard πŸ€— Ik hou je op de hoogte fijne dag en nogmaals thanks .πŸ‘πŸ˜˜soso lobi 😘 πŸ€—


Saskia - 13 Januari 2021

Ik heb een goed en fijn gesprek gehad met Armando. Hij wist mijn vragen en antwoorden te bevestigen en ik kon mij direct vinden in zijn antwoorden hoe ik het ervaar en hoe het nu op dit moment is. Armando heeft mij tips gegeven die ik direct ga toepassen. Het gesprek was voor mij een hele geruststelling. Onze tijd was op, maar bij deze wil ik je nog even bedanken!!


Kelly - 20 December 2020

Wauw recht door zee een geruststellend gesprek, duidelijke woorden dank je wel!! Je bent een topper!! Het zonnetje in mijn hart gaat weer schijnen❀️


Bianca - 15 December 2020
Zo veel herkenning!
Hilda - 12 December 2020
Wat een warme man.. helder en duidelijk ❀️
Diana - 11 December 2020

Ik heb Armando vaker gesproken en oh wat is hij een lieverd! Hij neemt echt de tijd voor je en handelt snel. Geeft je op elke vraag een antwoord en goede inzichten. Daarnaast geeft hij je goede adviezen mee waar je ook echt iets mee kunt. Zijn voorspelling klopt dan ook. Zeker de moeite waard om Armando te spreken. Ook is het een plezier om met hem te praten voelt als een oprechte persoon die men jaren al kent. Een waardevolle lid voor MediumChat en zeker een aanrader!


S. - 7 December 2020

Heel empathisch gesprek zonder veel bla bla. Armando heeft goede inzichten en weet het goed en snel te verwoorden.


Mark - 6 December 2020

Fijn gesprek, veel inzichten gekregen. Voelt de situatie goed aan. Blij mee, dankjewel!


Caroline - 1 December 2020

Armando is heel goed. Hij is direct en zeg dingen die waar zijn. Hij ziet ze in jouw handpalmen. Ik had een fijn consult. Bedankt, Armando


Diana - 29 November 2020

Heel fijn gesprek gehad met Armando! Jij bevestigde heel veel voor mij en we zullen zien wat de toekomst mij zal brengen. Dank je wel!


Anouschka - 27 November 2020

Duidelijke antwoorden en een fijn gesprek gehad. Heel erg bedankt !


Sharon - 23 November 2020
Geweldig, warm en eerlijk
Elisabeth - 20 November 2020

Voelde me gehoord. Dit had ik nodig. Kon weer ruimte voelen in het gesprek en dit was ik kwijt. Zie nu dat er mogelijkheden zijn om mijn relatie te fixen. Dank je Armando


Marja - 18 November 2020

is een pracht van een man die veel humor heeft , weet ook altijd de juiste dingen te melden heb al veel aan hem gehad 😍


Wendy - 15 November 2020

Wat geweldig dit gesprek met Armando. Aan heel weinig informatie had hij genoeg. Ik hoop echt zo dat het uitkomt wat hij zegt dat mijn grote liefde en ik het voor elkaar zijn ❀️


Jacqueline - 8 November 2020

Armando is erg goed en voelt alles goed aan!!


Petra - 4 November 2020

eerlijk en recht door zee maar zeker ook mee denkend


Angela - 31 Oktober 2020

Armando heeft mijn heel erg verbaasd met deze sessie. Ben ontzettend blij met wat er is uitgekomen.


Stacey - 31 Oktober 2020

wauw! hij heeft mij van mijn stoel geblazen met de informatie die ik gekregen heb. Wist alles ontzettend mooi en goed te omschrijven. Een gesprek waar ik enorm veel aan heb...!! Ik kom zeker terug.


Ilse - 15 Oktober 2020

Ga zeker wat met jou tips doen! En kom zeker nog een keer terug!! Dankjewel πŸ€—


A - 5 Oktober 2020

Komt zelf met dingen ipv alleen maar vragen. Typt snel dus je zit niet ellenlang te wachten.


C - 24 September 2020
Armando is in een korte tijd echt een rol gaan spelen in me leven, en dat is tot de dag van vandaag alleen maar positief!!! Ben zo blij dat hij er is slaat ook altijd de spijker op zn kop!!
Riana - 19 September 2020

Lieve armando nu weet ik nog niet hoe of wat Ik jad wel 1 prive bericht verwacht zodat ik weet watte doen nu want nu weet ik nog niets Heel veel. Liefs j


Johanna - 29 Augustus 2020

Armando is heel vriendelijk. Voelde me gelijk op mijn gemak. Hij geeft snel en accuraat antwoord en goede adviezen.


Jacqueline - 24 Augustus 2020

Dank je wel voor je guidance!!


Sharon - 21 Augustus 2020

Goed inzicht gegeven


Severine - 20 Augustus 2020

Het consult heeft mij heel goed geholpen.


Annemarie - 17 Augustus 2020

Veel te weinig tijd, je hebt me op een pad gezet waar ik nog een miljoen vragen over heb. Voor nu dank je wel en tot snel


Monique - 17 Augustus 2020

Armando geeft duidijke antwoorden op je vragen en gaat daar dieper op in. Geeft advies en geeft aan wat hij nodig heeft om verder te kunnen kijken. Eerlijke fijne man die er niet omheen draait.


Jennifer - 10 Augustus 2020

πŸ’–πŸ€πŸ™


Johanna - 8 Augustus 2020

Een zeer lieve man . Duidelijk , zeer empatisch en to the point .ik kom zeker nog later bij hem terug .


Dominique - 7 Augustus 2020

Leuk gesprek. Goede inzichten gekregen op een bijzondere manier via mooie metaforen.


Patricia - 4 Augustus 2020

Armando is een aardige man. Na het leggen van de kaarten ziet hij duidelijk wat er afspeelt en komt. Dankje!


Natascha - 4 Augustus 2020

Eerlijk en oprecht snel met antwoorden , heldere blik op alles en een geweldig gevoel voor humor. Een topper


Charly - 3 Augustus 2020

Echt goed heb er veel aan gehad dankje! Op al mijn vragen antwoord op gekregen.


Ruud - 27 Juli 2020

Heel behulpzaam


Xio - 25 Juli 2020
Een aanrader
Xio - 24 Juli 2020

hij is echt een schatje , en vooral goed gevoel voor humor, weet heel veel


Wendy - 20 Juli 2020

Armando schat! Jij bent goed πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£... je weet het wel!


Nicole - 16 Juli 2020

hij had in een paar dingen gelijk hoop dat de rest ook goed uitkomt


Laila - 12 Juli 2020

Zeer duidelijk,begripvol, behulpzaam, vlotte babbel. Zeer tevreden


Maria - 10 Juli 2020

Leuk aangenaam enkel jammer van mijn laatste vraag was mijn credit op..


Sarah Giovanna - 1 Juli 2020

Duidelijk


Mathilde - 27 Mei 2020

Een heel fijn gesprek gehad,deze man is heel erg positief en ook hele mooie bewoordingen heeft hij,en ook inzichten geeft hij je mee, weet precies hoe het in elkaar zit. Een heel fijn persoon! Dankjewel


Eef - 17 Mei 2020

Armando geeft duidelijke tools mee en advies over je keuzes en de gevolgen daarvan. Hij is steengoed en eerlijk!


Danny - 11 Mei 2020

Armando heeft zonder nog te leggen al inzicht in je situatie. Een soepel gesprek met passende adviezen. Erg bedankt!


Nicky - 10 Mei 2020

Heel erg, Armando heeft me enorm gerustgesteld en gaf me nieuwe inzichten. Ik wil hem zeker vaker raadplegen!


Jacqueline - 3 Mei 2020

Was leuke gesprek. Duidelijk en rustgevend. Zal zeker weer bij hem gaan kloppen.


Luna - 29 April 2020

Snel en duidelijk antwoord hij heeft mij gerust gesteld ik kom zeker nog eens bij je terug


Liliane - 22 April 2020

Leuk gesprek, stof tot nadenken, snel in zijn antwoorden en gelukkig ook met wat humor


Laura - 20 April 2020

Heeft nog wat bijkomende inzichten gebracht waarvoor ik Armando heel dankbaar ben. :)


Annelies - 19 April 2020

Bijzonder! En lieflijk ook in antwoord/antwoorden op mijn vraag. Wat ik zelf zou kunnen doen om hier vrede in te vinden. Geen haat en negativiteit. Zo interpreteerde ik het advies. Ik ga er mee aan de slag. Het oefenen. Dank Armando!


Carla - 17 April 2020

Geweldig. Armando geeft inzichten wanneer je denkt dat het niet meer verder kan.


D. - 10 April 2020

Niets te klagen . Soms moet je iets vaker horen voordat het doordringt. Goede informatie gehad om aan de slag te gaan.


Anoesjca - 3 April 2020

Heel fijn gevoel bij Armando en ik heb zeker duidelijkheid gekregen op al mij vragen .


Miriam - 18 Maart 2020

Super!!


Rachel - 24 Februari 2020

Wat ik heel prettig vind is dat hij geen overbodige woorden gebruikt maar helder en duidelijk is. Talentvolle man. Hij wist gelijk te benoemen wat er gaande was. Kom graag nog een keer terug.


Susanne - 27 Januari 2020

Weet veel te vertellen ! Ook geruststellend!Mijn vragen goed beantwoord . Heeft ook humor en wordt echt vrolijk door zijn energie .. Liefs samantha


S. - 21 Januari 2020

Armando is een fijne man om mee te praten, geeft duidelijk aan wat er speelt in je leven en hoe je ermee om moet gaan. Gesprek met hem voelde vertrouwd, heel gek eigenlijk.


Jennifer - 7 Januari 2020

Niet normaal. Wow !


Marie-Claire - 12 December 2019

Stof om over na te denken. Vriendelijke man. Ik moest wel regelmatig om verduidelijking vragen maar kreeg dan een helder en duidelijk antwoord wat wel inzicht opleverde. Alsof ik met een goede vriend aan het praten was. Kwam ook met iets waar ik niet direct zelf aan gedacht had en mij wel helpt om wat meer de focus op mijzelf te brengen en dat heb ik wel nodig. Dankjewel daarvoor!


Martine - 28 November 2019

Kort, krachtig en duidelijk antwoord. Geeft inzicht en raad waar ik veel mee verder kan. Geeft antwoord op wat ik wil weten nog voor ik 't vragen moet. Dat is fijn .


Haydee - 26 November 2019
Direct contact met ArmandoTop