Nynke

  Heldervoelend  
  Healer  
  Foto Reading  

Healer Nynke, laat je zien wie je echt mag zijn!

Hoi,

Mijn naam is Nynke, en ik ben hooggevoelig, intuitief en heldervoelend en sta met mijn beide benen op de grond. Vanuit positiviteit gaan we samen op zoek naar jouw kracht, zo kom je steeds bewuster, beter gegrond en blijer in het leven te staan. Het is mijn passie om je te helen en inzichten te geven in wie je werkelijk bent.

Specialisaties 
Aan de hand van wat ik bij je foto voel - of als je die niet hebt, je energie -,  komt er informatie binnen waar eventuele blokkades zijn ontstaan. Wat kun je hier aan doen en hoe kan deze informatie je vooruit helpen in de toekomst? Door je eenvoudige tips te geven wordt jij je hier bewust van, krijg je meer vertrouwen en kun je op een andere manier stappen gaan zetten in de liefde, relaties, werk en in het dagelijks leven. Het is mogelijk dat je door angst of frustratie vastloopt en weinig energie hebt. Het kan ook dat je moeite hebt om oude relatie of oude pijn los te laten. Door je inzicht te geven en handvatten te bieden kom je veel beter in je energie te zitten.

Healings
TIjdens de healings bespreken we de beperkingen of de blokkades waar je tegenaan loopt. Dit kan zowel op geestelijk als op lichamelijk niveau zijn. Mocht je hierbij wat extra coaching nodig hebben, dan is dat altijd bespreekbaar. Waar het om gaat is dat jij weer in je eigen kracht komt; de kracht die ieder mens van nature heeft. Door in deze kracht te gaan staan ben je veel beter in staat om keuzes te maken als je in een lastige situatie zit.

Healing van dieren
Heb jij een huisdier en wil je dat het een healing op afstand krijgt? Download een duidelijke foto tijdens onze chat, dan stem ik op hem af en zal ik mijn best voor jullie doen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Vragen over bewustwording, je privé leven en werk of carrière. Ik werk vanuit het Hier en NU en help je keuzes te maken zodat je een fijne toekomst tegemoet gaat.

Wat heb ik van je nodig?
Download een duidelijke foto waar je alleen op staat, dat helpt bij het afstemmen op jouw energie. Daarnaast vind ik het fijn als je een duidelijke vraag hebt en je leeftijd vermeldt.  

Warme Groet,
NynkeOffline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Nynke

Live Chat

Via e-mail kunt u Nynke bereiken.

Offline

Klantervaringen

Het kwam echt binnen wat Nynke me allemaal te vertellen had en het klopte ook allemaal. Hier kan ik écht wat mee!


Carola - 29 Oktober 2018

Raak!


Vivian - 7 Oktober 2018

Heel leuk gesprek!


Alain - 26 September 2018

Ik had een gesprek met Nynke eerst een gratis concult maar ze was zo goed dat ik toch 10 min heb betaald en het heeft me een stukje op weg geholpen!


Patty - 20 September 2018

Rust... en dat mijn gevoel goed zit. Happy!


Susan - 5 September 2018

Wat een mooi mens is Nynke! Ze voelt precies aan wie je bent, zo puur! Ze is duidelijk, begripvol, lief en geeft je vertrouwen.


Joke - 14 Augustus 2018

Fijn gesprek! Geeft veel rust waardoor het piekeren verdwijnt! Heeft mij enorm geholpen!


Nathalie - 14 Augustus 2018

Super fijn gesprek, Nynke kan goed invoelen op foto's. Ze kan gevoel en gedag goed beschrijven! Geeft vertrouwen om verder te gaan, Bedankt!


Femke - 24 Juli 2018

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Nynke, wat een mooi mens is ze. Ze heeft de antwoorden gegeven wat mij meer rust heeft gegeven. Nynke, ik kom zeker weer terug bij jou. Heel veel liefs van Annita.


Annita - 5 Juni 2018

Het was heel fijn contact. En ben blij dat ik dit gedaan heb!


Eileen - 29 Mei 2018

Was met een woord perfect!


Diana - 24 Mei 2018
Nynke, bedankt! Je geeft me de rust en de info die ik zelf voel en je helpt me! ga zo door!
Marina - 26 Maart 2018

Nynke is een erg fijne dame om mee te chatten, ze is duidelijk, helder en begripvol. Heel veel dank.


Jan - 24 Maart 2018

Goed, ik word steeds wat wijzer!


Jeanine - 9 Maart 2018

Heel fijn consult en heel veel wijzer geworden! Super!


Brigitte - 26 Februari 2018

Top