Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Healer Nynke, laat jou zien, wie je daadwerkelijk mag zijn!

Hoi,
Mijn naam is Nynke, hooggevoelig, heldervoelend, intuitief en ik sta met beide benen op de grond. Ik ben positief ingesteld en vol levensenergie. Ik voel wie je werkelijk bent. Mijn passie is om mensen te helpen en inzicht te geven in wie ze werkelijk mogen zijn.
Ik geef energetische behandelingen/coaching ook op afstand en daarnaast voel ik de knel punten en blokkades aan die jouw beperken in het leven of waar je tegen aanloopt. Met eventueel behulp van een foto kan ik invoelen op jou energie. Ik geef inzicht in het gesprek en handvatten om je leven een positieve wending te geven. Ik leer je ook hoe je bepaalde gedachten kunt loslaten. Zodat je in je eigen kracht komt te staan, hierdoor kom je bewust in het leven te staan en weer terug bij jezelf. Ik kan je helpen met jouw persoonlijke groei en ondersteunen bij het maken van keuzes en situaties waar je zelf niet meer uit komt.

Specialisaties 
Ik richt mij bijvoorbeeld op het verleden waar de blokkades zijn ontstaan. Wat kun je hier mee doen en hoe kan het je helpen in de toekomst. Ik help je bewust te worden van deze blokkades zodat je begrijpt waarom je bepaalde dingen doet of juist niet doet. Hierdoor word het mogelijk dat jij zelf gaat bepalen waar je gelukkig van wordt en welke stappen je kunt zetten in de liefde, relaties, werk en in het dagelijks leven. Het is mogelijk dat je door angst of frustratie vastloopt en weinig energie hebt. Ik help je door inzicht te geven en handvatten te bieden zodat je weer energie krijgt. Ik leer je om te handelen vanuit gevoel en daar op te vertrouwen. 
Energetische behandelingen voor blokkades en bewustwording, helpen om inzicht te geven in de steeds terugkomende patronen. In liefde, werk, relaties en hoe je in het leven staat Wie je nu bent en wie je mag zijn.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Vragen over Bewustwording. Vragen over je privé leven en werk. Ik doe niet aan voorspellingen omdat je in het nu leeft en elke keuze die je in je leven maakt een verandering of een stap is in de toekomst. Ik kan je wel inzicht geven in wat er gebeurt als je de patronen doorbreekt.

Wat heb ik van je nodig?
Ik ontvang graag een duidelijke vraag, je naam en leeftijd met eventueel een foto. Ik werk met foto's die ik kan inlezen zodat ik beter op je energie kan instemmen. Wanneer je een vraag over iemand anders hebt, heb ik ook de naam en leeftijd van deze persoon nodig inclusief eventueel een foto. Ik stel soms wat vragen over iets of iemand. Dit heeft als doel om je in de situatie te laten inleven zodat ik makkelijker kan invoelen.

Warme Groet,
Nynke


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Nynke

Live Chat

Via e-mail kunt u Nynke bereiken.

Offline
Top