Talen :

Healer Ilja, helpt jou met het verwerken van grote blokkades!

Hoi, mijn naam is Ilja en ik ben hooggevoelig en heldervoelend. Ik ben spiritueel / energetisch coach en biotensor-healer.

Specialisatie
Mijn specialisatie is healings geven aan mens en dier. Je kunt zelf aangeven of je bepaald soort healing wil of ik kan testen welke healing op dat moment het beste is voor je. Het maakt niet uit of je naast me zit of we een connectie hebben via de chat. Met mijn biotensor stem ik me af op je energie en ik zal je stap voor stap uitleg geven over wat ik doe.

Voor welke vragen kun je bij me terecht?
Je kunt bij me terecht voor healing en coaching op het gebied van: - Stress, spanning en overprikkeling - Hooggevoeligheid; nieuwetijdskinderen - ADHD en ASS - Je eigen energiesysteem / aura - Entiteiten of auralifters - Trauma’s, alle soorten - Vastzitten in een relatie / situatie - Negatieve emoties, zoals angst, wantrouwen, jaloezie, boosheid, wrok etc. - Ongezonde energetische verbindingen tussen mensen - Straling (aardstralen en alle soorten straling; geopatische belasting) - Alle situaties die stressvol en spannend zijn, zoals een blind date of een sollicitatiegesprek.

De energie van de aarde wordt steeds hoger en het is nodig dat wij meegaan in deze hoge resonantie. Dat valt niet altijd mee, want we leven in een periode van grote veranderingen en loslaten. Lukt het niet om in deze energie mee te gaan, dan kun je in de ‘lagere’ energie blijven hangen, wat ervoor zorgt dat je je vast blijft houden aan oude patronen en in negatieve emoties, zoals angst, wantrouwen, boosheid en oordelen.

Wat heb ik van je nodig?
Je naam en leeftijd wil ik graag van je weten om me beter af te kunnen stemmen. Een foto zou fijn zijn, maar is niet persé nodig. Ik hoop dat je tijdens de chat volledig jezelf kan zijn in al je eerlijkheid en oprechtheid, net zoals ik dat ook zal zijn. Dit zorgt ervoor dat we vlot en praktisch aan de slag kunnen gaan zonder blokkades. Ik beantwoord geen vragen over je toekomst, want ik geloof in de eigen verantwoordelijkheid van ieder mens. De toekomst maakbaar is door je eigen keuzes. En jouw keuzes in de toekomst zijn voor mij niet te voorspellen, maar door een healing kan ik het wel wat makkelijker voor je maken om te kiezen.

Tot snel!
Liefs van Ilja
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ilja

Live Chat

Via e-mail kunt u Ilja bereiken.

Offline
Top