Heldervoelend Alexandra
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Healer Alexandra geeft je handvatten en inzichten die je dagelijks kunt gebruiken!

Hi mooi mens, welkom op mijn profiel. Mijn naam is Alexandra en ben heldervoelend, helderwetend, intuïtief healer, Magnetiseur en Reikimaster. Naast Mediumchat werk ik als ‘Polyenergetisch Coach/Therapeut, healer en masseuse in mijn praktijk. Mijn motto is “Leef en werk vanuit je hart”. Tijdens het consult kan ik je begeleiden in jouw spirituele ontwikkeling door je handvatten en inzichten te geven die je dagelijks kunt gebruiken. Ik kan gebruik maken van verschillende kaarten decks, en ook mijn pendel.
Door je te verbinden met je emoties kan je inzichten krijgen in belemmerende patronen en daarbij behorende gevoelens, gedachten en gedrag. Als je daarin veranderingen aanbrengt kom je in balans met jezelf en kan je bepaalde situaties beter aan.

Specialisatie
Ik help je graag als je op een bepaald punt van je leven bent vastgelopen, zoals een scheiding of het verliezen van je baan, relatieproblemen, of als je op zoek bent naar verdieping en zingeving, je ‘missie‘ in het leven. We bekijken de situatie van verschillende kanten, soms is het goed dat ik me ook op de ander instel om tot betere resultaten te komen. Soms gaan we diep, naar vorige situaties, zelfs vorige levens, indien nodig dan zijn mijn gidsen aanwezig voor extra boodschappen en inzichten. Ik heb ervaring met Burn-out of overspannenheid, ADHD en HSP, hoogsensitief. Het omgaan met prikkels, het bij jezelf zijn en blijven, grenzen stellen, goed communiceren.
Het gaat erom dat je weer in je eigen “Kracht” komt en in balans met je authentieke zelf. Is je situatie onzeker, zie je het licht aan het eind van de tunnel niet meer, weet dat je altijd een keus hebt en dat er door andere inzichten weer betere tijden aankomen.

Kaartleggingen
Ben je op zoek naar richting in je leven, dan gebruik ik daarbij oa. ‘Privé lessen van de ziel’, ‘De geheimtaal van kleuren’, ‘Aartsengelen’ of ‘Droom-werk-realisatie’ kaarten bij.

Healing op afstand
Wanneer je healing nodig hebt, kan ik je helpen je chakra's te scannen, ze reinigen en ze in balans brengen en je aura schoonmaken en sluiten. Als Reiki master kan ik je ook een reiki healing op afstand geven.  Wil jij weer blij en lekker in je vel in het leven staan? Wil jij ondersteund en begeleid worden? Tijdens de chat geef ik je praktische tools en tips waar je mee aan de slag kunt.

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
Je kunt bij mij met heel veel vragen terecht. Geen vraag is te gek, er bestaan geen domme vragen! Voel je dat je vastloopt, weet je het even niet meer, kan je niet verder in je proces? Dan is het fijn om alles op een rijtje te kunnen zetten. Vragen kunnen gaan over:  Je bent het contact met jezelf kwijt. Je ervaart disbalans tussen werk en privé Je hebt zorgen om financiën of doet werk wat niet (meer) bij je past. Je kan moeilijk ‘Nee’ zeggen en gaat steeds over je eigen grenzen heen. Je ervaart problemen in je Relaties, ook de relatie met jezelf. Je vindt het moeilijk om op een juiste manier te communiceren. Je hebt moeite met loslaten (ook kilo’s lichaamsgewicht). Je hebt alles ‘voor elkaar’, maar hebt toch het gevoel dat je iets mist. Je hebt geen vertrouwen in jezelf en de toekomst. Je moeite hebt met loslaten (ook kilo’s lichaamsgewicht). Je ervaart disbalans met je lichaam en je gewicht, jo-jo effect Je vult de leegtes op met eten, ook wel emotie-eten genoemd Ook kunnen vragen gaan over dromen, sexualiteit, steeds terugkomende situaties. Ik ben er voor je als je een luisterend oor nodig hebt, je kunt je hart bij me luchten, even die aandacht speciaal voor jou Om jou dat inzicht, de ondersteuning en rust te bieden om weer verder te kunnen. Alles in discretie.

Wat heb ik van je nodig?
Simpel, stel je vraag. Dit kan gaan over, werk, relatie, liefde of anders. Vertel je naam en geboortedatum, plus eventueel de naam van parter of andere mensen. Stel de vraag alsjeblieft heel specifiek, welk onderwerp, wat is je klacht of je hulpvraag. We gaan samen aan de slag om meer inzicht in je leven te krijgen en natuurlijk ook de resultaten te behalen. Soms vraag ik om een foto, soms is dat niet nodig. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken. Tot chats.

Love & Light,
Alexandra


Offline

Status van Alexandra : Neem de regie over je eigen leven & creëer en leef je droom !

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Alexandra

Live Chat

Via e-mail kunt u Alexandra bereiken.

Offline

Klantervaringen

Fantastisch en heel herkenbaar!


Mary - 21 September 2018

Voelde goed aan wat nodig was en fijne healing ervaren. Dank!


Karin - 17 September 2018

Kreeg de juiste antwoorden. Was een heel fijn gesprek. Heel hartelijk dank Alexandera. 


Patricia - 14 September 2018

Echt een super fijn gesprek gehad. Ze wist het precies en ik heb zeker mijn antwoorden gehad . Dankje wel Alexandra echt bijzonder. Ik weet nu dat er meer is!


Amanda - 12 September 2018

Alexandra is een fijne persoonlijkheid met een warm hart!


Evelien - 12 September 2018

Lief, ze voelde goed in en kreeg een fijne healing en goede adviezen.


Antoinette - 9 September 2018

Alexandera voelde en benoemde precies waar bij mij de knelpunten zaten, en ook kreeg ik andwoorden en inzichten op mijn vragen om weer verder te kunnen, hartelijk dank voor je steun.


Nettie - 7 September 2018

Wow, the tools you give me work already! You understand me and feel what I need. I feel more peace. Thank you Alexandra!


John - 5 September 2018

Een goed gesprek, zeer leerzaam. Dankje wel Alexandra!


Daniela - 3 September 2018
Top