Volle Maan op 5 juli 2020

» Mediumchat blog » Volle Maan op 5 juli 2020
Volle Maan op 5 juli 2020

Is de invloed van Volle Maan op 5 juli gunstig of ongunstig voor jou?

 
De volle maan op 5 juli 2020 is de Maan van de Kortste Nacht, ook wel Aardbeienmaan, Rozenmaan, Hooimaan en Plantmaan genoemd. Deze volle maan staat in het sterrenbeeld Steenbok. De energie van deze volle maan is voor de een gunstig en voor de ander ongunstig. De boodschap van de Maan van de Kortste Nacht op 5 juli 2020 is: Probeer niet alles en iedereen te controleren en vind de balans tussen je werk en privéleven. Lees nu welke invloed deze volle maan op jou heeft.
 

Ram tijdens volle maan in Steenbok

(21 maart t/m 20 april)

De energie van de volle maan op 5 juli geeft Ram geen fijn gevoel. De altijd vrolijke en optimistische Ram voelt zich moe en neerslachtig. Ook heeft Ram last van schuldgevoelens en vraagt zich af of zij/hij teveel met zichzelf bezig is geweest en anderen verwaarloosd heeft. Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.

 

Stier tijdens volle maan in Steenbok

(21 april t/m 21 mei)
 
Het is een gunstige volle maan voor Stier. Stier voelt zich tevreden met wat zij/hij tot nu toe bereikt heeft en maakt plannen voor de toekomst. Stier in een relatie heeft tijdens deze volle maan meer zin in seks dan de afgelopen weken. Voor single Stieren is het een uitstekende tijd om te daten of lid te worden van een datingsite. Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.

 

Tweelingen tijdens volle maan in Steenbok

 
Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)
 
Volle maan in Steenbok is ongunstig voor Tweelingen, de energie van deze volle maan geeft Tweelingen een onzeker gevoel. Tweelingen vraagt zich af of zij/hij wel de juiste beslissing genomen heeft of te ongevoelig is geweest. Tijdens deze volle maan twijfelt Tweelingen meer dan anders over haar of zijn leven. Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.

 

Kreeft tijdens volle maan in Steenbok

(22 juni t/m 22 juli)
 
Kreeft voelt zich opperbest en trekt tijdens volle maan in Steenbok overal de aandacht. Kreeft straalt en ziet er oogverblindend uit. Het haar, de huid en zelfs de stem van Kreeft heeft een magische uitstraling. Als een magneet trekt Kreeft mensen aan. Voor een single Kreeft is het de juiste tijd om te daten en de ware te ontmoeten.  Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.

 

Leeuw tijdens volle maan in Steenbok

(23 juli t/m 23 augustus)
 
Het is een ongunstige volle maan voor Leeuw, die slecht slaapt en vecht tegen gedachten die maken dat Leeuw zich down gaat voelen. Leeuw weet dat deze gevoelens en gedachten zodra de volle maan afneemt, over een paar dagen, weer zullen verdwijnen. Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.
 
 

Maagd tijdens volle maan in Steenbok 

(24 augustus t/m 22 september)
 
Maagd zit lekker in haar of zijn vel tijdens volle maan in Steenbok. Dingen waarover Maagd onzeker was de laatste tijd zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Alles is goed gegaan, Maagd maakt zich tijdens deze volle maan geen zorgen, Maagd voelt zich opgelucht en ontspannen. Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.
 
 

Weegschaal tijdens volle maan in Steenbok

(23 september t/m 22 oktober)
 
Het zijn ongunstige dagen voor Weegschaal, de energie van deze volle maan laat Weegschaal over alles en niets twijfelen. Of het nu over de liefde gaat of het aanschaffen van een nieuwe outfit, Weegschaal twijfelt. Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.

 

Schorpioen tijdens volle maan in Steenbok

(23 oktober t/m 21 november)
 
Een gunstige tijd voor Schorpioen, deze volle maan geeft de energie waar Schorpioen van houdt. Schorpioen in een relatie voelt zich veilig en single Schorpioenen voelen zich zelfverzekerder dan ooit. Door de energie van volle maan in Steenbok voelt Schorpioen zich levenslustiger en onbezorgder. Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.

 

Boogschutter tijdens volle maan in Steenbok

(22 november t/m 21 december)
 
Een ongunstige volle maan voor Boogschutter, die het gevoel heeft dat niets wil lukken. De energie van volle maan in Steenbok geeft Boogschutter een onrustig gevoel. Boogschutter wil niet thuis blijven, maar ook niet erop uit. Het komt niet vaak voor dat Boogschutter zich zo voelt. Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.

 

Steenbok tijdens volle maan in Steenbok

(23 december - 20 januari)
 
Een gunstige tijd voor Steenbok, door de energie van de volle maan in zijn of haar eigen sterrenbeeld voelt Steenbok zich opgewekt, opgeruimd en optimistisch. Steenbok is tevreden en vraagt zich af waarom hij of zij soms zo pessimistisch en zwaarmoedig is. Het leven is veel leuker als je goedgemutst bent. Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.
 
 

Waterman tijdens volle maan in Steenbok

(21 januari t/m 19 februari)
 
Het zijn ongunstige dagen voor Waterman tijdens volle maan in Steenbok vanaf 5 juli. Waterman is prikkelbaar en niet te genieten voor zijn of haar omgeving. Alles wat gewoonlijk zo eenvoudig is lijkt nu lastig, gecompliceerd of zelfs onmogelijk. Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.
 
 

Vissen tijdens volle maan in Steenbok

(20 februari t/m 20 maart)
 
Door de energie van volle maan in Steenbok voelt Vissen zich sterker, bekwamer, assertiever en levendiger. Vissen besluit nu om er voor te gaan en door te zetten. Of het nu een nieuwe liefde, een nieuwe baan of een studie is, Vissen weet nu precies wat hij of zij wil en moet doen. Wil jij weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Start hier jouw reading met een medium/paragnost naar keuze.

 

Antwoorden op al jouw vragen tijdens volle maan op 5 juli 2020

Onze Astrologen, Paragnosten en Mediums helpen je graag als je overspoeld wordt door emoties tijdens volle maan in Steenbok. Misschien voel je je verdrietig, onrustig of eenzaam en lukt het je ook niet om te slapen. Aarzel niet, start een chat en ervaar hoe dichtbij een liefdevol, luisterend oor is.

Starten
Eenvoudig gratis proberen


 Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Volle maan 31 Oktober 2020
Volle maan 31 Oktober 2020
Dit betekent volle maan in Stier op 31 oktober 2020 voor jouw sterrenbeeld.

Lees deze blog >

Lees ook Volle Maan op 5 juni 2020
Volle Maan op 5 juni 2020
Dit betekent deze Volle Maan voor jouw sterrenbeeld

Lees deze blog >

Lees ook Volle Maan - 7 Mei 2020
Volle Maan - 7 Mei 2020
Dit betekent volle maan in Schorpioen op 7 mei 2020 voor jouw sterrenbeeld.

Lees deze blog >

Lees ook Hoe is jouw leven na de coronacrisis?
Hoe is jouw leven na de coronacrisis?
Dit zijn de 7 meest gestelde doelen voor na de crisis.

Lees deze blog >

Lees ook Waarom het geen goed idee is om je emoties op te kroppen
Waarom het geen goed idee is om je emoties op te kroppen
Lees nu hoe jij je emoties kunt uiten en je weer gelukkig voelt.

Lees deze blog >

Top