Mediumchat blog » Lifestyle » Volg je persoonlijke groei

Volg je persoonlijke groei

Volg je persoonlijke groei Bezoekers op beurzen, maar ook op Mediumchat.nl vinden het soms lastig om een keuze te maken voor een consulent. Bij wie ga je nu zitten? Welke consulent helpt jou echt verder, is goed en past bij jou en jouw vragen?
 
Weet dat toeval niet bestaat, je bent niet voor niets hier aanbeland. Je bent dus op de goede weg, nu is het van belang jouw weg te volgen. Ook dit vervolg zal geen toeval zijn, vertrouw op de spirituele wereld, die geeft wat jij nodig hebt.
 
Blijft over de keuze en die is eigenlijk heel eenvoudig: Volg Jouw Eigen Gevoel. Je kunt geen verkeerde keuze maken. Echt, dat kan niet. Want ook een zogenaamd verkeerde keuze is in het belang van jouw eigen spirituele ontwikkeling. Een keuze kan hooguit onhandig zijn, echter, je kunt daar maximaal van leren. Je leert meer van onhandige keuzes dan van goede keuzes. Dat klinkt wellicht vreemd, maar we leren fietsen niet zonder te vallen en weer op te staan.
 
Wat er gebeurt wanneer jij jouw gevoel volgt, is dat je steeds beter leert voelen. Dat is eigenlijk nog veel belangrijker dan die ene vraag aan die ene consulent op dat moment. Het is belangrijk je gevoel te ontwikkelen. Je hele leven lang. Jouw Eigen Gevoel. Want hoe vaak worden wij niet beïnvloed door de mensen om ons heen? "Nee joh, die niet. Ja, je moet naar die toe gaan." Is het jouw eigen keuze? Is het jouw eigen gevoel? Ben je onafhankelijk? Durf je onafhankelijk te zijn?
 
Wanneer jij eenmaal op jouw eigen levenspad stapt, gaat er waarachtig iets wezenlijks gebeuren in jouw leven, voor jou, met jou. Dit kan dan ook een ware omslag in je leven zijn. Het keerpunt waarop jij weer JIJ wordt.
 
Stap voor stap ontwikkel jij je verder. Door je gevoel te ontwikkelen. Door je gevoel te volgen. Onvoorwaardelijk, in overgave en in volledige liefde met het leven en jij zelf. Door te doen, en dan door te ervaren. Je kunt dit, hebt dit nodig.
 
Maak jezelf leeg, richt je op jouw ademhaling, rustig en diep. Voel diep in jezelf. Ervaar jouw lichaam, als jouw ogen over de foto’s gaan en de enkele woorden die je op ziet lichten. Jouw lichaam zal aangeven wat op dat moment goed voor jou is. Ga dan ontdekken hoe jouw lichaam de signalen geeft. Een tinteling, een rilling, een warmte of koude golf, een energiestroming, een signaal dat jij kunt herkennen, hoe dit voor jou werkt. Voor iedereen is dit anders, ontdek jouw wijze.
 
Dit is één van de meest essentiële ervaringen die je kunt krijgen in jouw leven op aarde. Jouw gevoel, jouw lichaam, zorgt dan letterlijk voor de verbinding met het hele leven. Het hele leven is alles, het is de eenheid waar we allemaal deel van zijn.
Zo ontwikkel jij jezelf, niet alleen door jouw vraag beantwoord te krijgen, maar ook door jouw gevoel verder te ontwikkelen. Dit is wat wij graag doen voor en met jou. De consulenten van Mediumchat.nl zien zoveel potentie in jou.
 
Wij helpen jou niet alleen met de vragen die jij hebt, maar vooral ook met jouw spirituele ontwikkeling, jouw verbinding met het hele leven. Je mag heel worden, zijn en blijven op Aarde. Jij bent het waard en zeer gewenst op aarde.
 
Volg Jouw Eigen Gevoel. Ervaar hoe jij beweegt op jouw eigen levenspad. Hoe geweldig dat is. Je bent van harte welkom in de chat.
Liefs,
NicoDeel deze post op facebook:Lees ook deze blogs


Lees ook De regie ligt bij mij!
De regie ligt bij mij!
We doen het allemaal wel eens piekeren en malen. We denken en hopen hiermee vaak helderheid en inzicht te verkrijgen.

Lees deze blog >

Lees ook Verhalen hebben altijd twee kanten
Verhalen hebben altijd twee kanten
Levensvisie: verhalen hebben altijd twee kanten, maar bekijken wij deze verhalen ook altijd van twee kanten?

Lees deze blog >

Lees ook Help! Ik heb HSP!
Help! Ik heb HSP!
Help! Ik heb HSP! Hoe leer ik hiermee omgaan en wat voor effect heeft het voor de mensen om mij heen?

Lees deze blog >

Lees ook De kracht van het DOEN
De kracht van het DOEN
De kracht van het doen. Ik kan het wel of ik kan het niet, die twijfel hebben wij mensen altijd.

Lees deze blog >

Lees ook Overvloed en dankbaarheid
Overvloed en dankbaarheid
Dankbaarheid staat gelijk aan liefde, het is een samenhangend geheel.

Lees deze blog >

Top