Praten met overleden personen

» Mediumchat blog » Praten met overleden personen
Praten met overleden personen
Ik wil graag met jullie delen wat ik het mooiste vind om te doen...

Praten met overleden personen en hun boodschappen doorgeven aan hun nabestaanden, vind ik mooi en dankbaar werk. Ook het geven van de liefdevolle boodschappen van God en de engelen, geeft mij maar ook de mensen die ik help een goed gevoel. 

Vorige week was ik een weekje met mijn gezin op een kleine camping, heerlijk ontspannen. Gewoon even niets moeten en van dag tot dag leven. Juist dan komen de berichten, totaal onverwachts. Het was middag en we gingen onze hond uit laten, op een gegeven moment bleef hij maar naar een bosje staren. Er was niets te zien, ik merkte op het zelfde moment dat er een boodschap binnen kwam. Er bleek een overleden man te staan, hij stond op een plek waar ooit honderd en nog wat jaren geleden zijn huis was verbrand. Daar was nu niets meer te zien.  Hij kon geen afscheid nemen van de plek, maar wilde wel graag naar Het Licht (Hemel). Met behulp van zijn vrouw, heb ik hem mogen begeleiden naar het licht. Het is een gevoel dat ik niet kan beschrijven. Dat ik me daarna super voel en alleen maar kan lachen, is overduidelijk. en nee, ik voel me niet moe, maar ik weet ook dat ik mijn derde oog en kruin chakra moet afsluiten. Voor één dag. Geeft niet. 
Het was heel raar maar na die ene keer heb ik het nog twee keer mogen doen, ook totaal overwachts, iedere keer voelde ik intens mee. 

Het is geweldig dat mijn man en ik hierin een team zijn. hij zorgt dat mijn dochtertje en de hond bij mij uit de buurt blijven. Dat is voor hun en voor mij het beste.

Ik ben een dankbaar mens, en heb deze vakantie bijzondere dingen mee gemaakt. En dat, terwijl ik er niet eens om vroeg...
 Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Hoe werken je chakra's?
Hoe werken je chakra's?
Lees hier over hoe jouw 7 hoofdchakra’s werken..

Lees deze blog >

Lees ook Volledig overgave, waarom?
Volledig overgave, waarom?
Ben jij compleet jezelf of geef jij jezelf over aan iets zonder te doen wat je vindt?

Lees deze blog >

Lees ook Hooggevoelig en Strong-Willed
Hooggevoelig en Strong-Willed
Ben jij Hooggevoelig en Strong-Willed? Lees hier de overeenkomsten en verschillen.

Lees deze blog >

Lees ook Hoe ga je om met stress?
Hoe ga je om met stress?
Verschillende tips hoe je omgaat met stress, burnout en negatieve gevoelens.

Lees deze blog >

Lees ook Hoe werkt een healing via chat ....
Hoe werkt een healing via chat ....
Hoe werkt een healing via chat en hoe kan een healing via chat werken?

Lees deze blog >

Top