Numerologie 2022

» Mediumchat blog » Numerologie 2022
Numerologie 2022

Zo wordt 2022 volgens de Numerologie

Wordt het jaar 2022 beter dan het jaar 2021? 2022 is een 6 jaar volgens de numerologie. Lees nu wat ons dit jaar staat te wachten.
 
 

Numerologie is een eeuwenoude wiskundige wetenschap

Ook jaartallen hebben in de numerologie een betekenis volgens Pythagoras, de vader van de wiskunde. Pythagoras ontdekte de betekenis van getallen en geloofde dat alle dingen getallen zijn. Elk getal heeft een eigen trilling en een eigen innerlijke betekenis. De getallen 1 tot en met 9 vertegenwoordigen universele beginselen. Hij geloofde dat alles voorspelbaar was en gebruikte daarvoor de getallen 1 tot en met 9. Elk getal boven de 9 moet in de numerologie worden teruggebracht tot een van de 9.


Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...


 

2022 is het getal 6 in de Numerologie

Het jaargetal 2022 wordt berekend door alle getallen bij elkaar op te tellen, 2 + 0 + 2 + 2 = 6
Het jaar 2022 heeft de eigenschappen van het getal 6. In de numerologie staat de 6 voor liefde, harmonie, samenwerking, verwerking en is het getal 6 van de beschermer van de zwakkeren. De 6 is een even cijfer, de getallen 2, 4, 6 en 8 hebben volgens ‘de leer van de getallen’ zachte vrouwelijke eigenschappen.

Lees hier alles over het getal 6 in de numerologie

 

De energie die 2022 een 6 jaar ons geeft 

De energie die het getal 6 ons in het jaar 2022 geeft is zacht, stabiel, verzorgend, harmonieus, nauwkeurig en brengt een gevoel van evenwicht. Liefde en mededogen spelen de belangrijkste rol in de energie die het getal 6 ons geeft.

 

Het verschil tussen het jaar 2021 en het jaar 2022

Het jaar 2021 was een 5 jaar. De som van alle getallen is immers 5, 2 + 0 + 2 + 1 = 5.
De energie, de trillingen, die de getallen 1 tot en met 5 ons brengen zijn: vele gebeurtenissen, grote veranderingen en emoties. Het getal 5 heeft behoefte aan vrijheid, veel activiteiten en kan enorm impulsief zijn. 2021 is een 6 jaar, het getal 6 is in balans en kan zich beter aanpassen dan de getallen 1 tot en met 5. Het getal 6 heeft behoefte aan groeps-harmonie, rust en verbintenissen.

 

Wordt het jaar 2022 beter?

Volgens de numerologie is er in 2022, een 6 jaar, meer solidariteit dan vorig jaar en er zal meer verantwoordelijkheid gedragen worden. Er zullen aanpassingen aan anderen vereist worden. Ook zal een grotere nauwgezetheid tegenover wat belangrijk in het leven is, ontwikkeld moeten worden. In 2022 zullen er compromissen gesloten worden die ver boven de verwachtingen uitgaan.

 

Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 

 

2022 is een uitstekend jaar voor een huwelijk 

De energie van het getal 6 in 2022 is gunstig voor langdurige verbintenissen. In 2022 zullen meer huwelijken en geregistreerde partnerschappen gesloten worden dan in voorgaande jaren. 2022 is het jaar om een relatie te starten en familie weer te zien die we uit het oog verloren waren. Het jaar 2022 staat in het teken van familie, er is behoefte aan rust en een veilige thuishaven.

 

De betekenis van het cijfer 2 dat drie keer voorkomt in 2022

Getallen beïnvloeden elkaar, een speciale stelregel in de numerologie is: ‘het getal brengt de eigenschappen van de cijfers waaruit het gevormd wordt tot uitdrukking in zin eigen betekenis.’  Het cijfer 2 staat in de numerologie voor gevoel, sensitiviteit, meegaand, veranderlijk en besluiteloosheid. Maar ook onrust en grilligheid vallen onder het cijfer 2. Het doel van 2 is eenheid en zoekt het evenwicht tussen twee krachten die tegenover elkaar staan.

 

Deze invloed hebben de drie getallen 2 in het jaar 2022

Het zal een emotioneel jaar worden. Er zullen veel nieuwe relaties ontstaan. De zaden die vorig jaar zijn geplant schieten in 2022 wortels. De trilling van de getallen 22 is hoog, waardoor er in 2022 alles bereikt kan worden, wanneer spanningen en grenzen niet worden overschreden, wordt 2022 een geweldig actief jaar.
 

Ben je benieuwd geworden naar Numerologie? Lees meer op onze Numerologie pagina 
 
 
 Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Valentijnsdag Horoscoop 2022
Valentijnsdag Horoscoop 2022
Je sterrenbeeld vertelt hoe jij over Valentijnsdag denkt. Lees ook het sterrenbeeld van je lief, dan weet je of hij/zij verrast wil worden.

Lees deze blog >

Lees ook Dromenvangers
Dromenvangers
Droom je alleen mooie dromen of heb je meestal last van nare dromen?

Lees deze blog >

Lees ook Hoeveel relaties heb jij volgens jouw sterrenbeeld?
Hoeveel relaties heb jij volgens jouw sterrenbeeld?
Lees nu hoeveel echte relaties jij in je leven hebt of krijgt volgens jouw sterrenbeeld.

Lees deze blog >

Lees ook Valentijnsdag horoscoop 2021
Valentijnsdag horoscoop 2021
Lees nu hoe je anderen volgens hun sterrenbeeld op Valentijnsdag blij kunt maken.

Lees deze blog >

Lees ook Volle maan 28 januari 2021
Volle maan 28 januari 2021
Dit betekent volle maan in Leeuw op 28 januari 2021 voor jouw sterrenbeeld.

Lees deze blog >

Top