Bestel je wensen voor 2019 bij het universum

» Mediumchat blog » Bestel je wensen voor 2019 bij het universum
Bestel je wensen voor 2019 bij het universum Jouw wensen gaan in vervulling, bestel alles wat jij maar wilt bij het Universum. Je kunt het universum zien als een online shop waar je alles kunt bestellen. Het universum levert wat jij je wenst. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je de juiste regels hanteert. Lees nu hoe je op de juiste manier een bestelling doet.
 

Dit zijn de 12 Regels voor het bestellen van wensen:

 

#1 Begin met iets kleins te wensen


Waarom je beter eerst iets kleins kunt bestellen bij het universum? Ons verstand zal proberen ons te overtuigen dat het niet mogelijk is bij het universum een bestelling te doen. Ons verstand kan alleen weten wat het ervaren heeft en zelf begrijpt. Als je iets kleins wenst is het niet zo belangrijk. Je vergeet het snel en je kunt beter loslaten. Je verstand probeert nu niet om je aan het twijfelen te brengen.
 
 

#2 Vertrouwen is een voorwaarde

Om je wensen, je bestellingen, op hun energetische reis te sturen moet je eerst visualiseren wat je wilt en dan loslaten. Vertrouwen is de belangrijkste voorwaarde, het zorgt ervoor dat je gelooft dat je wens vervult zal worden. De bestelling kan niet geleverd worden als je verstand je aan het twijfelen brengt. Bestel iets kleins omdat je dan ook je verstand kunt overtuigen. Je verstand neemt het voor waar als kleine orders afgeleverd worden. Je verstand moedigt je dan zelfs aan grotere dingen te bestellen.
 
 

#3 Verstand versus geloven


Ons bewustzijn zit nu eenmaal zo in elkaar om niet in de vervulling van al onze wensen te geloven. De eerste of tweede wens die je bestelt en hebt ontvangen ziet je verstand nog als toeval. Ga je door met bestellen dan is de derde, vierde en vijfde afgeleverde wens steeds meer een bevestiging dat wensen worden vervuld. Je verstand past zich aan en accepteert dat wensen worden geleverd door het universum. Je verstand gelooft nu in de grootste natuurwet.
 
 

#4 Oefenen met bestellen


Door bescheiden te beginnen met wensen kunnen we ervaring opdoen. We zijn beginners en kunnen daarom een foute bestellingen doen. Het universum geeft ons alles waarin wij geloven, als wij stappen overslaan of iets vergeten worden we geen meester in het bestellen. We kunnen zelfs iets geleverd krijgen dat we eigenlijk niet willen. We kunnen het beste oefenen met bestellingen die snel afgeleverd kunnen worden.
 
 

#5 Kleine wensen bestellen


Het bestellen van een Parkeerplaats is een uitstekende oefening om mee te beginnen omdat het niet zo belangrijk is. Als je de Parkeerplaats bemachtigd is dat nog niet zo een groot bewijs dat bestellen bij het universum werkt. Begin je echter meteen met een grote bestelling gaat je verstand met je aan de haal door je te laten twijfelen en geef je het bestellen op.
 
 

#6 Zo bestel je een parkeerplaats


Voordat je van huis gaat stuur je het verzoek. Je kunt het richten aan het universum, de kosmos, engelen of anders, kies waar jij je goed bij voelt. Heel belangrijk is, niet twijfelen en niet lachen. ‘Dus, lieve engel, of lieve parkeerengel, ik heb in de Dorpsstraat een parkeerplaats. Ik krijg die plek als ik daar aankom, de plek is nu voor mij bestemd, dank je wel.’
 
 

#7 Bestelling formuleren


De formulering, ‘Ik wil Geen … of ik wil Niet…’, begrijpt het universum niet. Alleen het beeld dat je in je hoofd hebt van wat je NIET wilt zal dan geleverd worden. Zeg je bijvoorbeeld, ‘Ik wil de juiste partner’. Het universum begrijpt dan alleen dat je wilt en de situatie blijft dus onveranderd. ‘Ik weet dat de juiste partner er is en nu in mijn leven komt’. Deze formulering is juist, nu kan het universum leveren.
 

#8 Wens altijd in tegenwoordige tijd


Het universum kent niet het verschil tussen positief en negatief of toekomst en heden. Het universum levert wat we voelen en denken. Wens dus altijd in de tegenwoordige tijd en nooit in de toekomst. Dus niet, ‘ik wil graag rijk worden’ maar ‘Ik ben rijk’. Formuleer nooit zinnen met ‘willen’ maar met ‘zijn’. Ik ben gelukkig met mijn partner, ik heb een baan, ik heb een woning.
 

#9 Doe alsof het al zo is


Je kunt je wensen versterken door te doen alsof het al zo is. Als je een nieuwe stoel, tafel of kast wilt, doe de oude stoel, kast of tafel dan weg. Maak ruimte, ga ervan uit dat de stoel er al is. Het universum pakt de sterke energie op en levert je bestelling sneller als je er ruimte voor gemaakt hebt. Je kunt bestellen wat je maar wilt, hoe duidelijker je het doet hoe sneller de levering.
 
 

#10 Schrijf je bestelling op


Als je je wens opschrijft versterk je wat je wilt, door het opschrijven van je wens maak je je bestelling zichtbaar. Het opschrijven van wensen is ook een uitstekend bewijs voor je verstand. Belangrijk is dat je ontspannen bent. Je kunt je bestelling op en papiertje schrijven of in een dagboek. Als je de bestelling hebt opgeschreven vouw je het papiertje dicht en legt het op een mooi plekje. Een mooi plekje omdat je daarmee laat zien hoe belangrijk je wens is.
 
 
 

#11 Bedanken


Nadat je je wens op papier hebt geschreven bedank je. Je bedankt voor alle dingen die goed gaan in je leven. Daardoor versterk je alle mooie dingen in je leven omdat je er nog meer positieve energie naar toe stuurt. Door te bedanken trek je ook je wens naar je toe.
Bedanken verplaatst je bestelling in het nu, alsof je wens al geleverd is.
 
 

#12 Levering van het universum


Hoe het universum een wens vervuld hebben we niet in de hand. Maak je daarom geen voorstelling hoe je bestelling afgeleverd zal worden. Het universum is veel vindingrijker dan wij voor mogelijk houden. Stel je wenst je geld, je denkt dat het van oom Jaap zou kunnen komen. Als oom Jaap je geen geld wil geven vangt hij de energie niet op. De energie van je wens zoekt dezelfde frequentie maar zal nooit iemand overtuigen. Maak je er dus geen voorstelling van hoe je wens zich zal manifesteren.
 
 
‘Voordat u begint met handelen,
Moet de geest vrij zijn van twijfel.’
 
FJODOR M. DOSTOJEWSKI
 
 

Magie richt zich tot je hart en niet je verstand

Twijfel er nooit aan dat je wens niet afgeleverd zal worden. Succesvol wensen betekent je verstand niet te voeden met twijfel. Twijfelen is annuleren van een bestelling. Bij Mediumchat vind je Mediums, Paragnosten en Helderzienden die je kunnen helpen met het vervullen van je wensen. Zij kunnen je tips geven en vertellen of je je wens op de juiste manier geformuleerd hebt. Start nu een gratis chat, onze consulenten is niets vreemd, ze helpen je met liefde je wensen te vervullen.

 

Benieuwd of jouw wensen in 2019 uit komen?

 Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Seks met je ex
Seks met je ex
Seks met je ex heeft voordelen maar helaas ook nadelen. Het is niet voor iedereen weggelegd om zorgeloos seks met een ex te hebben.

Lees deze blog >

Lees ook Dit is het type man dat op jou valt
Dit is het type man dat op jou valt
Jouw sterrenbeeld kan een beeld geven welk type man op je valt en de reden waarom sommige mannen afhaken.

Lees deze blog >

Lees ook 5 Tips om een vaste partner te krijgen
5 Tips om een vaste partner te krijgen
Gaat je relatie niet naar de volgende fase, naar een vaste relatie? Lees hier waarom.

Lees deze blog >

Lees ook 10 Voordelen van Single zijn
10 Voordelen van Single zijn
Zit je vast in een halfslachtige relatie of heb je genoeg van het single zijn?

Lees deze blog >

Lees ook Ben je verliefd of is het houden van?
Ben je verliefd of is het houden van?
Vlinders in je buik, een knoop in je maag, onrustig en moeite met concentreren? Dit is het verschil tussen verliefd zijn en houden

Lees deze blog >

Top