Hoe word je rijk?

» Mediumchat blog » Hoe word je rijk?
Hoe word je rijk?
Hoe begin ik?
Om rijk te worden, richt je je als eerste op jouw innerlijk. Je laat de rest, je ambities bijvoorbeeld, gewoon varen. Als jij de connectie met je ziel maakt, zul je zien dat het behalen van resultaten zoals een slanker lijf, een omzet van zoveel, targets, doelen, niet langer jouw prioriteit is. Ze komen wel hoor, maar als jij handelt vanuit liefde, anders dan jij voor mogelijk hield. Sta helemaal open voor datgene waarvoor jij op aarde bent. Je komt er dan achter, hoe jij een steentje kunt bijdragen aan een mooiere wereld, door dingen te doen die bij jouw aard en talenten passen. Vanuit liefde voor jezelf en de wereld. Verrassend en bijkomend voordeel is het, dat er dan vanzelf middelen op jouw pad komen. Je trekt het geld en de materie gewoon aan. Met dingen die jij doet om ons allemaal te helpen of dienen, waarbij je dus dienstbaar bent. Maar of je die spullen dan nog het belangrijkste vindt om jezelf gelukkig te voelen? Niet echt. 

Is het echt zo simpel om te doen?
Niet echt. Het vereist een bepaalde instelling en je steeds weer afstemmen op de Liefdesbron, de oneindige bron, God….. Maar als je eenmaal op die weg bent…. Dan zal je ervaren hoe God (of hoe je het noemen wilt) het bedoeld heeft.

Waarom zou je dit doen?
Omdat je de weg naar liefde en zelfverwezenlijking wilt terugvinden. Iedereen wil zich geliefd en volwaardig voelen. Jouw basis is liefde en dat is van iedereen zo. Als je dat (die bron die nooit op raakt en echt overvloedig is) weer aanraakt, weet je wat je kunt en wilt manifesteren in je leven! Je krijgt steeds weer nieuwe (onuitputtelijke) inspiratie als je zo goed bezig bent met positief leven en je dienstbaar opstellen. Daarvoor kun je jouw lichaam, gedachten, je ego dus, gebruiken. Dat geeft jouw leven een doel. Het maakt jou bewust van waar het om gaat. Daar gaat die term bewustzijn nou over! ???? Je kunt weer echt léven en je voelt het in je vezels en botten. De levensenergie gaat stromen. Alles gaat beter stromen. Je geluksgevoel, je gezondheid en spullen. Maar dit is niet jouw hoofddoel. Als het even niet lukt om het (de liefde) te laten stromen en vertrouwen te hebben (daar staat je ziel voor), is het niet erg. Veroordeel jezelf niet. Ook dat hoort bij je ziel en niet bij je ego. Je kunt altijd weer opnieuw luisteren naar je ziel. Hij of zij vindt alles goed aan jou! En daarmee aan de ander.

Wat gebeurt er dan?
Je hebt het niet nodig om te presteren, om goed over te komen op anderen, om iets te bereiken. Als je bewust leeft, dus in connectie met je ziel, dan ben je steeds onderweg. Je geniet van alles wat er komt, wat je proeft, ziet en hoort, maar je hebt het niet meer nodig. Dat is misschien wel de allergrootste levensles hier op aarde voor ons allemaal! Het is er niet van het ene op het andere moment dat je deze staat van zijn in je hebt. Maar aan je hele wezen, je ziel, voel je het, als je je op de goede weg bevindt. Je gaat stralen en magische dingen zullen zich aan je manifesteren. Je hebt het door hoe het werkt en gunt alles en iedereen wat. Het universum is onuitputtelijk! Daarom hoef je een ander ook niks te misgunnen, concurrentie te ervaren, ongelukkig te zijn met jezelf ten opzichte van anderen. Nee! Niks van dat al! Je hoeft je alleen maar af te stemmen op die Goddelijke wereld en een prachtig leven, zoals het bedoeld is, MET ELKAAR DUS SAMEN, zal zich aan jou openbaren! Het lijkt wel een bijbeltekst, en dat is het eigenlijk ook.

Hoe?
Iedereen wil de weg ernaar terug vinden. Noem het de weg naar God. Mensen doen aan yoga, ademhalingstechnieken, meditatie, reiki, engelencursus, piramides, licht healing. Allemaal om het grote geluk te bereiken. Weet je wat die weg eigenlijk is? Het is de weg die ons roept, die lonkt, maar waar we in het dagelijks leven niet altijd naar willen luisteren. Het lijkt ook te eenvoudig. Ons duiveltje, ego, zit ons in de weg. Die denkt dat we gelukkig zijn door materie, bezit, zoals een villa en uiterlijke zaken. “Succes is macht” wordt ook wel gezegd. Die kijkt niet verder. Geef je ego maar eens een naam. Dan kun je hem/haar tegenspreken als je dat wilt. Op de momenten dat je ego je wegtrekt van je ziel. Als deze tegen je zegt, dat je geen vertrouwen hebt in jezelf, als je een mooie relatie niet waard bent, als je minder bekwaam bent dan je collega’s, als je moet presteren enzovoorts, enzovoorts. Doe in plaats daarvan meer voor een ander, en zie hoe het zich aan jou UITBETAALT! Neem de proef maar op de som.... en jouw leven wordt magisch. 
 Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook De Tweelingziel of Twinflame
De Tweelingziel of Twinflame
Wat is een Tweelingziel? In de literatuur en op heel veel websites van collega’s is terug te vinden dat de Tweelingziel is ontstaan door{..}

Lees deze blog >

Lees ook Eenzaamheid
Eenzaamheid
Eenzaamheid is op te lossen als je zelf de hand uit durft te steken naar mensen die jou met alle liefde een hand willen geven. Maar hoe?

Lees deze blog >

Lees ook Is de millennial generatie lastig?
Is de millennial generatie lastig?
Millennials lastig? Tips over hoe om te gaan met de millennial generatie.

Lees deze blog >

Lees ook Transformatie en huilen
Transformatie en huilen
Huilen = dus letterlijk Transformeren. Het loslaten van het oude, zodat je plaats maakt voor het nieuwe.

Lees deze blog >

Lees ook Mannen die ineens afstand nemen
Mannen die ineens afstand nemen
Je kent het wel; je hebt een leuke vent leren kennen en alles voelt in eerste instantie koek en ei.

Lees deze blog >

Top