Hoe werkt een healing via chat ....

» Mediumchat blog » Hoe werkt een healing via chat ....
Hoe werkt een healing via chat ....

 

  
Om goed te kunnen begrijpen hoe een healing via een chatverbinding kan werken, is het belangrijk om te weten wat energie precies is en hoe energie precies werkt.
 
Alles is energie; alles wat waarneembaar is heeft een eigen resonantie / trilling / frequentie, vorm of patroon . Alles wat je zintuigen zien, voelen, horen, proeven en ruiken. De mensen en de dieren, de natuur, voeding, het contact dat je maakt, de aanraking van anderen, de lucht die je inademt, het water in de oceaan en het vuur in de haard. Ook je gedachten en wat je weet en wat je voelt... alles heeft een unieke en eigen trilling.
 
Als er een verstoring in je energieveld (in je aura) ontstaat, kan dit voor problemen zorgen op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau.
Zo’n verstoring kan ontstaan doordat je een gebeurtenis niet goed hebt verwerkt, bijvoorbeeld een traumatische ervaring door een relatie-breuk of verlies van een dierbare. 
 
Je energieveld is door een healer te voelen en een healer kan de energie in dit veld sturen,  verwijderen (negatieve energie), losmaken (blokkades) en toevoegen (positieve energie), doordat de healer zich afstemt op jouw energie. 
 
Om te kunnen begrijpen dat dit ook via een chatverbinding werkt, is het belangrijk een stukje over kwantumfysica te weten.
 
In de kwantumfysica spreekt men over ‘non-lokaal’ en ‘non-duaal’, wat betekent dat je niet bij iemand in dezelfde ruimte hoeft te zijn (non-duaal) en / of niet op dezelfde plek (non-lokaal) om met de energie van die persoon te kunnen werken.
Dat klinkt heel erg simpel en eigenlijk is het dat ook. Het is niks meer en niks minder dan werken met energie via afstemming.
 
Door je als healer goed af te stemmen op de energie van een persoon werkt een healing even goed als je beide op een andere plek bent (non-lokaal) en ook als je geen persoonlijk contact hebt (non-duaal).
 
Er zijn veel verschillende soorten healing-technieken en iedere healer heeft zijn of haar unieke manier van werken. Zelf werk ik m.b.v. mijn biotensor, maar dit kan ook met een pendel, met je handen of met kristallen. Healers doen wat nodig is voor die persoon op dat moment.
 
Wat is het effect van een healing?
Door een healing voel je je vaak een stuk rustiger en ontspannener. Je kunt een soort van verlichting ervaren, je meer in balans voelen, meer innerlijke rust in je lichaam ervaren en meer in je eigen kracht staan.
 
Mijn werkwijze:
Ik begin altijd met een basishealing door het reinigen van de aura. Het is belangrijk om even rustig te gaan zitten, want ook al kan je niet zien wat ik doe, het is wél te voelen. De basishealing bestaat uit 5 delen. De tijd om een basishealing te geven varieert tussen 15 en 20 minuten, met soms wat meer of minder tijd. Stap voor stap neem ik je mee door alle delen van de healing en als je wilt kan ik je uitleg geven als de healing is afgerond over wat ik ben tegengekomen.
Soms is het nodig na een paar dagen een herhaling te geven, omdat er teveel is losgekomen of om wat dieper te kijken naar ongezonde energetische verbindingen, verlammende emoties of trauma’s,. Want ook trauma’s zijn energie en kunnen met behulp van een healing vaak beter worden verwerkt.
 
En het grote voordeel om een healing via een chatverbinding te ontvangen, is dat je gewoon thuis kunt blijven en dat je alleen de tijd betaald die ik nodig heb om met jou in verbinding te blijven voor de chat-healing.
 
Heb je nog vragen of wil je eens ervaren wat een healing voor jou kan betekenen?
Je bent van harte welkom…
 
Liefs van IljaDeel deze post op facebook:Blog geschreven door Ilja


Lees ook


Lees ook Hoe ga je om met stress?
Hoe ga je om met stress?
Verschillende tips hoe je omgaat met stress, burnout en negatieve gevoelens.

Lees deze blog >

Lees ook Het 'gemiddelde' kind
Het 'gemiddelde' kind
Bestaan ze eigenlijk wel, gemiddelde kinderen? Je weet wel, van die kinderen die zo uit een boekje lijken te komen.

Lees deze blog >

Lees ook Ja maar, als hij nu maar verandert
Ja maar, als hij nu maar verandert
Bij een narcistische persoonlijkheid is er een groot gebrek aan zelfbewustzijn of aan 'zelf'.

Lees deze blog >

Lees ook Dwangmatig aantrekken van liefde
Dwangmatig aantrekken van liefde
Op datingsites inschrijven en maar blijven trekken en duwen. Je trekt dan net degene aan die niet echt bij je past.

Lees deze blog >

Lees ook Liefs van de engelen
Liefs van de engelen
Bestaan engelen echt? Leer de verschillende soorten engelen kennen en kom er achter waarom een engel echt bestaat!

Lees deze blog >

Top