Alles kan snel, behalve veranderen

» Mediumchat blog » Alles kan snel, behalve veranderen
Alles kan snel, behalve veranderen Tijd is geld. Mensen vragen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Ze willen zo snel mogelijk geholpen worden. Verwerken van verdriet. Opruimen van boosheid. Weer gezond worden. Een betere relatie krijgen met de partner, de kinderen en de ouders. “Hoe lang gaat het duren?”

Toveren is mogelijk. Alles is namelijk mogelijk. En niet. Want alles is ook van elastiek. Bij wijze van spreken. Wanneer de healer een verandering aanbiedt, dan kan deze plaatsvinden in exact dat moment. Direct. Echter is er ook nog zoiets als tijd en herinnering.

Zonder de verandering te borgen zal het elastiek terugkeren naar de oude vorm. Wat geheeld is gaat weer pijn doen. Niet altijd, maar te vaak naar we wensen. Belangrijk is dat het nieuwe volledig wordt opgenomen in lichaam en geest. En dat kost tijd. Veranderen kost tijd.

Een enkele healing heeft altijd zijn uitwerking. De herhaling maakt dat de healing telkens krachtiger wordt. In de tijd ontstaat de wezenlijke verandering die gewenst is. Het lichaam en de geest moeten wennen aan de nieuwe toestand. De oude vorm mag losgelaten worden.

Dit geldt net zo goed voor coaching en alle andere vormen van behandeling en begeleiding. Mensen die voor langere tijd begeleidt worden zijn uiteindelijk altijd beter af. Oosterse meesters hanteren deze wijsheid al duizenden jaren lang. Wij westerlingen hebben haast.

Waar je jaren, soms je hele leven lang, in een bepaalde vorm hebt gezeten, dat kun je niet zo eenvoudig van je afschudden. Zelfs niet met hulp van de krachtigste healers. Wij weten dat. Jij weet dat ook, diep van binnen weet jij alles. Kun jij je daaraan overgeven?

Dit is het meest moeilijke voor ons. Je overgeven aan het leven zelf. Het leven voelen, niet bedenken. Ons denken zorgt zo vaak voor de ellende die we denken mee te maken. Daarom is het gesprek naast de healing zo belangrijk. Om te helpen voorkomen dat het elastiek terugveert.

Ons gesprek is nodig om de healing te borgen. Zodat jij leert jezelf te healen. Zodat jij leert met het leven om te gaan. Zo gaan healing en coaching hand in hand. Beide zijn nodig voor de borging van een bewust leven. Dit is de sleutel naar een gezond en gelukkig leven.

Blijf vooruit gaan. Blijf het gesprek en de healing opzoeken. Accepteer dat veranderen tijd kost, en energie. Blijf in jezelf investeren. Dit is eigenlijk het belangrijkste voor je leven. Dit gaat om jou en jouw spirituele groei. Daar volgt al de rest uit. Bewust worden.Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Gedachten zijn geen feiten
Gedachten zijn geen feiten
Onze gedachten hebben een krachtig effect op hoe wij ons voelen en stemming. Lees hoe je gedachten anders te zien.

Lees deze blog >

Lees ook Numerologie en de jaarenergie
Numerologie en de jaarenergie
Je kan dus alles in het leven vertalen naar getallen en hun betekenis. In deze blog de nummers over jouw jaarenergie

Lees deze blog >

Lees ook Ook mediums zijn uniek
Ook mediums zijn uniek
Stel een vraag aan tien mediums en je krijgt tien verschillende antwoorden. Dat kan verwarrend zijn...

Lees deze blog >

Lees ook Boodschappen van de Engelen: deel I
Boodschappen van de Engelen: deel I
Meester getallen, dubbele getallen of engelen getallen. Zo worden ze genoemd. Misschien is het je wel eens opgevallen dat je ‘toevallig’...

Lees deze blog >

Lees ook Aarden of Gronden
Aarden of Gronden
Aarden, je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord. Aarden of gronden is het bewust worden van je lichaam.

Lees deze blog >

Top