De toekomst staat niet vast

» Mediumchat blog » De toekomst staat niet vast
De toekomst staat niet vast Ik uit dit vaak als ik iets over de toekomst zeg of schrijf. Maar misschien is het kwaad dan al geschied. Wat wij mensen namelijk doen, is gaan leven naar wat wij denken dat kan gebeuren. Terwijl wij altijd keuze hebben. En terwijl het leven zelf ook diverse mogelijkheden kan voorschotelen.

Het is begrijpelijk dat wij nieuwsgierig zijn en graag willen weten wat er komen gaat. Om ons te kunnen voorbereiden op de toekomst. Wanneer we het slechtste verwachten, kan het alleen maar meevallen. Als het straks beter wordt, dan is de pijn van nu beter te verdragen.

Je krijgt een zoontje. Je relatie gaat uit. Je zakt voor het examen. Wat heb je eraan om het te weten? En toch wil je het graag weten. En als je het denkt te weten, ga je er naar leven. En als het niet gebeurt, wat dan? En wat gebeurt er na? Wat betekent het in jouw hele leven?

De kracht van naar de toekomst kijken is Bewustwording van het NU. Wat kun jij NU doen, om jouw leven NU beter te maken, opdat je NU voorbereid bent op de toekomst ongeacht hoe die toekomst zich ontwikkelt. Daar draait het leven om. NU! Ik wil daar altijd naar toe, naar het nu van jou.

Alles wat er gebeurt heeft een reden. Juist de dalen in een leven zijn de grootste cadeaus om dat leven bewust te maken, van het leven zelf. Dat zie je haast niet als je er midden in zit, in het dal staat en tegen de berg opkijkt. Terwijl je weet dat die berg met dat overweldigende uitzicht komt.

Hoe die berg er precies uit zal zien weten we niet, dat is namelijk telkens anders. Het is nooit dezelfde vorm. Jij bent nooit dezelfde persoon, je wordt nooit meer wie je was. Dalen en bergen kunnen we alleen maar beleven. En eenmaal bewust kunnen we keuzes maken.

Dat is niet een keuze om datgene buiten ons proberen te beïnvloeden. Wat ons overkomt, daar hebben we geen invloed op. Het leven draait om hoe wij met het leven omgaan. De keuze gaat over jou, hoe jij nu leeft en hoe jij nu bewust wordt, richting elke mogelijke toekomst.

Kunnen mediums dan de toekomst wel of niet voorspellen? Zeker wel, dat doen wij ook. Maar hoe verder weg de toekomst ligt, des te vager deze wordt vanwege de vele keuzemogelijkheden die liggen tussen nu en dan. Mediums nemen veel keuzes mee, maar hebben er geen invloed op.

Vraag gerust naar de toekomst, maar leef in het nu. Weet dat de toekomst niet vast staat en jij altijd keuze hebt. Niet een keuze voor wat buiten jou ligt, maar een keuze voor hoe jij met het leven om kan gaan. Zo ben jij altijd klaar voor welke toekomst dan ook. Beleef het NU!Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Aarden of Gronden
Aarden of Gronden
Aarden, je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord. Aarden of gronden is het bewust worden van je lichaam.

Lees deze blog >

Lees ook Zelfbehandeling met Engelenkleuren
Zelfbehandeling met Engelenkleuren
Stel je voor dat je op een wolk ligt met een heleboel engelen om je heen. Zie of voel hoe de engelen met hun handen door je aura gaan..

Lees deze blog >

Lees ook Numerologie de karakterschets
Numerologie de karakterschets
Bij numerologie draait alles om getallen en de invloed die ze op ons leven hebben. Als je de getallen kent, ken je jezelf.

Lees deze blog >

Lees ook De Tweelingziel of Twinflame
De Tweelingziel of Twinflame
Wat is een Tweelingziel? In de literatuur en op heel veel websites van collega’s is terug te vinden dat de Tweelingziel is ontstaan door{..}

Lees deze blog >

Lees ook Hoe word je rijk?
Hoe word je rijk?
Iedereen wil de weg naar geluk vinden. Welke weg volg jij?

Lees deze blog >

Top