Wie of wat zijn wij eigenlijk?

» Mediumchat blog » Wie of wat zijn wij eigenlijk?
Wie of wat zijn wij eigenlijk? Er wordt heel wat over geschreven. Over de vraag wie of wat zijn we eigenlijk? Wordt jou de vraag gesteld dan antwoorden wij 9 van de 10 keer; Ik ben een vrouw, ik ben een man. Ja klopt dat zien we, maar wie ben je? Oké ik ben een moeder, ik ben een vader, ja klopt maar wie ben je? Ik ben stewardess, ik ben een directeur van een groot bedrijf. Ja dat is je werk, maar wie ben je?

We ontlenen onze identiteit aan wat we doen. En daar gaat het vaak mis waardoor wij ons niet verbinden met onze echte essentie. Met alle gevolgen van dien. We zitten in ons hoofd en zijn de werkelijke essentie die we echt en puur zijn kwijtgeraakt. En dat vind ik echt heel erg zonde! Wat zou het mooi zijn als steeds meer mensen naar de werkelijke essentie gaan en daardoor zich verbinden met zichzelf, waardoor je ook weer verbinding gaat voelen met de ander! Dan gaat de wereld er toch wat mooier uitzien….Want het begint bij jezelf… Bij je ware zelf…. Nu hoor ik je “denken” misschien : Hoe vind ik die in godsnaam dan? Ten eerste door de vraag aan jezelf te stellen. Wie of wat ben ik nu eigenlijk? Waarom doe ik de dingen die ik op dit moment doe? Sta daar eens bij stil….

Probeer ook eens de stilte op te zoeken in de natuur. Wij zijn onderdeel van de natuur, van het grotere geheel, door in de natuur te zijn kan je je weer verbinden met jezelf. De natuur is super helend. Langzaam krijg je in de gaten dat je toch werkelijk anders bent dan dat je DENKT.
Ik voel en ben ervan overtuigd dat wij een mooie pure ziel zijn in een mensenverpakking. En door de mensenverpakking kunnen wij de dingen die er ZIJN ERVAREN. Hoe mooi is dat? Spreekt jou dit aan? Wil je er meer over weten? Ik help je met alle liefde om te gaan onderzoeken wie je nou werkelijk bent en dat je daardoor de verbinding weer met jezelf voelt! Dit gedicht heb ik nog gemaakt hierover vanuit mijn eigen ervaring:

Je ware zelf
Bedachtzaam
Laat ik me voorzichtig gaan
Wonden uit het verleden
Heling
Langzaam kom ik bij mijn ware zelf….
 
Ik wens je een hele mooie dag!
Met hartengroet,
Femke Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Energievreters op het werk
Energievreters op het werk
“Energievreters” op je werk, waarom overkomt het je en welke betekenis heeft het?

Lees deze blog >

Lees ook Energievreters in je hoofd
Energievreters in je hoofd
De grootste energievreters komen voort vanuit je eigen gedachten en overtuigingen.

Lees deze blog >

Lees ook De traditionele tarot, Rider Waite
De traditionele tarot, Rider Waite
De oorsprong van tarot is onbekend. De kaarten zijn opgedoken in de 15e eeuw in het Middellandse zeegebied, vooral eerst in Italië.

Lees deze blog >

Lees ook Engelen bestaan!
Engelen bestaan!
Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van het bestaan van Engelen en het besef dat zij in dienst staan van de mensheid.

Lees deze blog >

Lees ook Engelen getallen
Engelen getallen
Engelen geven je graag boodschappen via tekens en signalen. Zij zijn 100% liefde en willen vrede voor iedereen op aarde!

Lees deze blog >

Top