Gelukkig zijn

» Mediumchat blog » Gelukkig zijn
Gelukkig zijn Gelukkig zijn, voor de één uit zich dit in het materiële. Die kan pas gelukkig zijn als hij die goedbetaalde baan kan grijpen, die mooie villa kan laten bouwen, die droomauto voor zijn oprit kan parkeren of het zoveelste feestje kan organiseren. Allemaal dingen zodat andere mensen kunnen zien.. kijk wat die allemaal heeft, wat die allemaal kan.

Gelukkig zijn, uit zich voor anderen in het zich goed voelen in een job, iets kunnen betekenen voor een andere persoon, kunnen helpen met iets, een gezellige en warm thuis hebben, liefde voelen diep binnenin zich, een glimlach kunnen schenken aan een vreemde...  Dingen die je hart en je ziel kunnen vullen met liefde met warmte....

Mensen die gericht zijn op het materiële willen macht uitstralen en na het éne bereikt te hebben, kijken ze al terug uit naar iets anders, en iets beters en iets mooiers, hun honger naar meer lijkt niet te kunnen stillen... Mensen die gericht zijn op hun innerlijk gevoel, voeden zich van binnenuit, niet met materiële dingen, maar met de liefde en warmte binnenin zich, die mensen voelen zich tevreden en gelukkig. Materiaal kan je tijdelijk een goed gevoel geven, maar na een tijdje is die leegte en gemis daar terug.

Als je je hart voedt met liefde, tederheid, jezelf graag zien, jezelf aanvaarden zoals je bent, dan vul je die leegte in jezelf op.
Binnenin jezelf de tekorten aanvullen is zoveel rijker dan uiterlijke kenmerken aanvullen waar je uiteindelijk niet gelukkiger mee bent.

Maak jezelf gelukkig door jezelf innerlijk rijk te maken!

Liefs,
ElsDeel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Overvloed en dankbaarheid
Overvloed en dankbaarheid
Dankbaarheid staat gelijk aan liefde, het is een samenhangend geheel.

Lees deze blog >

Lees ook Rouwen om je huisdier
Rouwen om je huisdier
Veel mensen met huisdieren begrijpen dat een hond een onderdeel van een gezin is.

Lees deze blog >

Lees ook Hoe geef je een compliment?
Hoe geef je een compliment?
Een compliment geven, een compliment ontvangen. Hoe ga je daarmee om?

Lees deze blog >

Lees ook Supertips voor eigenwaarde
Supertips voor eigenwaarde
Tips voor eigenwaarde. Waard, waarde, en wat vind ik mezelf waard?

Lees deze blog >

Lees ook Oh, ik ben toch zo onzeker...
Oh, ik ben toch zo onzeker...
Je bent onzeker omdat je op een bepaald punt in je leven geen controle over de situatie hebt.

Lees deze blog >

Top