Hij houdt van mij!

Mediumchat blog » Liefde » Hij houdt van mij!
Hij houdt van mij!

Ik vind een blog schrijven altijd moeilijk. Het thema liefde is heel breed, en aangezien we met emoties en gevoelens te maken hebben is het niet altijd even makkelijk om dit neer te schrijven en duidelijk te maken wat ik nu precies bedoel. Om deze reden heb ik besloten om in mijn blog telkens een spannende liefdesbrief te schrijven.

De liefdesbrief is een fictieve brief gebaseerd op ervaringen die ik meemaak in de praktijk. De brief moet je vooral doen nadenken over jezelf en over je eigen relatie. Lees de brief aandachtig door en probeer ook de vragen eens voor jezelf te beantwoorden die volgen na deze brief. Het zal je inzichten opleveren!


 Hoi lieve schat waar ik zo veel van hou :) ,
 

Ik mis je? Terwijl jij lekker aan het werken bent zit ik hier thuis op je te wachten. Ik zit te denken aan allemooie momenten die we samen hebben en aan de mooie toekomst die we samen op kunnen bouwen. We zijn nu al 6 jaar samen en ik hoop er zo nog veel bij te kunnen doen, want mijn liefde is heel groot. Samen met jou de toekomst uitbouwen. Ik zit weg te dromen bij onze mooie moment en droom dat het alleen maar mooier wordt.

Jammer dat we elkaar niet zo vaak zien als we graag zouden willen. Gelukkig weet ik dat je hier iedere woensdag, donderdag en vrijdag bij mij bent. Dan moet je hier in de buurt werken en is het makkelijker voor je om van hieruit te vertrekken. Werken op verschillende locaties is niet makkelijk?

Het is zo fijn om je bij mij te hebben, om samen wakker te worden. Alleen wel jammer dat wanneer je wakker wordt je niet eerst even goedemorgen zegt en mij even knuffelt. Je rent gelijk naar de keuken om een kop koffie voor jezelf te maken. Het zou wel eens leuk zijn als je er dan ook eentje voor mij maakt? Gelukkig zitten wel samen aan de ontbijttafel. Ik zorg altijd voor heerlijke broodjes. Daar geniet ik echt van. Samen met jou heerlijk ontbijten. Oh ja, je zal het wel druk hebben op je werk. Deze ochtend kreeg je tijdens het ontbijt wel weer veel berichtjes op je mobiel. Je hebt ze ook allemaal beantwoord. Het was wel een beetje stil aan de ontbijttafel daardoor. Maar goed, na 6 jaar ben ik dit wel een beetje gewoon.

Van wie zijn die berichten eigenlijk en waarom zijn het er zoveel? Het zal wel heel druk zijn op je werk, je hebt het ook gewoon heel druk en er is ook heel veel stress. Waarom stopte je je mobiel zo snel weg toen ik je nog een knuffel wilde geven?

Wat me wel stoorde deze ochtend en eigenlijk al iedere ochtend dat je hier bij me bent. Is het lepeltje. Het lepeltje in je koffie, Waarom moet die eigenlijk in je kopje blijven zitten? Kan je die er niet gewoon uithalen als je drinkt? Een lepeltje is om te roeren, het heeft geen enkele andere toevoeging. Het zit zelfs in de weg als je uit je kopje drinkt. Ik vind dat lepeltje best frustrerend hoor. Je kunt toch niet fijn drinken met een lepeltje in je kopje?

Maar lieve schat, ondanks het lepeltje, hou ik wel heel van je. Ik denk ook wel dat jij van mij houdt. Je bent hier toch altijd drie dagen in de week?

Ik wordt altijd blij van je mooie ogen. Alleen wel jammer dat je in de badkamer zo vies achter laat, de wasbak zit nog vaak vol met allemaal haartjes van het scheren. Het is toch niet zo moeilijk om dat even weg te spoelen? Maar goed, ik doe het wel weer voor je, ik zit toch maar een hele dag thuis op jou te wachten.

Er is veel veranderd de afgelopen 6 jaar, ik ben parttime gaan werken en werk nu enkel nog op maandag en dinsdag. Logisch toch , aangezien je hier maar drie dagen in de week bent. Ik wil je toch al de aandacht geven die je verdient. Ik hou toch zoveel van je ?.

Binnenkort gaat er veel veranderen, dat hoop ik althans. Toe ik je leerde kennen was je getrouwd met haar, je beloofde al heel snel van haar te scheiden. Blijkbaar is dat na 6 jaar dat wij samen toch nog steeds heel moeilijk. Maar goed, dat komt wel lieverd, ik weet dat je van me houdt.

Straks kom je weer thuis, ik heerlijk voor je gekookt, ik heb alvast de kaarsjes voor je aangemaakt. Waarschijnlijk zie je dat niet eens want het zal wel druk geweest zijn op je werk. Gelukkig heb ik nog geen berichtje van je gehad dat je later thuis zal komen. Ik hoop echt dat je vandaag een lekker op tijd bent zodat we samen kunnen eten. Ik vind het af en toe toch wel vervelend om steeds in de avond alleen te moeten eten en jouw eten op toe moeten warmen in de magnetron als je te laat thuis bent. Ik begrijp het wel. Je hebt het heel druk. Je maakt wel vaak lange dagen lieverd. Je vertrekt hier in de ochtend om 08.00 uur en bent er vaak pas in de avond om 20.00. Maar ik wacht lekker op je. Sinds ik parttime ben gaan werken heb ik daar de tijd voor.

Ik droom weg bij de gedachte van een romantische avond. Lekker gezellig kletsen en tafelen. Heerlijk. Ik hoop stiekem dat je eens een bloemetje voor meebrengt. Niet dat dit ooit eerder is gebeurd, maar ik hoop er wel op. Ik doe immers ook alles voor jou als je hier bent. Stiekem hoop ik ook dat je je mobieltje eens vergeet, bijvoorbeeld op het werk. Dan kunnen we rustig samen aan het avondeten beginnen en kunnen we even lekker op de bank met elkaar kroelen.

We moeten toch maar eens kijken naar je werkplanning lieverd. Je leidinggevende vragen wel heel veel van je. Je hebt een hele dag gewerkt en dan moet je vaak in de avond nog steeds achter je computer zitten om te werken. Ik hoop echt dat je deze avond wat tijd voor me hebt.

Er zal binnenkort wel wat veranderen. Ik heb een geschenkje voor je klaargelegd. Ik heb deze ochtend iets gedaan en je zal wel heel blij worden. Zo kunnen we onze toekomst echt uitbouwen.

Nu ik zo zit te denken Lieverd, weet je waar ik ook zo een hekel aan heb? Het feit dat je met je sokken slaapt, ik krijg er helemaal de rillingen van. Dat je je ook niet even onder de douche gaat voor het slapen gaan. Dat ruikt toch niet altijd even fris.

Oh ja, Lieverd, voor ik het vergeet, er is vandaag twee keer voor je gebeld. Een vrouw, ze wou me haar naam niet geven. Ik weet zeker dat het je vrouw niet was, die stem herken ik wel van die keer dat je haar op de speaker zette. Weet je dat nog lieverd? Je wou me toen laten zien dat er echt niet veel meer tussen jullie was. Ik moet wel zeggen dat het me wel overtuigde. Maar goed, die vrouw wou je dus dringend spreken, Ik heb haar gewoon gezegd dat ze deze avond maar terug moet bellen. Wie ze eigenlijk? Waarom belt ze naar ons thuis? Ach goed, het gebeurt wel vaker dat we gekke telefoontjes krijgen. Wel gek dat wanneer ik opneem er vaak niets gezegd wordt. Maar goed zoals je gisteren ook al zei “Het zal wel aan de slechte telefoon verbinding liggen."

Maar ik wijk af. Zoals ik zei, binnenkort zal er veel veranderen. Het geschenkje die ik voor je heb ligt te wachten naast je bord. Ik heb er een mooie roze strikje rond gedaan. Ik hoop echt dat het een meisje wordt. Ja lieve schat. Je wordt weer papa voor de derde keer ? . Ik word mama, voor de eerste keer. Spannend hè schat! We gaan een prachtige toekomst tegemoet. ? Ik hou van je.

Veel liefs en tot straks.


Neem even een pen en papier en probeer eerlijk en open voor jezelf deze vragen te beantwoorden. Lees je eigen antwoorden daarna even goed door en laat ze goed tot jezelf doordringen.
 
* Wat is de eerste gedachte die - nu op dit moment - in je opkomt?  
* Wat zou jouw advies zijn aan deze dame?
* Als je kijkt naar je eigen relatie, zie je dan een vergelijking met je eigen situatie? Welke gelijkenis zie je dan?
* Wat zou jij zelf aan je relatie kunnen doen om deze situatie te vermijden?
 
Ik wens je heel veel succes met het beantwoorden van deze vragen, ik hoop dat je hierdoor nieuwe inzichten krijgt in jezelf en in je relatie.

Grts
RicoDeel deze post op facebook:Lees ook deze blogs


Lees ook Tweelingzielen: waar is de mijne?
Tweelingzielen: waar is de mijne?
Regelmatig krijg ik de vraag: ‘Wanneer ontmoet ik mijn tweelingziel? Of ontmoet ik mijn tweelingziel?

Lees deze blog >

Lees ook Hsp en relatieperikelen
Hsp en relatieperikelen
Veel hsp hebben problemen met hun familie, eerlijk gezegd kom ik er niet veel tegen die geen verbroken familieband hebben met minimaal een.

Lees deze blog >

Lees ook Wees bereid...
Wees bereid...
“Vreugde vinden we in de kleinste dingen…” wordt er vaak gezegd.

Lees deze blog >

Lees ook Wees wie je wilt zijn in je relatie!
Wees wie je wilt zijn in je relatie!
We willen heel vaak de liefde voor de ander behouden, de passie, het verlangen.. Ik vraag me dan heel vaak af, ten koste van wat?

Lees deze blog >

Lees ook Waarom ben ik toch zo moe?
Waarom ben ik toch zo moe?
Je hoort het bijna dagelijks, mensen die zeggen dat ze zo moe zijn! Er zijn diverse oorzaken van vermoeidheid, die niet meteen medisch zijn!

Lees deze blog >

Top