Het gevoel van mislukken

» Mediumchat blog » Het gevoel van mislukken
Het gevoel van mislukken Als je relatie is stukgelopen of als je date voor de zoveelste keer mislukt is, voel je de eenzaamheid en tegelijk die innerlijke twijfel. Het gevoel van mislukken in je naar boven komen. Het is de zoveelste teleurstelling die je op liefdesgebied te verwerken krijgt. In veel gevallen komen de tranen en vervolgens weer doorgaan, maar wat als je dat niet lukt?

Emoties
Soms kom je erachter dat je intense schade hebt opgelopen. Je bent dusdanig beschadigd dat er meer nodig is dan een dikke laag foundation om je slapenloze nachten weg te werken. Je kunt hem of haar niet vergeten en je gedachten maken overuren. Je merkt dat de last op je schouders zwaarder en zwaarder begint te worden. Je kunt nergens anders meer aan denken dan aan hem of haar. Je hebt zo sterk het gevoel dat hij of zij terug gaat komen, dat dit nog niet het einde is, maar toch krijg je hem of haar niet te pakken. Je blijft maar doorgaan zolang je kan. Je energie wordt minder. Je hebt nergens zin in en je ziet nergens meer het positieve van in. En ja, daar komt het, 'de innerlijke botsing.' Je breekt... Alle emoties van de afgelopen periode komen er uit. Boosheid, teleurstelling, tranen.

Dit is het moment om weer helemaal tot jezelf te komen. Weg met alle ellende, weg met al het verdriet van de afgelopen tijd, dit is ME TIME! Tijd om jezelf weer eens helemaal op te poetsen en jezelf te verwennen. Gun jezelf een heerlijk verwendagje in de sauna, laat je masseren, geniet van een hapje en een drankje en laat de focus volledig bij jezelf liggen. Ga naar de kapper en verwen jezelf met een nieuwe kleding. Geloof me, ze hebben je de afgelopen tijd nog nooit zo zien stralen als nu! Je bent zelfverzekerd, je straalt als nooit tevoren en juist daardoor heb je een gigantische aantrekkingskracht. Je hebt het verdiend! 

Ik kan me voorstellen dat wanneer je dit leest, dat je bij jezelf denkt: ''Was het maar zo gemakkelijk''. Probeer ondanks moeilijke situaties vertrouwen te houden in je eigen gevoel. 

Het is logisch en begrijpelijk dat je soms twijfelt en geen vertrouwen meer hebt in een bepaalde situatie. Maak juist op dat soort momenten gebruik van een consulent naar keuze. Hij of zij geeft je inzicht, vertrouwen en stelt je gerust zodat jij weer rustig verder kan gaan met al het moois wat het leven te bieden heeft.

Liefs,
DaveDeel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Goede voornemens alweer de mist in?
Goede voornemens alweer de mist in?
Is het jou alweer mislukt om je goede voornemens door te zetten? Had je dit niet verwacht? Ben je alweer aan het roken geslagen?

Lees deze blog >

Lees ook De betekenis van je dromen
De betekenis van je dromen
Je kent dat wel: je ligt lekker te slapen, maar je hebt een vreemde droom. Een droom die je al vaker gedroomd hebt gehad.

Lees deze blog >

Lees ook Heldervoelend en hooggevoelig
Heldervoelend en hooggevoelig
Wat heeft hooggevoeligheid met helderziendheid te maken? Voor mijn gevoel alles.

Lees deze blog >

Lees ook Holadiejee, mijn kind is HSP
Holadiejee, mijn kind is HSP
Gefeliciteerd, je hebt een prachtige zoon of dochter. Je komt erachter dat je kindje sneller of langer huilt dan gemiddeld.

Lees deze blog >

Lees ook Groepsangst
Groepsangst
Als je voor je gevoel toch weer even een minder moment, een terugval hebt in een groep.

Lees deze blog >

Top