Gratis chat met een medium

» Mediumchat blog » Gratis chat met een medium
Gratis chat met een medium Wie ben je?
Bij Mediumchat kun je vrijblijvend kennis maken met de consulenten. Daar ben ik er een van. Ik zal dit stukje dan ook vanuit mijzelf schrijven. Ik weet niet of voor alle consulenten hetzelfde geldt als voor mij. Er wordt ingelogd bij mij, en ik hoor een tingeltje afgaan. Zo weet ik dat er iemand is die mij graag wil spreken. Ik druk op de knop en ik zie dan of het een gratis gesprek is. Omdat de tijd vaak snel voorbij gaat met een gratis gesprek, kijk ik welke voornaam er staat, en kan ik zo al een connectie maken met de energie van de ander. Het komt wel eens voor dat er staat: anoniem. Daar kan ik niets mee want om jouw energie in te voelen heb ik je voornaam nodig.


Is er een vraag bovenaan ingevuld?
Ik kijk ook meteen of er bovenaan een vraag ingevuld staat, zodat ik meteen de kaarten kan gaan schudden. Om zo jouw energie in de kaarten te laten komen. Ik zie natuurlijk alleen een computer voor mijn neus, en verder niets. Het werkt heel anders dan wanneer ik iemand in het echt zou zijn. Daardoor kan ik niet letten op de mimiek of hoe een ander overkomt. Het is fijn als je een foto zou meesturen. Mocht je dit niet willen, het is zeker niet verplicht. Het lukt mij om met jouw voornaam jouw energie te krijgen in de kaarten.


Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chatWat is je vraag?
Ik lees de vraag en schud met die vraag in mijn gedachten al meteen de kaarten. Soms staat er geen vraag ingevuld. Dat is jammer, het scheelt tijd. Dan wordt de vraag alsnog getypt in het typvenster. Soms duurt dit even waardoor er nog minder tijd over is. Het komt ook wel eens voor dat er een vraag komt die luidt: ‘wat is mijn toekomst?’ Euh... hoe wil je het hebben? Dat is wel erg globaal. Dan is het eerst even puzzelen waar je graag antwoord op wil hebben. Een thema is hierbij handig: werk, gezien, relatie of vrienden. Ook gebeurt het een enkel keertje dat een vraag over gezondheid gaat. Of over zwangerschappen. Hier kan ik geen antwoord op geven. Dat is jammer van de tijd die het kost om weer een andere vraag te stellen.

Antwoord op je vraag
Om zo goed mogelijk antwoord te kunnen geven in zo’n korte tijd is duidelijkheid het aller fijnste. Je vraag alvast ingevuld, geen gezondheidsvraag/zwangerschapsvraag. Het beste is een themavraag. Jouw voornaam invullen is ook belangrijk. Dan kan ik meteen starten en zo blijft er meer tijd over voor duidelijkheid in de vraag. Als ik dit niet heb, krijg ik ook wel eens te horen: ‘er is nog maar 1 minuut!’ Haasten is geen optie. Floep, en weg is mijn concentratie. Zo zonde. Heel vaak ben ik in de gelegenheid om juist wel een antwoord te geven. Voor de duidelijkheid; 1 antwoord waar ik jou, zelfs in 2 minuten, iets over kan zeggen.

Concentratie is vereist
De consulenten bij Mediumchat willen de vragen die je hebt altijd zo goed mogelijk voor je beantwoorden. Dit geeft ons een goed gevoel, wij zijn blij dat we jou kunnen helpen. Zelf gebruik ik hiervoor de Lenormandkaarten, mijn pendel en een foto van jou en/of van degene over wie je een vraag hebt. Hier kan ik al veel uit herleiden. Met duidelijkheid van jou geeft dit voor mij ook een veel fijner gevoel. Het gevoel dat ik je echt kan helpen met de problemen of de vragen waar je mee zit. En nee, het betekent niet dat ik alwetend ben, zeer zeker niet! In jouw ziel kijken? Dat kan ik niet, en dat wil je ook niet. Ik kan mij wel afstemmen op jouw energie, en als jij er voor open staat des te meer. Dan wordt het ook gemakkelijk voor mij om die connectie te maken. Die mooie momenten te krijgen waar jij iets aan hebt, en waarvan ik veel voldoening van krijg.

Graag tot ziens op de chat!
Maja
 Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Altruïsme versus Egoïsme
Altruïsme versus Egoïsme
Altruïsme versus Egoïsme, hoe ga je daar mee om?

Lees deze blog >

Lees ook Wie of wat zijn wij eigenlijk?
Wie of wat zijn wij eigenlijk?
Er wordt heel wat over geschreven, over de vraag wie of wat zijn we eigenlijk.

Lees deze blog >

Lees ook Energievreters in je hoofd
Energievreters in je hoofd
De grootste energievreters komen voort vanuit je eigen gedachten en overtuigingen.

Lees deze blog >

Lees ook De traditionele tarot, Rider Waite
De traditionele tarot, Rider Waite
De oorsprong van tarot is onbekend. De kaarten zijn opgedoken in de 15e eeuw in het Middellandse zeegebied, vooral eerst in Italië.

Lees deze blog >

Lees ook Engelen bestaan!
Engelen bestaan!
Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van het bestaan van Engelen en het besef dat zij in dienst staan van de mensheid.

Lees deze blog >

Top