Engelen getallen

» Mediumchat blog » Engelen getallen
Engelen getallen

Engelen geven je graag boodschappen via tekens en signalen.

Zij zijn 100% liefde en willen vrede voor iedereen op aarde!

Op allerlei mogelijke manieren doen zij hun best om jou te begeleiden. Zij weten precies wat het hogere doel voor jou is. Zij zullen op verschillende manieren boodschappen doorgeven om jou de weg te wijzen.

Je hebt altijd de mogelijkheid om aan je beschermengelen te vragen of zij je willen helpen als je twijfelt over welke weg je moet gaan. Ze wijken geen seconde van je zijde en staan altijd voor je klaar. Het enige wat ze nodig hebben is toestemming en de vraag waarmee ze je kunnen helpen.

Engelen willen niets terug ontvangen voor hun ondersteuning en begeleiding, het enige wat zij graag willen horen is:  “Dankjewel” Laat ze weten dat je dankbaar bent!

 

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van tekens en signalen die engelen gebruiken:

  • Veren op de grond of een dwarrelend veertje uit de lucht
  • Dieren op je pad zoals duiven, lieveheersbeestje, libelle, vlinders, enz. (de betekenissen kun je vinden op internet)
  • Regenbogen of een zonnestraal die door het wolkendek heen komt
  • Een plotselinge geur, een plotselinge ingeving, via muziek(tekst), een lichtflits, tekst uit een boek, tijdschrift e.d.
  • Onverwachte kansen zoals een telefoontje, een persoon met een advies of boodschap of de bevestiging als er ineens iets valt
  • Engelen getallen

 

Engelen werken vooral met getallen, zodra het gaat opvallen dat je zeer regelmatig dubbele cijfers ziet dan kun je gaan kijken wat de betekenis hiervan is. Blijkbaar willen ze je op deze manier iets duidelijk maken!Hieronder volgen de boodschappen van de engelen getallen:

00

00: De engelen benadrukken de aan jou gegeven boodschap en vragen je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

11

11: Besteed aandacht aan steeds terugkerende gedachten en ideeën, want ze zijn het antwoord op je gebed. Dit getal duidt ook op een uiterst creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.

22

22: Je diepgewortelde overtuiging manifesteert wonderen en prachtige nieuwe kansen. Blijf vertrouwen!

33

33: Je wordt door veel verlichte meesters omringd en in alle opzichten geholpen. Ze zijn gekomen om je te helpen bij je opdracht en je gebeden te beantwoorden. Stem op ze af en stel de vragen die je graag wilt stellen.

44

44: Er zijn momenteel veel engelen bij je en je kunt deze engelen vragen om jou en je dierbare rust te geven. Je hoeft niet te vragen hoe ze een situatie kunnen verbeteren, maar hun slechts te vragen om deze te verbeteren. Je kunt een beroep doen op de goddelijke oneindige wijsheid van de Schepper en deze zal jou, (via de engelen) naar een schitterende ingenieuze oplossing leiden.

55

55: Bereid je maar voor, want je maakt een grote positieve verandering door in je leven. Het wordt tijd om los te laten wat niet meer werkt en het te laten helen of het te vervangen door iets beters.


66

66: Hou je gedachte in deze periode op het licht gericht en maak je geen zorgen over materiële zaken of wees er niet obsessief mee bezig.

77

77: Gefeliciteerd! Je bent in mentaal en fysiek opzicht op de goede weg. Houd je aan je voornemens en blijf zo doorgaan.

 

88

88: Overvloed komt in grote hoeveelheden naar je toe in de vorm van bijvoorbeeld geld, tijd, kennis, liefdevolle aandacht, enz. 

99

99: Ga aan de slag, lichtwerker! Er is nu meer dan ooit behoefte aan je goddelijke levenswerk, en alles wat je kunt doen om meer licht en liefde in de wereld te brengen.


11.11

Yeahh! Er is een doorgang geopend waarin je intenties en doelen zich uiterst snel zullen manifesteren. Concentreer je op het moment dat je deze cijfercombinatie ziet op je gedachten en intenties. Je kunt het vergelijken met het doen van een wens als je een vallende ster ziet.

12.12 uur

Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan de engelen om ze te laten helen en transmuteren.

2 staat voor blijf geloven en moed houden. Je gebeden worden bewaarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

13.13 uur

De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachten, voornemens en affirmaties. Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed op ingevingen en inzichten.

3 staat dan voor ‘De verlichte meesters zijn bij je in de buurt’. Ze hebben gereageerd op je vraag en willen je helpen.

14.14 uur

Richt je gedachten en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. Je hoeft dit proces niet te forceren, Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen.

4 staat voor ‘Er zijn engelen bij je’. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

15.15 uur

Je gedachten manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevorderlijk voor een gezonde levensverandering. Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en vermijd negatieve invloeden en contacten.

5 Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats je leven die ten goede komen van jezelf.

16.16 uur

Al je materiële behoeften worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je wenst, en dat is wat je ontvangt.

Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachten aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

17.17 uur

Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vruchten afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op anderen.

7 Je bent op de goede weg, ga vooral zo door!

18.18 uur

18:18:
Weet dat jij, net als ieder ander recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open om te ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen.

8 Financiële overvloed komt op je pad .

19.19 uur

Zorg er goed voor dat je je gedachten op dit moment positief houdt, vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht.

9 Je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

20.20 uur

Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van de engelen. Je geloof zet wonderen in beweging.

0 De nul houdt verband met gebed of meditatie en de alles omvattende Goddelijke bron. God praat met je.

21.21 uur

Geloof in de ideeën en ingevingen die je ontvangt. Vertrouw op de kracht van je gedachten om je leven in positieve zin te veranderen.

1 We zijn allemaal één.. daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachten. Let op wat je denkt en richt je op je wensen.

22.22 uur

Heb vertrouwen, alles zal goedkomen! Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.

2 Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

23.23 uur

De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan.

3 staat dan voor ‘De verlichte meesters zijn bij je in de buurt’. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

00.00 uur

De engelen benadrukken een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

 

Veel succes met het signaleren en volgen van deze engelentekens!

Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Wie of wat zijn wij eigenlijk?
Wie of wat zijn wij eigenlijk?
Er wordt heel wat over geschreven, over de vraag wie of wat zijn we eigenlijk.

Lees deze blog >

Lees ook Integriteit is een prachtig woord...
Integriteit is een prachtig woord...
Mijn zoektocht naar het werken op een integere manier heeft me langs heel veel paden geleid en uiteindelijk kwam ik voor mijn gevoel thuis.

Lees deze blog >

Lees ook Durf kwetsbaar te zijn
Durf kwetsbaar te zijn
‘Gaat het goed met je?’ wordt er vaak aan me gevraagd. Wat zeg ik als het nu niet goed met me gaat?

Lees deze blog >

Lees ook What we think - we become (Buddha)
What we think - we become (Buddha)
Hoe vul jij je leven in? Wat doe jij om jezelf weer op de rit te krijgen? Heb jij het idee dat je dit niet zelf in de hand hebt?

Lees deze blog >

Lees ook Tips voor een positief leven
Tips voor een positief leven
Wil jij tips om positief in het leven te gaan staan? Lees dan deze korte blog.

Lees deze blog >

Top