Dwangmatig aantrekken van liefde

» Mediumchat blog » Dwangmatig aantrekken van liefde
Dwangmatig aantrekken van liefde Velen van jullie zijn bezig om ten koste van alles liefde aan te trekken. Op datingsites inschrijven en maar blijven trekken en duwen. Je trekt dan net diegene aan die niet echt bij je past of die juist niet goed voor je zijn.

Durf dit  los te laten en vertrouw erop dat er vanzelf liefde op je pad zal komen. Zo voorkom je teleurstellingen, stress en onzekerheid. Dan komt er een geliefde die wel bij je past. Waar bij alles stroomt, alles vanzelf lijkt te gaan en dat goed voelt. Dit wordt door ons, de engelen, het Universum geregeld. Deze liefde zal goed voor je zijn. Hij zal precies degene zijn die je op dat moment nodig hebt.

Houd er wel rekening mee dat deze persoon wel met een reden in je leven komt. Dus dat je naast het ervaren van de liefde, er ook een les te leren valt.
Het wil ook niet automatisch zeggen dat deze relatie heel langdurig is of voor altijd. Dat hebben jullie samen voor een groot deel zelf in de hand. Onthoud dat ieder een vrije wil heeft. Als het goed is, is het goed. Maar als het niet zo is... accepteer dat dan en durf elkaar weer in liefde los te laten. Blijf dan niet vasthouden, laat los, hoe moeilijk dit ook is. Er komt echt wel weer een nieuwe liefde op je pad. Ja, dat kan, ook voor jou, vertrouw daar maar op.

En als het de bedoeling is dat je een tijdje zonder een liefde bent, accepteer dat dan. Daar is dan ook een reden voor. Vaak is het een moment voor bezinning, om jezelf beter te leren kennen en misschien weer te werken aan jezelf.

Het zal je gelukkiger maken, als je het aan ons over laat, het lot, dan wanhopig zoeken naar liefde. Juist dan blokkeer je de positieve energie. En daarnaast, onthoudt dat je jezelf ook liefde kan geven. Er zit zoveel liefde in jezelf.
Als je maar loopt te zoeken, zul je niet de juiste persoon vinden. Je trekt dan vaak net de verkeerde personen aan. Met alle verdriet wat er bij hoort.
Laat het los en vertrouw en blijf hoop houden.

Go with the flow, the flow of love....

De engelen van de liefde <3

Yourinnerself
TeaDeel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Het 'gemiddelde' kind
Het 'gemiddelde' kind
Bestaan ze eigenlijk wel, gemiddelde kinderen? Je weet wel, van die kinderen die zo uit een boekje lijken te komen.

Lees deze blog >

Lees ook Liefs van de engelen
Liefs van de engelen
Bestaan engelen echt? Leer de verschillende soorten engelen kennen en kom er achter waarom een engel echt bestaat!

Lees deze blog >

Lees ook Het Pad van de Lichtwerker
Het Pad van de Lichtwerker
Wie en wat zijn lichtwerkers? Lichtwerkers zijn mensen die een speciale zielenopdracht ervaren, een innerlijk gevoelde roeping.

Lees deze blog >

Lees ook Vertrouwen weg digitale wereld
Vertrouwen weg digitale wereld
Hoe krijg ik vertrouwen terug in de digitale wereld?

Lees deze blog >

Lees ook HSP, angst, paniek en ademhaling
HSP, angst, paniek en ademhaling
Tips voor hoogsensitieve personen over angst, paniek en ademhaling.

Lees deze blog >

Top