8 April 2020 Volle (Super) Maan in Weegschaal

» Mediumchat blog » 8 April 2020 Volle (Super) Maan in Weegschaal
8 April 2020 Volle (Super) Maan in Weegschaal

Eimaan is de naam van de volle maan op 8 april 2020

 
De volle maan op 8 april is de 2e supermaan in 2020. Deze volle maan is groot, helder en staat dichterbij dan andere volle manen, waardoor je haar unieke energie nog meer voelt. Deze volle maan staat in het sterrenbeeld Weegschaal, de energie van deze maan is gericht op relaties, partnerschappen, seks en zorg.
 
 

De volle supermaan op 8 april is gunstig voor de sterrenbeelden:

 
1.Waterman
2.Ram
3.Tweelingen
4.Leeuw
5.Weegschaal
6.Boogschutter
 

Ongunstig is deze volle supermaan voor de sterrenbeelden:

 
7.Vissen
8.Stier
9.Kreeft
10.Maagd
11.Schorpioen
12.Steenbok

 

Ram tijdens volle maan in Weegschaal

Ram (21 maart t/m 20 april)
 
Ram voelt zich tijdens volle maan in Weegschaal uitstekend. Je hebt veel energie en vooral zin in seks. Kook iets lekkers voor je partner als je samenwoont. Verwen haar of hem en zeg dat je spijt hebt, omdat je de laatste tijd zo opvliegend was. Woon je alleen, stuur je vrienden een kaartje, vertel dat je ze mist. Je geeft je vrienden enorm veel energie en krijgt er veel voor terug. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Stier tijdens volle maan in

(21 april t/m 21 mei)
 
Stier is uit balans tijdens volle maan op 8 april. Je hebt vakantie plannen, maar door de omstandigheden nu weet je niet waar je aan toen bent. Je houdt niet van veranderingen die je niet in de hand hebt. Je piekert en slaapt slecht tijdens deze volle maan. Het goede nieuws is dat jij je over drie dagen weer veel beter voelt. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Tweelingen tijdens volle maan in Weegschaal

 (22 mei t/m 21 juni)
 
Tweelingen voelt zich uitstekend en vermaakt zich door dingen te doen waar het anders niet van komt. Je positieve energie en altijd gevatte opmerkingen zijn een oppepper voor anderen. Bel of app vrienden die je nu nodig hebben. Wie je nu nodig heeft? Vissen en Kreeft knappen enorm op als jij even de tijd voor ze neemt. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.
 
 

Kreeft tijdens volle maan in Weegschaal

(22 juni t/m 22 juli)
 
Kreeft voelt zich een beetje op, alsof alle energie is weggezogen. Tijdens volle maan in Weegschaal voel jij je moe en futloos. Je hebt de laatste tijd veel voor anderen gedaan. Zorg nu voor jezelf, rust uit en laat de boel de boel. Bel vrienden alleen op als ze Waterman, Weegschaal, Leeuw of Boogschutter zijn, ze geven je weer positieve energie. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Leeuw tijdens volle maan in Weegschaal

(23 juli t/m 23 augustus)
 
Leeuw voelt zich energiek en is optimistisch gestemd tijdens volle maan op 8 april. Je houdt niet zo van negatieve mensen, maar probeer deze 2 tot 3 dagen iets geduldiger te zijn. Vrienden en familieleden zoeken contact met je omdat jij ze kunt opvrolijken en ze je nu echt nodig hebben. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Maagd tijdens volle maan in Weegschaal 

(24 augustus t/m 22 september)
 
Maagd voelt zich lusteloos en hangerig tijdens volle maan op 8 april. Je hebt de laatste weken ook te veel gedaan. Opruimen, schoonmaken, organiseren en weer schoonmaken. Je hebt overal een beetje genoeg van. Gebruik de energie van deze supermaan, rust uit en doe even helemaal niets. Over 2 dagen voel je je weer opgeladen. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Weegschaal tijdens volle maan in Weegschaal

(23 september t/m 22 oktober)
 
Weegschaal voelt zich heerlijk. Jij geniet van de energie van deze volle supermaan die in jouw sterrenbeeld staat. Houdt er rekening mee dat niet iedereen zich zo goed voelt als jij, dit om te voorkomen dat je ruzie krijgt. Schrijf al je plannen en ideeën op en kijk er dan over een paar dagen weer naar. Zet een streep door de dingen die je niet kunt verwerkelijken, blijf realistisch. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Schorpioen tijdens volle maan in Weegschaal

(23 oktober t/m 21 november)
 
Schorpioen blijft het liefst 2 dagen in bed. Volle maan in Weegschaal geeft jou geen energie. Je irriteert je vooral aan Ram, Weegschaal en Boogschutter. Probeer discussies uit de weg te gaan, het zijn niet de juiste dagen om tot een oplossing te komen. Geef je over aan dit lusteloze gevoel. Over twee dagen voel jij je weer de oude. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Boogschutter tijdens volle maan in Weegschaal

(22 november t/m 21 december)
 
Boogschutter bruist van energie en geniet van de energie die deze supermaan heeft. Een lange wandeling, fietsen of in de tuin werken, als je een tuin hebt, geeft je het gevoel dat je leeft. Vissen, Steenbok en Kreeft vrienden knappen op als je ze belt of een appje stuurt. Deel je optimistische energie met hen, ze hebben je nu nodig. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Steenbok tijdens volle maan in Weegschaal

(23 december - 20 januari)
 
Steenbok voelt zich onrustig tijdens volle maan op 8 april. Het zit allemaal een beetje tegen waardoor Steenbok nogal chagrijnig is. Vertel je partner dat je uit balans bent en je zorgen maakt. Je partner weet dan dat het niet aan hem of haar ligt. Woon je alleen? Probeer niet te piekeren over dingen die je nu toch niet kunt veranderen. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.

 

Waterman tijdens volle maan in Weegschaal

(21 januari t/m 19 februari)
 
Waterman voelt zich uitstekend tijdens volle maan in Weegschaal op 8 april. Je bent energiek en vol nieuwe ideeën. Schrijf al ideeën op, om te voorkomen dat je geen van je magnifieke ideeën vergeet. Steenbok, Schorpioen, Vissen en Kreeft zitten nu niet zo lekker in hun vel. Laat ze, je kunt ze nu niet op andere gedachten brengen, je verspilt energie. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.
 
 

Vissen tijdens volle maan in Weegschaal

(20 februari t/m 20 maart)
 
Vissen voelt zich neerslachtig, tijdens de volle supermaan op 8 april. Je twijfelt aan bepaalde vriendschappen omdat je het gevoel hebt dat je meer geeft dan je ontvangt. Mensen vinden het vanzelfsprekend dat jij altijd luistert naar hun problemen en nu jij niet lekker in je vel zit, is er niemand die even de tijd voor je neemt. Wil jij weten wat jou te wachten staat in de toekomst op gebied van liefde, werk en relaties? Start hier jouw reading en krijg antwoorden op jouw vragen.
 

Antwoorden op al jouw vragen tijdens volle supermaan 8 april 2020

Onze Astrologen, Helderzienden, Paragnosten en Mediums helpen je graag als je overspoeld wordt door emoties en twijfelt over je relatie, tijdens volle maan in Weegschaal.
Start een chat met één van onze specialisten, zij kunnen je antwoorden geven op al jouw vragen.

 Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Door corona meer echtscheidingen & nieuwe liefdes
Door corona meer echtscheidingen & nieuwe liefdes
Dit zijn de 5 onvermijdelijke ontwikkelingen door corona

Lees deze blog >

Lees ook Ontdek welke negatieve eigenschappen iemand heeft
Ontdek welke negatieve eigenschappen iemand heeft
Vraag jouw date zijn of haar geboortedag en je weet welke negatieve eigenschappen diegene heeft.

Lees deze blog >

Lees ook Een gebroken hart? Dit moet je dan echt NIET doen!
Een gebroken hart? Dit moet je dan echt NIET doen!
Liefdesverdriet? Doe deze 7 dingen niet als je een gebroken hart hebt...

Lees deze blog >

Lees ook Deze sterrenbeelden zijn het gelukkigst
Deze sterrenbeelden zijn het gelukkigst
Ontdek nu of jij bij de top 5 van de gelukkigste sterrenbeelden hoort.

Lees deze blog >


Top