Voor 4 Sterrenbeelden wordt 2022 een jaar om nooit meer te vergeten!

» Mediumchat blog » Voor 4 Sterrenbeelden wordt 2022 een jaar om nooit meer te vergeten!
Voor 4 Sterrenbeelden wordt 2022 een jaar om nooit meer te vergeten!

Voor 4 Sterrenbeelden wordt 2022 een jaar om nooit meer te vergeten!

Natuurlijk wordt het jaar 2022 voor andere sterrenbeeld geen slecht jaar, maar voor deze 4 sterrenbeelden is 2022 een topjaar!

 

Waterman

Je bent een geluksvogel, maar het geluk kwam niet altijd aanwaaien. Je houdt van plezier maken, waardoor anderen de indruk hebben dat alles in je schoort wordt geworpen. Maar het tegendeel is waar, je hebt altijd werkt altijd hard en je zet je altijd voor honderd procent in. Vorig jaar zat het weleens tegen, op liefdesgebied, maar ook wat je werk betreft. Dit jaar zit alles mee, op alle levensgebieden. 2022 wordt veel beter dan de afgelopen 3 jaar. Het jaar begint moeizaam, maar februari zal je een fantastische kans bieden wat werk betreft. Op liefdesgebied is het een spannend jaar, als je single bent. Vanaf maart ontmoet je overal waar je bent iemand waartoe je je voelt aangetrokken. Het is aan jou, ben je klaar voor een vaste relatie? Wanneer je een relatie hebt wordt je relatie hechter, jullie hebben veel meer plezier met elkaar.

Lees hier alles over een Waterman

 

Kreeft

Elk nieuw jaar heb je goede voornemens, dingen die je wilt doen en dingen die je wilt veranderen. De afgelopen 2 jaar is er niets van gekomen, of doordat de omstandigheden er niet naar waren, of omdat je niet hebt doorgezet. Dit jaar is het anders, je weet wat je wilt en wat je absoluut niet meer wilt, je gaat in 2022 uitdagingen aan. Een nieuwe baan, een opleiding, een andere woning, op zoek naar een relatie als je single bent. Niets houd je meer tegen, je gaat ervoor en met succes. Je zelfvertrouwen krijgt een boost, waardoor je nooit meer tegen iets opziet.

Lees hier alles over een Kreeft

 

Boogschutter

Je bent van nature positief ingesteld en je geeft niet snel op, als iets niet rechtsom gaat probeer je het linksom, wanneer het helemaal niet lukt doe je het helemaal anders. In 2022 gaat alles je heel makkelijk af vooral wat je studie of werk betreft. Het is je warme, positieve uitstraling, waardoor andere mensen je alleen goeds gunnen. Probeer niet te bescheiden te zijn, maar accepteer de liefdevolle gebaren van anderen.  Op liefdesgebied is 2022 een gunstig jaar. Wanneer je single bent ontmoet je in de zomer iemand die diepe indruk op je maakt. Je bent voorzichtig, omdat je geen energie wilt verspillen aan de ‘verkeerde’, maar de liefde is zoals een cursus. Je leert elke keer weer iets nieuws. Wanneer je gebonden bent is 2022 een uitstekend jaar voor gezinsuitbreiding of een verhuizing.

Lees hier meer over een Boogschutter

 

Steenbok

Je hebt je voorgenomen dit jaar meer te genieten en je niet meer zo veel zorgen te maken. Een grote uitdaging voor jou, omdat het lastig voor je is te genieten als je werk niet af is, of een probleem niet is opgelost. Maar het is een uitstekend plan! Stap uit je comfortzone, onderneem meer en doe vooral dingen je nog nooit gedaan hebt. Omdat het jaar 2022 je veel wil geven, vooral op liefdesgebied en liefde mislopen het stomste is wat je kunt doen, doe je er goed aan elke maand ten minste twee keer te daten. Eind van het jaar 2022 ben je dan niet meer single. Wanneer je een relatie hebt kun je je partner elke maand verrassen, waarmee? Door dingen te doen die je partner niet van jou verwacht. Het jaar 2022 wordt hoe dan ook een fantastisch jaar!

Lees hier meer over een Steenbok
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]
Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Valentijnsdag Horoscoop 2022
Valentijnsdag Horoscoop 2022
Je sterrenbeeld vertelt hoe jij over Valentijnsdag denkt. Lees ook het sterrenbeeld van je lief, dan weet je of hij/zij verrast wil worden.

Lees deze blog >

Lees ook Dromenvangers
Dromenvangers
Droom je alleen mooie dromen of heb je meestal last van nare dromen?

Lees deze blog >

Lees ook Hoeveel relaties heb jij volgens jouw sterrenbeeld?
Hoeveel relaties heb jij volgens jouw sterrenbeeld?
Lees nu hoeveel echte relaties jij in je leven hebt of krijgt volgens jouw sterrenbeeld.

Lees deze blog >

Lees ook Valentijnsdag horoscoop 2021
Valentijnsdag horoscoop 2021
Lees nu hoe je anderen volgens hun sterrenbeeld op Valentijnsdag blij kunt maken.

Lees deze blog >

Lees ook Volle maan 28 januari 2021
Volle maan 28 januari 2021
Dit betekent volle maan in Leeuw op 28 januari 2021 voor jouw sterrenbeeld.

Lees deze blog >

Top