Starmediums en Mediumchat met elkaar vergeleken


Op deze pagina stond origineel een vergelijking tussen StarMediums en Mediumchat. Hoewel wij zeer positief zijn over StarMediums in onze vergelijking, was de eigenaresse van StarMediums.nl niet gediend van het vergelijkende karakter van de pagina. Daarom hebben we vergelijking vervangen en willen we je vertellen over een alternatief.

 

Starmediums bellijn versus Mediumchat chatsite

Regelmatig horen we van klanten "chatten is het nieuwe bellen". Een chat heeft een aantal voordelen boven bellen. Na het gesprek kun je een gratis gespreksverslag naar je e-mail laten sturen. Zo kun je na de chat nog eens rustig nalezen wat er verteld is. Wanneer je belt of chat, let je toch op de tijd. Veel van onze klanten ervaren het gespreksverslag als super waardevol.

 

Live een foto uploaden is iets wat niet mogelijk tijdens een telefoongesprek. Voor veel consulenten is het plezierig wanneer jij een foto naar ze kunt sturen waarmee zij meer energie kunnen voelen en je beter kunnen helpen met het eerlijk beantwoorden van je levensvragen. Hierdoor lukt het ze vaak om jouw vragen beter te beantwoorden.

 

Weet je niet of chatten iets voor jou is? Logisch, het is vrij nieuw. Probeer het gratis uit!

 

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat


 

De oorsprong van Mediumchat

Mediumchat is gestart omdat wij dachten dat jij als klant beter bediend. Het beste wat we konden vinden, hebben we verbeterd. Hierdoor heeft Mediumchat een uniek karakter. Een aantal redenen om Mediumchat.nl eens te proberen, zijn:

  • Gratis kennismakings-chat
Bij ons kun je gratis (eenmalig) kennismaken met een consulent naar keuze. Zo kun je een gevoel ontwikkelen bij de consulent en beoordelen of de juiste klik aanwezig is.
  • Gratis gespreksverslag

Na elke chatgesprek kun je gratis het gesprek naar jezelf toe laten sturen. Dit is uniek in Nederland en wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.

  • Uitgebreide consulent-profielen

Bij ons vind je echte profielfoto's en instructievideo's van de meeste consulenten. Zo weet je met wie je spreekt!Hallo, mijn naam is Carolien de Bree, medium en paragnost. Dankzij mijn paranormale gaven mag ik waarnemingen geven over jouw levensweg. Of het nu over het verleden, toekomst gaat of je wil in contact komen met een overleden dierbare, wees welkom met al jouw vragen.

Lees meer over Carolien
Allard

Profielfoto van Medium Allard
Mediumchat NL

Exclusief medium

Ik ben medium Allard, 72 jaar en meer dan 30 jaar geef ik paranormale consulten. Ik beantwoord vragen over het verleden, heden en toekomst. Of het nu gaat om de liefde, werk, geld of zakelijk advies, je kunt met al jouw vragen bij mij terecht. 

Lees meer over Allard
Start email consult

Mijn naam is Angie. Sinds mijn geboorte ben ik heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderziend medium. Ik werk met mijn gidsen, de engelen en als aanvulling daarop met de Lenormandkaarten. Ik ben gediplomeerd Life -en relatiecoach. 

Lees meer over Angie
Start email consult

Ester

Profielfoto van Medium Ester
Mediumchat NL Mediums French English speaking psychic

Exclusief medium

Hai! Ik ben Ester, afgestudeerd psychosociaal, paramedisch en trance healing therapeut. Voelt het alsof je geen overzicht meer hebt en dat de situatie door je vingers glipt? Je wilt graag je beeld weer helder krijgen? Wanneer ik invoel op je onbewuste energie, help ik je weer op de juiste weg.

Lees meer over Ester
Start email consult


StarMediums ervaringen

Starmediums.nl is een bedrijf dat is gestart in België maar die ook in Nederland werkt. Hoeveel je in NL of België moet betalen is een beetje onduidelijk, er staan twee bedragen maar voor wie welke geldt staat er niet. Neem zelf een kijkje op de website en kijk hoe je je erbij voelt. Uiteindelijk kun jij zelf het beste beoordelen of een site die bij je past. We hebben geen ervaring met StarMediums. Wat is de uitstraling van de website? Ziet het er betrouwbaar en professioneel uit? Ga zelf op onderzoek uit en vergelijk Mediumchat en Starmediums. Wij horen jouw mening graag!