Starmediums en Mediumchat met elkaar vergeleken


Op deze pagina stond origineel een vergelijking tussen StarMediums en Mediumchat. Hoewel wij zeer positief zijn over StarMediums in onze vergelijking, was de eigenaresse van StarMediums.nl niet gediend van het vergelijkende karakter van de pagina. Daarom hebben we vergelijking vervangen en willen we je vertellen over een alternatief.

 

Starmediums bellijn versus Mediumchat chatsite

Regelmatig horen we van klanten "chatten is het nieuwe bellen". Een chat heeft een aantal voordelen boven bellen. Na het gesprek kun je een gratis gespreksverslag naar je e-mail laten sturen. Zo kun je na de chat nog eens rustig nalezen wat er verteld is. Wanneer je belt of chat, let je toch op de tijd. Veel van onze klanten ervaren het gespreksverslag als super waardevol.

 

Live een foto uploaden is iets wat niet mogelijk tijdens een telefoongesprek. Voor veel consulenten is het plezierig wanneer jij een foto naar ze kunt sturen waarmee zij meer energie kunnen voelen en je beter kunnen helpen met het eerlijk beantwoorden van je levensvragen. Hierdoor lukt het ze vaak om jouw vragen beter te beantwoorden.

 

Weet je niet of chatten iets voor jou is? Logisch, het is vrij nieuw. Probeer het gratis uit!

 

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

De oorsprong van Mediumchat

Mediumchat is gestart omdat wij dachten dat jij als klant beter bediend. Het beste wat we konden vinden, hebben we verbeterd. Hierdoor heeft Mediumchat een uniek karakter. Een aantal redenen om Mediumchat.nl eens te proberen, zijn:

  • Gratis kennismakings-chat
Bij ons kun je gratis (eenmalig) kennismaken met een consulent naar keuze. Zo kun je een gevoel ontwikkelen bij de consulent en beoordelen of de juiste klik aanwezig is.
  • Gratis gespreksverslag

Na elke chatgesprek kun je gratis het gesprek naar jezelf toe laten sturen. Dit is uniek in Nederland en wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.

  • Uitgebreide consulent-profielen

Bij ons vind je echte profielfoto's en instructievideo's van de meeste consulenten. Zo weet je met wie je spreekt!


Desi

Profielfoto van Medium Desi
Mediumchat NL

Hallo allemaal mijn naam is Desi! Mijn hele leven heb ik mensen en situaties al sterk aangevoeld. Ik doe graag fotoreading en tijdens het chatten ontstaat een automatisch schrift. Mijn leven bestond ooit vooral uit allerlei angsten. Alles komt erop neer dat je je situatie even vanaf een ander perspectief kan bekijken. 

Lees meer over DesiPaul

Mijn naam is Paul. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Met een jarenlange ervaring als paragnost, healer, reader en (relatie)therapeut/coach help ik je graag op weg. Wil jij duidelijke antwoorden en inzichten op vragen of wil je een healing? Je hoeft het me alleen maar te vragen.

Lees meer over PaulStart email consult

Ton

Hoi, ik ben Ton, heldervoelend en helderziend  Paragnost en Raadgever. Heb je vragen of zit je ergens mee? Ik help je met het vinden van antwoord op je vraag, en wil je graag op je levensweg begeleiden door je tips en tools voor de toekomst aan te bieden. Tot snel!

Lees meer over TonStart email consult

Amanda

Mijn naam is Amanda. Met een moeder als kaartlegster en medium, is paranormaliteit en spiritualiteit mij al vroeg met de paplepel ingegoten. Ik leg (diverse soorten) tarotkaarten waarin ik word ondersteund door mijn heldervoelend en helderwetendheid. Ik help je graag om de juiste inzichten!

Lees meer over AmandaStart email consult


StarMediums ervaringen

Starmediums.nl is een bedrijf dat is gestart in België maar die ook in Nederland werkt. Hoeveel je in NL of België moet betalen is een beetje onduidelijk, er staan twee bedragen maar voor wie welke geldt staat er niet. Neem zelf een kijkje op de website en kijk hoe je je erbij voelt. Uiteindelijk kun jij zelf het beste beoordelen of een site die bij je past. We hebben geen ervaring met StarMediums. Wat is de uitstraling van de website? Ziet het er betrouwbaar en professioneel uit? Ga zelf op onderzoek uit en vergelijk Mediumchat en Starmediums. Wij horen jouw mening graag!