Astrodelux en Mediumchat.nl vergeleken

Astrodelux is een bekende spirituele hulplijn waar (bijna) altijd live consulenten online zijn. Je kunt de consulenten bereiken via de telefoonlijn. De website is niet te uitgebreid en daardoor overzichtelijk. Het is makkelijk om in contact te komen met de mediums. Je belt het telefoonnummer waarna je het boxnummer van het medium kunt invoeren. Een aantal mediums zijn zelfs per SMS te bereiken voor een consult.

De tarieven zijn €1,50 wanneer je belt uit België en €0,90 per minuut wanneer je belt vanuit Nederland.  Wat netjes is van Astrodelux is dat ze aangeven dat je er rekening mee moet houden dat dat je telefoonprovider mogelijk extra kosten per minuut rekent. Hierdoor kom je niet met onverwachte kosten te zitten.

 

Mediumchat.nl vergeleken

 

Mediumchat.nl en Astrodelux bieden hun klanten ongeveer eenzelfde dienst aan, maar in een andere vorm. Het is belangrijk dat je bij beide eerst een medium uitzoekt waarvan jij denkt dat die bij je past. Om dit makkelijker te maken beschikken alle consulenten over een eigen profiel.  Een verschil tussen Mediumchat.nl en Astrodelux is dat de profielen van Mediumchat.nl allemaal over een persoonlijke profielfoto beschikken. Je hebt hierdoor een meer accuraat beeld met wie je in contact kunt komen.

Een groot verschil is dat Mediumchat.nl een chatsessie aanbiedt met een consulent in plaats van een telefoongesprek. Chatten heeft een aantal voordelen ten opzichte van bellen. De gebruikers van Mediumchat.nl hebben meer tijd om na te denken over de formulering van hun vragen en meer tijd om te reageren op de consulenten. Je kunt bij Mediumchat.nl ook makkelijk bijhouden hoeveel je uitgeeft aan de consults omdat je nooit meer geld kunt uitgeven dan je ingekochte credits. Hierdoor heb je nooit onverwachte kosten achteraf, dit is bij telefoonconsults vaak anders.

Een ander voordeel van mediumchat.nl is de beveiligde https:// omgeving. Door chats in een beveiligde omgeving te doen waarborgt Mediumchat.nl jouw discretie. Mediumchat.nl en Astrodelux hebben beide pluspunten waarvan je zelf het beste kun kiezen welke bij jou passen. Kies wat voor jou het meest plezierig voelt!