Mediteren

Mediteren is je innerlijke rust terug vinden, om je innerlijke stilte te vinden. In je innerlijke stilte ligt jouw waarheid, jouw wijsheid. 

Mediteren is een manier van leven, een manier om ontspannen dicht bij jezelf te zijn. Om in liefde en harmonie door het leven te gaan en om met rust in het hoofd heldere beslissingen te kunnen nemen.

Meditatie is bedoel om je innerlijke rust terug te vinden, om de 'radertjes' in je hoofd stil te zetten. Om mentaal, emotioneel en fysiek tot volledige ontspanning te komen.

Tijdens het mediteren transformeren we onze verwarde en haastige gedachten van onrustige en negatieve emoties naar het voelen van mededogen en liefde. Om weer positief in het leven te staan, om weer lekker in je vel te zitten. We zitten vaak verstrikt in onze eigen verwarrende emoties en vooroordelen over onszelf. We proberen telkens weer te voldoen aan andermans verwachtingen waardoor we niet onszelf kunnen zijn! Door te mediteren proberen we ruimte en duidelijkheid te scheppen in onze eigen geest, om terug te keren naar de bron. Terug te keren naar wie je werkelijk bent! Om weer te gaan leven vanuit je gevoel! Om te zijn, wie je mag zijn!