Lichtwerker

lichtwerker


Wat is een Lichtwerker?

Lichtwerkers zijn voordat ze op onze aarde zijn geïncarneerd opgeleid om veranderingen te stimuleren. Lichtwerkers maken zich hard voor veranderingen door het geven en delen van onvoorwaardelijke liefde vanuit licht, zonder iets terug te verwachten. Lichtwerkers voelen een innerlijke roeping, een zielenopdracht om het bewustzijn op aarde te vergroten naar een liefdevoller bewustzijn. Het zijn helpers die liefde, wijsheid, verbondenheid en kennis verspreiden. Lichtwerkers zijn geboren met een Aquariusprogrammering.

 

Waar komt de term lichtwerker vandaan?

Lichtwerkers worden in verband gebracht met het Aquariustijdperk, New Age, de Nieuwe tijd. Het begrip Aquariustijdperk komt uit de astrologie en is één van de twaalf grote tijdperken. Telkens als het lentepunt in een ander sterrenbeeld gaat begint er een nieuw tijdperk. Elke 2160 jaar gaat het lentepunt door een ander sterrenbeeld. Het lentepunt bevindt zich nu waarschijnlijk op de grens tussen Vissen en Waterman.


Het Aquariustijdperk

De komende twee millennia, 2160 jaar, zal het lentepunt zich in het sterrenbeeld Waterman bevinden. Astrologen voorspelen grote veranderingen op aarde in het Aquariustijdperk. Een nieuwe energie zal integreren. De energie van de Waterman. Traditioneel heerst het sterrenbeeld Waterman over, idealen, computers, vrijheid, luchtvaart, modernisering, astrologie, humaniteit, democratie, rebellen in opstand, ideeën, doorzettingsvermogen, filantropie, menselijkheid en besluiteloosheid, waardoor op al deze gebieden grote veranderingen te verwachten zijn.

Overgang naar Aquariustijdperk
Astrologen zijn het er niet helemaal over eens of het Aquariustijdperk al begonnen is of dat het Aquaristijdperk nog beginnen moet omdat het niet goed mogelijk is de sterrenbeelden passend te maken. Volgens de meeste publicaties is het Aquariustijdperk in de 20w begonnen. Andere publicaties beweren dat het Aquariustijdperk in de 24e eeuw zal beginnen. Volgens de grootste groep astrologen is het Aquariustijdperk in 2012 begonnen.

Kenmerken Aquariustijdperk
Aquarius geeft een andere, nieuwe energie, ook wel Nieuwe Aarde energie genoemd. Het Aquariustijdperk en de nieuwe energie is er niet van de een op andere dag. Het is een proces dat langzaam integreert. Mensen zullen zich langzaam bewust worden van hun nieuwe kwaliteiten. Kwaliteiten die bij het Aquariustijdperk en het sterrenbeeld Waterman horen zijn, liefde, transformatie, naastenliefde, acceptatie, eenheid, compassie en vrijheid willen ervaren.

Aquariustijdperk Tweelingzielen
Het Watermantijdperk gaat over gelijkheid, vrijheid en onvoorwaardelijke liefde. Meer dan ooit gaat het over ontwikkelen en onafhankelijkheid.
Zielen die nu incarneren offeren hun individualiteit niet voor een partner op. In het nieuwe bewustzijn gaat het niet zoals in het Vissentijdperk waar men een ander nodig had om compleet te zijn. De komende 2000 jaar kunnen mensen gezonde en stabiele relaties hebben door de energie in het Aquariustijdperk.

Lichtwerkers en Aquariustijdperk
Lichtwerkers voelen zich thuis in het Aquariustijdperk, in het Vissentijdperk dat staat voor materialisme en ego konden lichtwerkers hun draai niet vinden. Veel lichtwerkers hebben het niet makkelijk gehad omdat ze zijn opgevoed in het Vissentijdperk waar regels domineerden. De wetten en regels uit het Vissentijdperk staan namelijk lijnrecht tegenover de programmering van een lichtwerker.
 
 

10 kenmerken van LichtwerkersLichtwerkers zijn zielen die zich voordat ze geboren zijn hebben opgegeven onze aarde te helen. Met de uit vorige levens verkregen wijsheid dienen ze als het ware als brug tussen hemel en aarde. Lichtwerkers verbinden de nieuwe wereld met de oude wereld. De aardse manier van kijken naar lichtwerkers is, dat het mensen zijn die ervoor kiezen hun leven in dienst te stellen voor anderen zonder iets terug te verwachten.
 

 1. Lichtwerkers voelen zich vaak anders. Niet begrepen door mensen of hun omgeving, ze niet door dierbaren die heel dichtbij staan. Lichtwerkers voelen zich meestal niet eenzaam ook niet als ze alleen zijn, omdat ze in contact met de bron staan.
   
 2. Lichtwerkers voelen dat ze een missie in deze wereld hebben. Van jongs af aan is het een moeilijk proces om te ontdekken wat die missie is. Jonge lichtwerkers kunnen gevoelig zijn voor verslavingen. De meesten herstellen echter heel snel. 
   
 3. Lichtwerkers kunnen pijn van andere mensen wegnemen of overnemen.
   
 4. Lichtwerkers vinden anderen belangrijker dan zichzelf. Wordt een ander onrecht gedaan dan zijn lichtwerkers de eerste die te hulp schieten. Lichtwerkers zijn heel empathisch. 
   
 5. Lichtwerkers zullen nooit snel boos worden. Zijn ze kwaad zullen ze het voor zich houden. Ze kiezen er bewust voor om in vrede te zijn.
   
 6. Lichtwerkers zijn niet materialistisch, ze geven niet om geld of status. Lichtwerkers willen niet in het middelpunt van belangstelling staan en hebben niet de ambitie om populair te zijn.
   
 7. Lichtwerkers kijken bijna geen tv en lezen geen kranten om het laatste nieuws te weten. Ze willen niet steeds geconfronteerd worden met nare beelden en nieuws.
   
 8. Lichtwerkers zijn vaak vegetarisch en geven veel om de natuur. 
   
 9. Lichtwerkers hebben veel belangstelling voor buitenaards leven en oude beschavingen. Waarschijnlijk omdat ze sterke herinnering hebben aan hun vorige levens.
   
 10. Lichtwerkers trekken andere zielen aan. Door hun liefdevolle energie voelen andere zielen zich geborgen in hun gezelschap.


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading

 

Wat zijn de gaven van Lichtwerkers?

Lichtwerkers hebben heel veel gaven ze hebben immers veel wijsheid opgedaan in hun vorige levens.  Lichtgevers zijn intuïtief, kunnen helder weten en voelen, healen, boodschappen doorgeven uit hogere dimensies en nog veel meer. Doordat lichtgevers bewust zijn van alle veranderingen in de wereld en voelen wat er bij de mensen speelt kunnen ze anderen helpen, bewust maken, en begeleiden naar een liefdevoller leven.

 

De taak van Lichtwerkers

Uitdragen van licht en liefde op aarde is de taak van lichtwerkers. Onvoorwaardelijk van iedereen houden en er niets voor terug verwachten. Anderen helpen rust en vrede te vinden in chaotische tijden. Anderen steunen bij het verwerken van pijn en verdriet. Wegnemen van twijfel en het geven van kracht en moed. Lichtwerkers zijn als het ware engelen op aarde.

 

Zielsverwanten en Lichtwerkers

Lichtwerkers komen vaak zielsverwanten tegen, ze voelen meteen herkenning in elkaar. Een gevoel alsof ze elkaar al vele levens kennen. Het is een gevoel dat bestaat uit onvoorwaardelijke liefde, aantrekkingskracht en vertrouwen. Als zielsverwanten elkaar ontmoeten voelt de liefde overweldigend, het voelt als thuis komen. Het is geen romantische liefde maar een diepe goddelijke liefde waarbij beide voeten stevig op de grond blijven staan.

 

Tweelingzielen en Lichtwerkers

Lichtwerkers kunnen vertellen hoe een zielsverbinding in de liefde voelt. Het kan intens en confronterend zijn je tweelingziel te ontmoeten. Aantrekken en afstoten komt veel voor tussen tweelingzielen. Uitdagende lessen die mensen verder moeten helpen naar een hogere energie, lessen die vaak samen gaan met verdriet en pijn, ook tweelingzielen ontkomen er niet aan.

 
Mediumchat en Lichtwerkers

Ook op Mediumchat zijn lichtwerkers om je te helpen. Onze lichtwerkers luisteren en adviseren op een manier zoals een lichtwerker is, onvoorwaardelijk liefdevol. Lichtwerkers hebben vaak al aan een half woord genoeg om te voelen wat er in je omgaat. Angst, twijfel, verdriet, wat het ook is, niets ontgaat onze lichtwerkers. Twijfel niet en start een gratie chat om liefde te ontvangen.