Moeder Aarde Kaarten

Moeder Aarde Kaarten zijn bedoeld om je te helpen de lessen die jij moet leren tijdens je leven op aarde. Jamie Sams heeft de Moeder Aarde Kaarten ontworpen. Volgens Sams kun je de Moeder Aarde Kaarten zien als deuren. Achter elke deur die je opent vind je wijsheid, levenskracht, liefde, vertrouwen en de weg naar innerlijke groei. Moeder Aarde Kaarten helpen je met wat jij fysiek of mentaal nodig hebt tijdens je verblijf op aarde.

   

Moeder Aarde Kaarten zijn een Indiaanse Traditie

De natuur heeft een helende kracht volgens de oude Indiaanse spirituele traditie. De natuur herstelt het contact tussen de mensen en de natuur. Wanneer de natuur en de mensen in balans zijn, ben je gelukkiger en de natuur op zijn mooist. Ook vertellen Moeder Aarde Kaarten je hoe je kunt veranderen op een natuurlijke wijze. In onze westerse wereld is helaas weinig informatie over de oude Indiaanse te vinden. De Moeder Aarde Kaarten van Jamie Sams zijn dan ook van onschatbare waarde.

 

Moeder Aarde Kaarten en Boek

Het boek ‘Moeder Aarde Kaarten’ van Jamie Sams leert je de oude spirituele Indiaanse kennen. Sams wil dat de spirituele traditie van de oude Indiaanse niet vergeten wordt. Het boek van Sams is een van de weinige boeken dat je kan inwijden in het leggen van Moeder Aarde Kaarten. Het boek is in het Nederlands vertaald, je kunt het hier bestellen of bij tarot.nl. De Moeder Aarde Kaarten kun je apart of samen met het boek bestellen. De prachtige geïllustreerde Moeder Aarde Kaarten met op elke kaart een symbool en de betekenis van de kaart zijn duidelijk. 


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Waarom 44 Moeder Aarde Kaarten?

Een Moeder Aarde Kaartendeck bestaat uit vierenveertig spirituele waarzegkaarten. Het aantal kaarten in een Moeder Aarde Kaartendeck heeft een reden. De reden en de betekenis van vierenveertig Moeder Aarde Kaarten is; dat vier het heilige getal van de windrichtingen is, noord, oost, west en zuid. En omdat vier het getal van de vier elementen is, waaruit alles bestaat. Alles is immers opgebouwd uit de elementen aarde, water, lucht en vuur. Ook is het getal vierenveertig in de Indiaanse traditie een heilig getal.

 

Moeder Aarde Kaarten reinigen voor gebruik

Voordat je je Moeder Aarde Kaarten gebruikt is het belangrijk dat je je nieuwe Moeder Aarde Kaartendeck reinigt. Moeder Aarde Kaarten zijn gevoelig, ze hebben veel energie opgenomen toen ze gemaakt werden in de fabriek en tijdens hun reis naar jou. Je reinigt je Moeder Aarde Kaartendeck door het hele stapeltje Moeder Aarde Kaarten in je hand vast te houden, gebruik altijd de hand waar je niet mee schrijft. Zeg hardop of in gedachten: ‘Mogen mijn Moeder Aarde Kaarten gereinigd worden van alle energie die ze hebben opgezogen?’ Dank voor het reinigen van mijn Moeder Aarde Kaarten.’

 

Wijd je nieuwe Moeder Aarde Kaarten na het reinigen in

Houd alle Moeder Aarde Kaarten in je hand en raak elke Moeder Aarde Kaart een paar seconden aan. Het is genoeg als je een hoekje van elke Moeder Aarde Kaart aanraakt. Het is belangrijk dat je alle Moeder Aarde Kaart voorziet van jouw vingerafdruk. Houdt nu de Moeder Aarde Kaarten aan de onderkant vast en spreid de Moeder Aarde Kaarten uit als een waaier aan de bovenkant. De waaier Moeder Aarde Kaarten leg je op je hart met de afbeeldingen naar je toe. Je Moeder Aarde Kaarten nemen nu jouw energie en intenties op. Zeg hardop of in gedachten: ‘Bedankt dat jullie mij met alles willen helpen.’

 

Hoe gebruik je Moeder Aarde Kaarten?

Bereid je altijd goed voor, voordat je je Moeder Aarde Kaarten gebruikt. Soms hebben we zoveel vragen, of verdriet, dat we niet op de juiste manier te werk gaan. Moeder Aarde Kaarten vangen al je energie op, wanneer je veel vragen tegelijk stelt, of je vraag niet juist formuleert, krijg je een vaag antwoord, of een antwoord dat je niet begrijpt. Stel altijd één vraag tegelijk en probeer je vraagstelling kort en bondig te houden. Adem een paar keer diep in en uit. Concentreer je op je vraag en laat je vraag dan los. Stel je voor dat je vraag zoals een ballon de lucht in zweeft.

 

Moeder Aarde Kaarten leggen

Voordat je de Moeder Aarde Kaarten voor jezelf of anderen kunt leggen heb je kennis nodig van de Indiaanse spirituele traditie. Gebruik altijd het boek van Jamie Sams als je de Moeder Aarde Kaarten voor het eerst gebruikte. Elke Moeder Aarde Kaart wordt duidelijk in het boek beschreven. 


Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..

 

Moeder Aarde Kaarten leggingen

Moeder Aarde Kaarten leg je volgens een patroon, maar je kunt ook elke dag een Kaart trekken. Door elke dag een kaart te trekken leer je de Moeder Aarde Kaarten en de betekenis van de kaarten goed kennen. De patronen, hoe je de kaarten legt, hebben een naam de namen zijn:
 
  1. Het patroon van de maisstengel
  2. Het patroon van grootvader zon - grootmoeder maan
  3. Het patroon van de vier vindrichtingen
  4. Het patroon van de tipi
  5. Het patroon van de vredesboom
  6. Het patroon van de heilige berg
  7. Het patroon van de kiva
  8. Het patroon van inwijding
 
 

Moeder Aarde Kaarten & Medicijnkaarten

Je kunt de Moeder Aarde Kaarten van Jamie Sams met de Medicijnkaarten van David Carson gebruiken. Medicijnkaarten en Moeder Aarde kaarten ondersteunen elkaar. De kaartleggingen van Medicijnkaarten zijn hetzelfde als de legpatronen van Moeder aarde Kaarten.

 

Gratis Moeder Aarde Kaarten laten leggen

Heb je een belangrijke vraag? Of wil je weten wat de Moeder Aarde Kaarten jou voorspellen en adviseren? Onze Kaartleggers, Mediums en Paragnosten die de Moeder Aarde Kaarten als hulpmiddel gebruiken leggen de kaarten met liefde voor je. Start nu een gratis chat van 3.30 min. Ervaar hoe fijn het is dat Moeder Aarde Kaarten voor al je levensvragen een oplossing hebben.

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]