Tweelingzielen: waar is de mijne?

Mediumchat blog » Paranormaal » Tweelingzielen: waar is de mijne?
Tweelingzielen: waar is de mijne?


Waar is mijn tweelingziel?
 
Regelmatig krijg ik de vraag: ‘Wanneer ontmoet ik mijn tweelingziel? Of ontmoet ik mijn tweelingziel?´ Een vraag waar ik zelf nog nooit bij heb stilgestaan. Omdat deze vraag veelvuldig voorkomt is het handig om hier dieper op in te gaan.
 
Wat is een tweelingziel?
 
Een tweelingziel is een ziel die zich gesplitst heeft en in twee lichamen terecht is gekomen. Deze ziel leeft dus voort in twee lichamen op aarde, en er loopt dus altijd iemand op aarde rond waarmee je die verbondenheid hebt.
 
 Kom ik mijn tweelingziel tegen in dit leven?
 
Dat kan, maar er zit wel een kleine kans in dat je deze in dit leven zal tegenkomen. Er kan door jou worden gedacht dat dit een liefdesrelatie is. En dat jullie zielen met elkaar zullen versmelten als jullie elkaar tegenkomen. Dat dit de liefde van je leven is. Maar de liefde van je leven hoeft dit niet te zijn. Sterker nog het kan iemand zijn waar je mee gaat samenwerken. Het kan ook zo zijn dat je zelf al een relatie hebt en dat je je tweelingziel ineens tegenkomt. Het kan ook goed zijn dat het nog niet mogelijk is om je tweelingziel te ontmoeten in dit leven. Omdat je er nog niet aan toe bent en zelf eerst andere levenslessen zal gaan leren.
 
Natuurlijk kan het zijn dat je hem wel zal tegenkomen en dat jullie een relatie krijgen. Dit kan ook nadat je al een eerdere relatie hebt gehad.

Is mijn tweelingziel altijd mijn partner?
 
Nee, dat hoeft zeker niet zo te zijn.

Wat kun je leren van je tweelingziel?
 
De prins op het witte paard, en ‘ze leven nog lang en gelukkig’ is niet waarvoor een tweelingziel bedoeld is. Het is om van elkaar te leren en elkaar een spiegel voor te houden. Net als met een gewone tweeling heeft ieder zijn eigen karakter. Je vult elkaar wel goed aan.

Wat is het verschil tussen een tweelingziel en een zielsverwant?
 
Een tweelingziel dat zijn twee mensen die een gesplitste ziel hebben. Zij hebben elkaar veel in vorige levens ontmoet. Een zielsverwant is een groep mensen die uit verschillende zielen voortkomen. Zij leren op aarde dezelfde lessen.

Als ik hem ontmoet, hoe weet ik dan dat hij dit is?
 
Al blijft de kans klein dat je hem gaat ontmoeten. Maar mocht het zo zijn dan zal je het voelen in al je vezels. Kippenvel, een gevoel van verbondenheid, samenzijn het komt allemaal bij elkaar. Als je er juist niet naar op zoek bent. Wees ervan bewust dat jullie zielen dan gelijktijdig met elkaar geïncarneerd moeten zijn. Dat gebeurt al heel weinig. Ook zal je op ongeveer dezelfde ontwikkeling zitten voordat je hem kunt ontmoeten. Je zal ook stevig in je schoenen moeten staan, dus al veel blokkades hebben opgeruimd eer de kans zich voordoet (mocht deze kans zich voordoen).
 
Het is niet zaligmakend om je af te vragen wanneer je je tweelingziel zal ontmoeten. Want wat bereik je hiermee? Wat kun je er echt mee? Leer eerst die lessen. Ruim blokkades op en laat het je leven niet beheersen. Mocht het dan toch ineens zo zijn, dan zal je dit zelf echt wel weten. Het hoeft niet om een liefdesrelatie te gaan, maar het kan ook om een partner gaan. Het kan ook heel goed gaan om jouw kind, je moeder, je vader, of iemand die heel dicht bij je staat.  Bij een tweelingziel herkennen we onszelf in de ander. Het geeft niet het gevoel van verliefd zijn. Je verliest jezelf niet in de ander, maar vind jezelf in de ander. Je tweelingziel leert jou te houden van jezelf en visa versa. Dat je sommige karaktertrekken die je hebt niet fijn vindt en je daarvoor schaamt. Deze niet te leren los te laten, maar gewoon te accepteren. Dat is wat de ander voor je kan doen. Al kan iemand die geen tweelingziel van je is, dit ook wel in je losmaken. Accepteren dat je zo bent als dat je bent, en de karaktereigenschappen die je niet fijn vindt van jezelf toch kunt koesteren. Het geeft jou die empathie naar anderen toe. Je leert om hen beter te begrijpen omdat je dezelfde gevoelens herkent. Je leert om daarmee om te gaan, maar in ieder geval leert om jezelf niet meer te veroordelen.
 
Dus wees gewoon jezelf. Adem in en adem uit. Maak er geen klopjacht van om je tweelingziel te vinden. Met of zonder tweelingziel kan het leven heel leuk zijn. Maak er een mooie dag van.
 
Liefs,
Maja

Deel deze post op facebook:Lees ook deze blogs


Lees ook HSP in de praktijk. 'Out of the box denken' en het verleggen van grenzen
HSP in de praktijk. 'Out of the box denken' en het verleggen van grenzen
Vertaal dit naar het leven van een HSP en die zal vast meteen met zijn of haar hakken in het zand gaan staan.

Lees deze blog >

Lees ook Aura en chakra`s
Aura en chakra`s
Jullie hebben vast wel eens gehoord van aura`s en chakra`s. Maar wat zijn ze precies? Waar dienen ze voor? Waarom zijn ze zo belangrijk?

Lees deze blog >

Lees ook Power van de Paardenbloem
Power van de Paardenbloem
Mijn liefde voor kruiden is groot. Met name mijn liefde voor de Westerse kruiden die vrijwel iedereen wel kent. Zoals de paardenbloem.

Lees deze blog >

Lees ook Rust in je hoofd
Rust in je hoofd
Ken je dat gevoel? Alsof je hoofd continue overuren draait? De ene gedachte volgt de andere in sneltempo op?

Lees deze blog >

Lees ook Warhoofd
Warhoofd
Heb jij soms ook zo’n last van een vol hoofd? Gedachten die alle kanten op gaan, behalve de goede?

Lees deze blog >

Top