Mediumchat blog » Lifestyle » Het leven in de 5e dimensie

Het leven in de 5e dimensie

Het leven in de 5e dimensie Leven vanuit het hart wordt steeds belangrijker. Je gevoel volgen, je zieledoel ontdekken en ontdekken waarvoor je hier op aarde bestemd bent....
Jaren en jaren hebben we ons vastgeklampt aan het materialistische, aan zekerheden die er niet zijn, werd er aan machtsmisbruik gedaan, moest je luisteren naar ouders, opvoeders, leraren en bevelen opvolgen,...Je werd in richtingen geduwd die je heel waarschijnlijk niet lagen. Je deed dingen omdat het zo moest. Je leefde vanuit je verstand, je leefde in de 3 de dimensie...

Dimensies
Een dimensie waarin jaloezie, angst, negativiteit en macht op de voorgrond traden. Jaren geleden begonnen daar veranderingen in te komen, begonnen steeds meer mensen wakker te worden. Mensen begonnen te beseffen dat dingen zo niet langer konden. Ze kregen hoofdpijn werden duizelig, werden zieken ze begonnen te beseffen wat belangrijk voor hen was en wat niet. Dit is een overgangsfase naar de 5e dimensie en heet 4e dimensie. Je zit nog gevangen in het oude systeem van 3e dimensie, maar zit ook nog niet volledig in de 5e dimensie.

Ondertussen worden meer en meer mensen wakker en nemen ze beslissingen. Soms drastische beslissingen, zoals verhuizen, veranderen van werk, relaties beëindigen en naar het buitenland trekken. Dit komt omdat meer en meer mensen hun hart beginnen te volgen en iets dwingt hen om hun zieledoel te gaan volgen. Als de energieën rondom hen en het trillingsniveau niet meer passen bij hen, vertrekken ze. Zo worden vriendschappen van jaren verbroken en collega's vallen uit elkaar. Je kunt ook gaan voelen op welk trillingsniveau iemand zich bevindt, wanneer je geëvolueerd bent naar een 5e dimensie. Je kunt dan een duidelijk onderscheid maken tussen iemand in de 3e dimensie, 4e dimensie en in de 5e dimensie. Dit kun je ook zien aan hun manier van denken, aan hun taalgebruik en hun manier van doen. Mensen uit de 3e dimensie zijn nog steeds opgejaagd en laten zich ook opjagen. Mensen uit de 5e dimensie zijn veel rustiger, leven op hun gevoel en op hun ritme en dicht bij zichzelf. Ze laten zich niet meer meesleuren in dingen die ze niet willen. Ze volgen hun hart en zijn dicht bij hun gevoel.

Begrijpen
Mensen van een 5e dimensie kunnen de leefwereld van iemand uit de 3e dimensie begrijpen, omdat ze zelf geëvolueerd zijn van een 3e naar een 5e dimensie. Omgekeerd kunnen mensen van een 3e dimensie de mensen uit de 5e dimensie niet begrijpen, voor hen is dit Latijn. Hun bewustzijn is nog niet zo gegroeid als van een persoon uit de 5e dimensie.
Ik vind dit een heel boeiende materie en ben me daar al vele jaren aan in het verdiepen en zie vele evoluties gaande. Het is heel boeiend om andere mensen te zien groeien. Het is zo mooi dat we allemaal terug naar de bron komen. De kern van wie we echt zijn in plaats van een masker aan te trekken en te doen wat anderen ons opdragen.

Liefs,
ElsDeel deze post op facebook:Lees ook deze blogs


Lees ook Durf kwetsbaar te zijn
Durf kwetsbaar te zijn
‘Gaat het goed met je?’ wordt er vaak aan me gevraagd. Wat zeg ik als het nu niet goed met me gaat?

Lees deze blog >

Lees ook HSP in de praktijk. 'Out of the box denken' en het verleggen van grenzen
HSP in de praktijk. 'Out of the box denken' en het verleggen van grenzen
Vertaal dit naar het leven van een HSP en die zal vast meteen met zijn of haar hakken in het zand gaan staan.

Lees deze blog >

Lees ook HSP en weerbaarheid
HSP en weerbaarheid
Je bent gevoelig, hooggevoelig en de manier waarop jij in deze wereld staat verschilt enorm van hoe de gemiddelde mens dit ervaart...

Lees deze blog >

Lees ook Alles is liefde... Toch?
Alles is liefde... Toch?
Liefde, het meest favoriete onderwerp van mijn dagelijkse gesprekken. Maar is alles echt liefde?

Lees deze blog >

Lees ook Lenormand: wat is mijn toekomst?
Lenormand: wat is mijn toekomst?
Ben jij ook geïnteresseerd in de Lenormandkaarten? Vind je het leuk om een kaartje te leggen? Lees hier meer over deze lenormand kaartenset.

Lees deze blog >

Top