Erotische Valentijnsdag Horoscoop 2020

» Mediumchat blog » Erotische Valentijnsdag Horoscoop 2020
Erotische Valentijnsdag Horoscoop 2020 Geef het speciaalste Valentijnskado ooit. Seks! Voor Valentijnsdag kun je bloemen, kaarten, knuffels met een hart en nog veel meer kopen. Winkels willen flink verdienen aan Valentijnsdag, terwijl het mooiste kado voor jouw Valentijn niets kost. Lees nu hoe jouw Valentijn volgens zijn/haar sterrenbeeld het liefst de liefde bedrijft.

   

Ram 21 maart t/m 20 april

Ram is een dominante, actieve, speelse minnaar en neemt graag de leiding in bed. Ram geeft zich helemaal en slaat het voorspel liever over. Ram heeft veel afwisseling en spanning nodig. Seks in de openbare ruimte wind Ram enorm op. In de bioscoop, in een pashokje, in de auto of een skilift zijn uitstekende plekken voor een Ram om de liefde te bedrijven. Geef Ram een seksueel openbaar avontuurtje, je krijgt er gegarandeerd een jaar lang veel voor terug.

Lees hier jouw daghoroscoop ram of alles over het sterrenbeeld ram.

 

Stier 21 april t/m 21 mei

Stier is romantisch en verbindt seks met liefde. Stier bedrijft de liefde en wil niet overweldigd worden. Geen ingewikkelde standjes en speetjes voor Stier. Langzaam en voorzichtig opbouwen, door te strelen en vooral de erogene zone van Stier zachtjes te kussen. Gevoelige plekken van Stier zijn hals en schouders. Na een lang voorspel Stier voorzichtig naar de geslachtsdaad leiden. Traditioneel, recht toe recht aan is het juiste standje voor een Stier.

Lees hier jouw daghoroscoop stier of alles over het sterrenbeeld stier.

 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Tweelingen houdt van speelse seks, is nieuwsgierig en wil op seksueel gebied alles ervaren.
Om een Tweelingen op Valentijnsdag te verleiden en te bevredigen met iets speciaals is creativiteit vereist. Geef Tweelingen een onvergetelijke Valentijnsdag d.m.v. Face Time. Bel vanuit een andere kamer, gebruik opwindende woorden, kleed je uit, maak grapjes, bevredig jezelf. Tweelingen vergeet deze Valentijnsdag nooit meer.

Lees hier jouw daghoroscoop tweeling of alles over het sterrenbeeld tweeling.

 

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Kreeft is een echte romanticus met veel aandacht voor het voorspel. Seks en liefde zijn voor een Kreeft met elkaar verbonden. Om zich over te geven heeft Kreeft eerst vertrouwen nodig, als Kreeft zich veilig voelt kan Kreeft zich overgeven en ongeremd de liefde bedrijven. Romantische muziek, kaarslicht, vertellen hoeveel liefde je voelt, hartstochtelijk kussen, de meest gevoelige plek van Kreeft, de borsten en tepels strelen zijn de juiste ingrediënten.

Lees hier jouw daghoroscoop kreeft of alles over het sterrenbeeld kreeft.

 

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Leeuw is zit vol vuur en bedrijft de liefde als een wellustig dier. Leeuw gaat voor ‘de ware’ helemaal door het lint. Leeuw houdt van verrassingen en om uitgedaagd te worden. Geef een Leeuw gemeende complimentjes en een nek en schoudermassage. Niet te lang, het voorspel mag niet te lang duren. Leeuw is dominant en zal proberen de leiding over te nemen, bind hem of haar daarom vast. Masseer de rug van jouw Leeuw, masseer niet te zacht, bijt en krab, zij/hij zal genieten en snel over willen gaan naar de geslachtsdaad.
 
Lees hier jouw daghoroscoop leeuw of alles over het sterrenbeeld leeuw.

 

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Voor Maagd geen vluggertje, bij seks hoort liefde volgens Maagd. Een Maagd verleiden en nemen is alleen mogelijk als je lekker ruikt en net in bad of onder de douche geweest bent. Verschoon het bed, zorg dat de lakens lekker ruiken, nu kan het liefdesspel beginnen. De erogene zones van een Maagd zijn de buik, rond de navel en haren. Streel zachtjes en let erop dat je haar/zijn kapsel niet in door de war gooit.

Lees hier jouw daghoroscoop maagd of alles over het sterrenbeeld maagd


 

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Weegschaal houdt er niet van als het er te ruw aan toe gaat tussen de laken. Weegschaal houdt van een uitvoerig voorspel en niet te vergeten, sexy lingerie. Ook opwindende seksspeeltjes mogen gebruikt worden. Massages van de rug en vooral de billen vindt Maagd heerlijk, maar niet te hard. Seks is voor een Weegschaal als een menu, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Lees hier jouw daghoroscoop weegschaal of alles over het sterrenbeeld weegschaal.
 
 

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Schorpioen eist passionele seks, een beetje ruw, bijten, knijpen en seksspeeltjes zijn welkom. Het voorspel moet niet te lang duren, Schorpioen wordt opgewonden door orale seks afgewisseld met klassieke penetratie. Schorpioen houdt er niet van als zijn/haar sekspartner snel het hoogtepunt bereikt. Stel je orgasme zo lang mogelijk uit en vergeet niet dat de handen en de mond van een Schorpioen zeer gevoelig zijn.

Lees hier jouw daghoroscoop schorpioen of alles over het sterrenbeeld schorpioen.

 

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Seks met een Boogschutter is spannend en een groot avontuur. Voor een Boogschutter is het belangrijk dat het liefdesspel op een spontane manier begint. Geen lang voorspel, liever geen seksspeeltjes en ook niet in bed. Boogschutter bedrijft de liefde het liefst een paar keer per dag, zijn/haar seksdrive is hoog. Een Boogschutter verras je met een vrijpartij tijdens een autorit, in een lift of in een pashokje. Streel de dijen en heupen van je Boogschutter en doe alles wat je nog nooit samen gedaan hebt.

Lees hier jouw daghoroscoop boogschutter of alles over het sterrenbeeld boogschutter.

 

Steenbok 23 december - 20 januari

Steenbok houdt van seks, maar heeft veel tijd nodig om op gang te komen. Een Steenbok spontaan verrassen met een heerlijke vrijpartij op Valentijnsdag is lastig. Steenbok is een echte planner, na een dag hard werken staat seks niet op het programma. Spreek van tevoren af, zodat jij zeker weet dat jij jouw Steenbok de beste seks ooit kunt geven. De erogene zones van Steenbok zijn, buik en hals. Romantische woordjes kun je achterwege laten.

Lees hier jouw daghoroscoop steenbok of alles over het sterrenbeeld steenbok.

 

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Waterman bedrijft de liefde alleen als hij/zij in stemming is. Een opgewonden Waterman is onuitputtelijk, een echt beest. Waterman houdt van een lang en uitgebreid voorspel. Bedenk een nieuw standje, Waterman is dol op nieuwe standjes. Een standje waarbij je moet staan zal een Waterman een onvergetelijk orgasme geven. Erogene zones van een Waterman zijn kuiten en voeten.

Lees hier jouw daghoroscoop waterman of alles over het sterrenbeeld waterman.


 

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Vissen is romantisch en het voorspel mag uren duren. Masseren, strelen, kussen, een Vissen kan er niet genoeg van krijgen. Kijk tijdens het strelen naar een erotische of romantisch film. Masseer de voeten van jouw Vissen, naast voeten zijn de hals en de rug zijn/haar erogene zones. Fluister naast het strelen zo nu en dan lieve woordjes. Happy Valentine’s Day!

Lees hier jouw daghoroscoop vissen of alles over het sterrenbeeld vissen.

 Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Valentijnsdag Horoscoop 2020
Valentijnsdag Horoscoop 2020
Valentijnsdag is een dag waarop niemand een blauwtje kan lopen. Lees nu welk sterrenbeeld jouw Valentijn is en wat je kunt verwachten tijden

Lees deze blog >

Lees ook Volle Maan op 9 februari 2020
Volle Maan op 9 februari 2020
De tweede volle maan in 2020 vind staat op 9 februari in het sterrenbeeld Leeuw. Lees nu welke invloed deze volle maan op jouw sterrenbeeld

Lees deze blog >

Lees ook Monica Geuze blikt met medium terug op relatie
Monica Geuze blikt met medium terug op relatie
In navolging van Linda de Mol en Chantal Janzen spreekt ook Monica Geuze met een medium..

Lees deze blog >

Lees ook Zo onmoet jij 'de ware' tijdens de nieuwe maan op 24januari
Zo onmoet jij 'de ware' tijdens de nieuwe maan op 24januari
Lees wat de Nieuwe Maan in Waterman op 24 januari 2020 volgens jouw sterrenbeeld betekend

Lees deze blog >

Lees ook Dit betekent de volle maan op 10-jan-2020 voor jou
Dit betekent de volle maan op 10-jan-2020 voor jou
Ontdek wat de volle maan op 10 januari 2020 voor jouw sterrenbeeld betekend.

Lees deze blog >

Top