Wanneer kun je goed astro advies geven?

Vaak voelen paragnosten, astrologen, helderzienden en mediums het al anders als kind zijnde. Ze voelen zich anders dan andere kinderen. Ze zijn soms meer verlegen en/of stiller in de klas. Je dragen altijd een gevoel met zich mee dat ze anders zijn. Later als ze ouder worden en naar de basisschool/middelbare school gaan, dan verdwijnt dit gevoel naar de achtergrond. Vaak spelen bij hun de gevoelens dat ze ‘iets’ missen.
 

Op zoek naar antwoorden

Het gevoel van onbegrepen worden is vaak overheersend. Deze personen gaan op zoek naar antwoorden. Wanneer er niet naar antwoorden gezocht, verdwijnt vaak het gevoel. Bij de één is het gevoel sterker dan de ander. Later komen ze erachter dat soms op niet natuurlijke verklaarbare wijze dingen weten. Ze zijn helderwetend, helderhorend, helderziend of paranormaal begaafd etc. ‘Normale’ mensen hebben vijf zintuigen: ruiken, proeven, voelen, horen en zien. Deze groep mensen heeft een zesde zintuig die daardoor ‘iets’ weten zonder dat daar een verklaring voor is.
 

Zesde zintuig

Het zesde zintuig werkt met energieën. Het kan energie voelen van een plek en/of persoon. Dit kan van gisteren, vorige week maar ook uit de toekomst. Alle gebeurtenissen laten namelijk energieën achter. Het zesde zintuig pikt dit op. Wanneer je merkt dat je een zintuig hebt, moet je deze spirituele gaven eerst ontwikkelen en hiermee leren omgaan. De informatie die je doorkrijgt moet zo ‘helder’ mogelijk zijn.
 


 

Mensen helpen met jouw zintuig

Je kiest er niet voor om een astroloog, healer, paragnost, medium te zijn. Het beroep kiest jou. Om deze reden is het fijn als je jouw zintuigen kunt inzetten om anderen meer duidelijkheid te geven. Er zijn verschillende plekken waar je terecht kunt met jouw gave. Je kunt foto readings geven bij je thuis. Veel mediums werken met de Chakra-Kaarten, de Lenormand en de Zigeunerkaartjes. Een andere optie is om je aan te sluiten bij een paranormaal platform oftwel een astrolijn. Het voordeel van een platform is dat allerlei mensen met verschillende gaven zich verzamelen en dat mensen hun makkelijk kunnen vinden.

Een voorbeeld van een dergelijke platform is Mediumchat.nl. Dit is een website waar je een chatconsult kunt aanvragen met mediums met verschillende gaven. De mediums worden zorgvuldig geselecteerd en gescreend zodat we alleen werken met goede en zuivere mediums paragnosten en astrogidsen.