Astrolijn vinden? Tips om de juist astrolijn voor jou te vinden!

 

Je zit met vragen of je zit voor jouw gevoel klem in moeilijke situatie. Heb je astro advies nodig? Je komt er zelf niet goed uit en bent iemand die graag antwoorden op deze vragen wilt. Je tikt via Google de term astrolijn of medium in en er komen een heleboel links van bekende websites voorbij.
 

Er is een grote diversiteit aan lijnen en sites

Je bent best een beetje overdonderd, want jeetje, wat zijn het er veel! Welke zijn goed en welke niet? De eniges spirituele contactsite, ook wel astro lijn genoemd, die je gratis kunt proberen is Mediumchat.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Waar let je op?

'Oogt' de lijn die je aangeklikt hebt rustig? Bevalt de 'huisstyle' van deze lijn je of worden er schreeuwerige kleuren gebruikt? De eerste indruk zal bepalen of jij die telefoon pakt om op te bellen of niet. Wat lees je qua teksten? Let goed op de teksten die bij de mediums/healers of paragnosten staan: 'De beste, Meest gevraagd, Super paragnost. Super medium, Super healer, enz...' Geloof me maar, het kan niet, het bestaat niet dat slechts één website bestaat die de allerbeste mensen in huis heeft... Iedereen heeft zijn of haar kwaliteiten, maar over het algemeen is het zo dat er slechts een paar echte toppers bij zitten. Hebben mensen een waarheidsgetrouwe foto in hun profiel? Of, en dat zie je ook, zijn het plaatjes van fotomodellen of vlindertjes en engeltjes? Vraag jezelf dan eens af of je bij een consulent terecht komt die honderd procent voor zijn of haar vak staat.

Bij schreeuwerige websites kom je helaas alleen maar proefondervindelijk te weten wie een goede consulent is of niet. Wanneer alle consulenten de hemel in geprezen worden, is het moeilijk kiezen nietwaar? Toch is er nog een andere manier om te ontdekken wie er op die specifieke website een goede consulent is. Hou de website een tijdje goed  in de gaten, en let op wie er vaak in gesprek is. Meestal zijn dit de collega's die ruime werkervaring hebben, en die je goed en netjes te woord kunnen staan.

Let er ook op dat de consulent het over jou heeft tijdens het gesprek. Het geeft niet wanneer er een voorbeeld uit de eigen koker van de consulent gebruikt wordt om jou iets duidelijk te maken, maar het gesprek gaat wel over jou en niet over de consulent...Verschillen tussen een paragnost, medium, toekomstvoorspeller, kaartlegger of healer

Je krijgt te maken met termen die je misschien helemaal niets zeggen. Je kent inmiddels Derk Olgilvie via de tv, en denkt dat iedereen dat kan. Zo werkt het dus niet. Een paragnost krijgt beelden binnen naar zijn/haar eigen (levens)ervaringen. Een medium krijgt haar informatie binnen via gidsen of overledenen, en een healer kan kijken naar lichamelijke aandoeningen. Wat een toekomst voorspeller is, hoef ik je niet uit te leggen. Toch wil ik je vragen hier kritisch naar te kijken. Er zijn absoluut dingen die je overkomen, maar voor een groot gedeelte bepaal jij je toekomst door de keuzes die je zelf maakt. Een kaartlegger maakt gebruik van engelenkaarten, tarotkaarten, Lenormand of Zigeunerkaarten. Er wordt gekeken naar wat er nu speelt in je leven. Dat gaat een stukje terug in de tijd en een kaartlegging heeft meestal een uitloop van een paar maanden. Ondanks dat, wederom; maak zelf je eigen keuzes. Wat ik je met dit stukje duidelijk wil maken is, dat er voor verschillende vragen, verschillende mensen zijn. Sommige collega's zijn zowel paragnost als medium of healer, vaak hebben zij zich door middel van opleidingen ontwikkeld. En dat is het volgende punt wat ik wil aansnijden... Kijk goed naar de vaardigheden van de consulent van jouw keuze.
 

Hoe ga ik te werk en wat doe ik?

Ik ben paragnost, medium, healer, psychotherapeut en coach, en zal je uitleggen hoe ik te werk ga. Eigenlijk is het heel erg simpel. Het enige wat ik van je nodig heb is: je naam en je vraag. Daarnaast wil ik graag weten welke richting ik op mag, dus werk, relatie (in dat geval wil ik graag de naam van je partner erbij), of welke andere vraag die je maar mag hebben. Verder wil ik niets van je weten, zo kan jij zien of ik mijn werk goed doe, buiten dat levert dit vaak het mooiste gesprek op voor jou.


Hoe kom je op een astrolijn terecht?

Je bent als kind al gevoelig. Je voelde je anders als andere kinderen en was heel erg verlegen of stil. Later in je leven ben je naar school gegaan en verdween je gevoel naar de achtergrond. Je leeft je leven en je komt erachter dat je iets 'mist'. Er hoeft niet eens veel aan de hand te zijn (of bij sommigen onder ons juist wel), maar je gaat op zoek naar antwoorden. In de meeste gevallen verdwijnt helderziend, helderhorend en heldervoelend vlak na het zevende levensjaar, bij anderen (de geboren paragnosten, zijn mensen die in de familie vaak ook andere mediums e.d. hebben) verdwijnt het niet.  In mijn situatie is dit het geval en is dit talent erfelijk. Ik heb in het bedrijfsleven gewerkt en ben daarna het welzijn in gegaan, maar er bleef altijd iets wringen, want ik verveelde me vaak erg snel. In de tussentijd heb ik mezelf ontwikkeld en ben ik opleidingen gaan doen omdat ik op zoek ging naar antwoorden. Inmiddels begeleid ik zelf mensen die hun eerste stappen in dit werk gaan zetten en dat is mooi en dankbaar werk om te mogen doen...


Welke vaardigheden heb je nodig om bij een lijn te kunnen werken?

Talent, daar begint het mee maar met alleen het talent kom je er niet. Van Basten is ook geen topvoetballer geworden zonder goede trainer nietwaar? Ben je erg gevoelig en heb je een talent, dan is het belangrijk voor jou dat je eerst met jezelf aan de slag gaat. Wie ben je? Wat kan je? Hoe kan je dat ontwikkelen? Dat doe je door veel te lezen. Waar ligt je interesse? Proef dat eens door jezelf in te lezen, er is in de bibliotheek enorm veel materiaal beschikbaar. Wat je ook kunt doen is een ontwikkelingscursus te volgen. In bijna iedere stad is er wel een ervaren collega die deze workshops geeft. Daar krijg je van alles een beetje en je voelt zelf wel waar je meer vanaf zou willen weten. Kijk dan of er een opleiding is die je aanspreekt, of vraag aan een ervaren paragnost of healer of je mee mag lopen in de praktijk.

Mooi, je hebt je eerste stappen gezet. Vervolgens komen we bij communiceren. Praten kunnen we bijna allemaal, maar communiceren is een vak apart. Wat nog moeilijker is; wees een luisterend oor en praat niet door je cliënt heen. (hier moet ik even eerlijk zijn; wanneer ik dingen te 'horen' krijg, onderbreek ik het gesprek soms wel, omdat ik het anders direct kwijt ben)
 

Is een astro keurmerk een garantie?

Zo'n keurmerk garandeert niets. Het keurmerk is geen wettelijke term, dus feitelijk gezien kan je er niet zo heel veel mee. Het garandeert je vaak wel dat de consulenten getest zijn, en dat klachten serieus genomen worden, (maar dat geldt zeker niet in alle gevallen). Er is tot op de dag van vandaag nog geen overkoepelend orgaan waar mensen bij aan kunnen sluiten. Ook bij de term 'getest', mag je jezelf afvragen hoe deze collega's getest zijn en door wie. Helaas is de leerstoel parapyschologie niet meer aanwezig in Nederland. Er zijn mensen die hebben geprobeerd dit op te pakken maar dat is niet gelukt. In Groot Brittannië is dit bijvoorbeeld veel beter geregeld dan in de rest van Europa. Er zijn duidelijk richtlijnen voor wat je mag vertellen en wat niet, zodat zowel de consulent als de cliënt beschermd zijn.


Is een webkeurmerk een garantie?

Ja. In het geval van klachten kan er een onafhankelijke geschillenbemiddeling plaatsvinden. Privacy is gewaarborgd, en dat houdt voor jou als cliënt  zijnde in dat je er zeker van bent dat jouw gesprekken niet gedeeld mogen worden met anderen.

Ik hoop dat het pad door de wirwar van begrippen een beetje duidelijk is geworden, ben blij dat ik het je uit heb mogen leggen...

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat